Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Άρθρα :: Ανεπτυγμένη είδηση-αφήγηση

( ισχυρίζεται ότι πλήρωσε τη συνωνυμία με τον ανιψιό του ) 

Ισχυρίζεται ότι πλήρωσε τη συνωνυμία με τον ανιψιό του ΡΙΠΕΣ

Ερωτήσεις - Θέματα για συζήτηση

Συνταξιούχος που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών, για "χρήση ναρκωτικών ουσιών" υποστηρίζει ότι "πλήρωσε" άδικα την… συνωνυμία που έχει με τον ανιψιό του!

Στριπτίζ

1. Να γίνει συζήτηση σχετικά με τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρουν τα σύγχρονα περιβάλλοντα προγραμματισμού.

Χθες ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο προκειμένου να ζητήσει την ακύρωση της καταδικαστικής απόφασης, αίτημα που δεν έγινε δεκτό.

ΣΤΟΝ αστερισμό της νύχτας βρέθηκε ξαφνικά η πολιτική ζωή της χώρας… 2. Περιγράψτε τη μεθοδολογία ανάπτυξης μιας σύγχρονης εφαρμογής.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, καταδικάστηκε ερήμην, πριν από πέντε μήνες, από το τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς δεν γνώριζε ότι διώκονταν από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. ΜΕ τις αποκαλύψεις για τα κυκλώματα των εκβιαστών…

3. Περιγράψτε τη ροή εκτέλεσης μιας εφαρμογής που διέπεται από τις αρχές του αντικειμενοστραφή και του οδηγούμενου από γεγονότα προγραμματισμού.

Η υπόθεση ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, όταν η κουνιάδα του παρέδωσε στην δίωξη ναρκωτικών ένα μικροδέμα με ινδική κάνναβη, καταθέτοντας, ότι ο συνταξιούχος κάνει χρήση. ΑΛΛΑ και με τις καταγγελίες για τη δράση των μπράβων που έχουν αλώσει το ποδόσφαιρο.

4. Περιγράψτε γραφικά αντικείμενα που είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε στις εφαρμογές σας.

Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει έρευνα και να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη για χρήση ναρκωτικών, χωρίς όπως υποστηρίζει να έχει ενημερωθεί. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ που φέρονται να λαδώνουν δημοσιογράφους…

5. Δώστε τον ορισμό του αντικειμένου.

Ωστόσο τα κλητήρια θεσπίσματα που θυροκολλήθηκαν στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο ίδιος αλλά και ο 28χρονος ανιψιός του (που είναι κρατούμενος στις φυλακές Κασσάνδρας για κλοπές) πιστεύει ότι αφορούσαν τον ανιψιό του. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ που αλληλοκατηγορούνται για τις πιο ύποπτες συναλλαγές…

6. Δώστε παραδείγματα αντικειμένων σε προγραμματιστικό επίπεδο.

"Ξαφνικά", όπως είπε χθες στο δικαστήριο ανακάλυψε από το μητρώνυμο ότι πρόκειται για τον ίδιο και όχι για τον ανιψιό του ενώ παράλληλα διαπίστωσε ότι μέσα στην δικογραφία, υπάρχει το ποινικό μητρώο του 28χρονου και όχι το δικό του. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ όλο υπονοούμενα που κανείς δεν καταλαβαίνει ποιους εκπροσωπούν και τι παιχνίδι παίζουν…

7. Τι είναι οι μέθοδοι;

Τελικά πρόκειται για λάθος των αρχών ή για οικογενειακή διένεξη; ΚΑΙ φυσικά οι απαραίτητοι μπράβοι - σήμα κατατεθέν της εποχής μας…

8. Δώστε τον ορισμό του γεγονότος.

ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ μια εικόνα γενικευμένης σήψης και διαφθοράς που εκπλήσσει για την ωμότητά της.

9. Από που αντλούν τα αντικείμενα τις αρχικές ιδιότητες και την συμπεριφορά τους;

ΟΛΑ αυτά φυσικά έχουν περάσει πλέον στην αρμοδιότητα του εισαγγελέα και ο καθένας δικαιούται να ελπίζει…

10. Περιγράψτε παραδείγματα μενού επιλογών που είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε σε μια εφαρμογή;

ΟΤΙ θα δοθεί ένα τέλος σε ορισμένες τουλάχιστον από τις τόσο κραυγαλέες παρανομίες.

11. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των προκαθορισμένων πλαισίων διαλόγου;

ΤΗΝ ίδια στιγμή ωστόσο είναι ανάγκη να καταλάβει και η κυβέρνηση αλλά και ο πολιτικός κόσμος στο σύνολό του…

12. Ποια η διαφορά ενός ενσωματωμένου από ένα συνδεδεμένο αντικείμενο;

ΠΩΣ δεν μπορούν απλώς να παρακολουθούν αυτόν τον εμφύλιο συμφερόντων και το δημόσιο στριπτίζ των κάθε λογής παραγόντων του δημόσιου βίου.

13. Να γίνουν εκτιμήσεις για τις μελλοντικές εξελίξεις στο χώρο του προγραμματισμού.

ΕΙΝΑΙ ανάγκη να πάρουν τώρα θεσμικές πρωτοβουλίες που θα κατοχυρώνουν τη διαφάνεια και τη νομιμότητα.

Βιβλιογραφία

ΣΕ αντίθετη περίπτωση κινδυνεύει να εμπεδωθεί στους πολίτες η αίσθηση πως η πολιτική ζωή έχει καταντήσει ξέφραγο αμπέλι!

1. Object-Oriented modeling and Design, Prentice Hall, New York, 1991. 2. G. Masini, A. Napoli, D. Colnet, D. Lιonard, K. Tombre : Les langages a΄ objets, InterEditions, Paris, 1989. 3. Gary Entsminger: Secrets of the Visual Basic for Windows, SAMS Publishing, Indiana USA, 1992. 4. Bertrand Meyer : Object-oriented Software Construction, Prentice Hall, London, 1988. 5. Παν. Πολίτης - Ηλ. Γιαννόπουλος: Προγραμματισμός με τη Visual Basic 4.0, Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών, Αθήνα, 1997. Διευθύνσεις Διαδικτύου - http://iamwww.unibe.ch/~scg/Ooinfo/ Ενημερωμένη ιστοσελίδα που περιέχει ευρετήριο για πηγές πληροφόρησης στο Internet, σχετικές με τις αντικειμενοστραφείς γλώσσες προγραμματισμού και τα συστήματα που εφαρμόζεται. - http://whatis.com/oop.htm Σε αυτή την ιστοσελίδα περιγράφεται ο αντικειμενοστραφής προγραμματισμός και αναλύεται η φιλοσοφία του. - http://oop.cs.technion.ac.il Περιέχει τεχνικά πληροφοριακά δελτία για τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό. - www.oop.com/frameworks/delphi/ Αναλύει την εφαρμογή του αντικειμενοστραφή προγραμματισμού στο περιβάλλον Delphi. - http://www.humboldt.edu/~jsb7/C/WIN95/events.shtml Σε αυτή την ιστοσελίδα περιγράφεται η εφαρμογή του οδηγούμενου από τα γεγονότα προγραμματισμού. - http://midrangecomputing.com/mc/97/05/ Σύνοψη του οδηγούμενου από τα γεγονότα προγραμματισμού και σύγκρισή του με παραδοσιακές μεθόδους προγραμματισμού. - http://service.shu.ac.uk/schools/sci/maths/jw/jw/vbintro/ Εισαγωγικές έννοιες για τον οπτικό προγραμματισμό και την εφαρμογή του στα περιβάλλοντα προγραμματισμού Visual Basic και Delphi. - http://www.cnet.com/Resources/Info/Glossary/Terms/ole.html Ευρετήριο όρων σχετικά με την τεχνική OLE (Object Linking and Embedding).