Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( την ακαντεμικ αντιμετωπιζει ο αρης σημερα στη σοφια :: 16/1/2006 20:49:53) 

Χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ θα δώσει ο Αντρέα Ματζόν.

ΡΙΠΕΣ

Δραστηριότητες

ΤΗΝ ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

Το κίνημα

1. Βρείτε ένα κείμενο ή έργο τέχνης που να αποδίδει κατά τη γνώμη σας κάτι από το κήρυγμα του Ωσηέ που σας εντυπωσίασε.

Ευκαιρία για δοκιμές

ΟΛΑ ήταν αυθόρμητα κι όλα ήταν μοναδικά. 2. «Ο κόσμος σήμερα χρειάζεται αγάπη».

Μόνο βαθμολογικά είναι αδιάφορος ο Άρης στον σημερινό (20.00) αγώνα με την Ακαντέμικ στη Σόφια. Πέρα από τη νίκη που οι "κίτρινοι" κυνηγούν σε κάθε παιχνίδι, ο Αντρέα Ματζόν έχει μια ιδανική ευκαιρία να κάνει δοκιμές και να χρησιμοποιήσει παίκτες, που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα.

ΟΧΙ μόνο γιατί η επίθεση του Μπους στο Ιράκ ξεσήκωσε παγκόσμια κατακραυγή…

Οργανώστε ένα Project χρησιμοποιώντας το υλικό της σελ. 102 και ό,τι άλλο επιλέξετε από τα υπόλοιπα μαθήματά σας.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΙΔΗ

ΠΟΥ όμοιά της δεν έχει δει η ανθρωπότητα για πολλές δεκαετίες…

Συμβουλευόμενοι τα κείμενά μας, συμπληρώνουμε το παρακάτω πλαίσιο

Η 10η και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του ULEB Cup βρίσκει τους "κίτρινους" πρώτους στον α' όμιλο και αυτό δεν αλλάζει.

ΑΛΛΑ και γιατί σε όλο τον κόσμο μα ίσως πιο πολύ στην Ελλάδα…

Η εποχή, η καταγωγή και η περιοχή δράσης του προφήτη

Σαφώς όμως, ο Άρης έχει την υποχρέωση να πιστοποιήσει και στην έδρα της Ακαντέμικ, ότι δικαίως κατέλαβε την πρώτη θέση και γι' αυτό ακριβώς δεν είναι αδιάφορος σε αγωνιστικό επίπεδο. ΑΥΤΟΙ που πρώτοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ειρήνης ήταν οι νέοι…

Πολιτική / θρησκευτική κατάσταση της εποχής

Ο Αντρέα Ματζόν έχει ξεκινήσει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε να "ενεργοποιεί" όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, να τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους και γι' αυτό δίνει σε όλους χρόνο συμμετοχής.

ΟΙ φοιτητές αλλά και οι μαθητές, που χωρίς δεύτερη σκέψη άφησαν τα μαθήματα για να συγκροτήσουν…

Ποιους επέκρινε κυρίως; Το έκανε επιτυχώς στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια, ειδικότερα στο τελευταίο με τον Απόλλωνα στην Πάτρα και θέλει να το κάνει -σε μεγαλύτερο βαθμό- κόντρα στην Ακαντέμικ.

ΤΙΣ πιο μαχητικές, τις πιο ευρηματικές και τις πιο πολύχρωμες διαδηλώσεις κατά του πολέμου.

Πώς παρουσιάζει το Θεό; Ο ΙΤΑΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ πέρα από το ότι θέλει να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του, έχει στο μυαλό του να κάνει και δοκιμές διαφόρων σχημάτων και τακτικών, μέρος της φιλοσοφίας που θέλει να περάσει στην ομάδα και από τη στιγμή που δεν υπάρχει άγχος για το αποτέλεσμα, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να εφαρμόσει ό,τι σκέφτεται στο παρκέ.

ΟΙ διαμαρτυρίες αυτές ασφαλώς δεν μπορούν πια να αποτρέψουν την αμερικανική εισβολή…

Τι ζητάει ο Θεός από τους ανθρώπους; ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ματζόν, που θέλει να διατηρήσει η ομάδα του το αήττητο για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι, μέσα στο 2006.

ΟΥΤΕ να αποτρέψουν τους θανάτους και τον πόνο που περιμένουν τα εκατομμύρια των Ιρακινών αμάχων.

Σε τι μοιάζει η εποχή του με τη δική μας;

Οι "κίτρινοι" είναι οριστικά πρώτοι και σήμερα θα έχουν ολοκληρωμένη εικόνα για το ποιοι θα είναι οι πιθανοί αντίπαλοί του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΑΣ μην κάνει όμως κανείς το λάθος να τις υποτιμήσει.

Γράψτε μια φράση του προφήτη που θεωρείτε πολύ σημαντική

ΓΙΑΤΙ οι διαδηλώσεις αυτές είναι το παράθυρο στο αύριο…

Τι προέβλεπε ο προφήτης για το κοντινό μέλλον;

ΕΙΝΑΙ η απαίτηση της νέας γενιάς των Ευρωπαίων πολιτών…

Από την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (1948) Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα σ' ένα βιοτικό* επίπεδο που να εξασφαλίζει υγεία και ευημερία στον ίδιο και στην οικογένειά του, κυρίως σε ό,τι αφορά τη διατροφή, την ένδυση, τη στέγαση, την ιατρική φροντίδα, καθώς και τις αναγκαίες κοινωνικές υπηρεσίες.

ΓΙΑ την οριστική εγκατάλειψη των συνδρόμων του Ψυχρού Πολέμου…

Δε ζητάει τίποτε άλλο ο Θεός: πράξτε το δίκαιο, δείξτε αγάπη ακολουθήστε το Θεό με την καρδιά σας! (προφήτης Μιχαίας 6, 8)

ΓΙΑ τη χειραφέτηση της Ευρώπης από το άρμα της νέας αμερικανικής αποικιοκρατίας.

Και στον 21ο αιώνα κάποιοι αριθμοί συνεχίζουν να μας ξαφνιάζουν! • Τα τρία πλουσιότερα άτομα του κόσμου κατέχουν μια περιουσία μεγαλύτερη από το σύνολο του εθνικού πλούτου των 48 φτωχότερων χωρών του κόσμου. • Από τα 4,5 δισεκατομμύρια των κατοίκων που αριθμούν οι υπανάπτυκτες χώρες, ένας στους τρεις δεν έχει πρόσβαση στο πόσιμο νερό. • Υπολογίζεται ότι 250 εκατομμύρια παιδιά εργάζονται σ' όλο τον κόσμο. Τα μικρότερα απ' αυτά είναι κάτω των 5 ετών. Σε ορισμένες χώρες η παιδική εργασία έχει καταντήσει κοινωνική μάστιγα. Στη Λατινική Αμερική εργάζεται το ένα παιδί στα πέντε, στην Αφρική το ένα στα τρία, στην Ασία το ένα στα δύο. Αν και ο μεγαλύτερος αριθμός των εργαζόμενων παιδιών βρίσκεται στις φτωχές χώρες του Νότου, τα παιδιά που εργάζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια. Ακόμη και σε χώρες που θεωρούνται κοινωνικά προηγμένες - Δανία, Ολλανδία - τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκε ξανά το φαινόμενο του παιδιού που δουλεύει.

ΕΙΝΑΙ το αίτημα της αλλαγής που οι πολιτικές ηγεσίες είτε θα μπορέσουν να το εκφράσουν…

Καθώς διαμορφώνεται στον αιώνα μας μια παγκόσμια αλληλοεξαρτώμενη κοινωνία, το βασικότερο πρόβλημα είναι η συνειδητοποίηση του χρέους προς τους φτωχούς και η έμπρακτη αλληλεγγύη, στις πόλεις μας, στα κράτη μας, αλλά ακόμη και από χώρα σε χώρα, από φυλή σε φυλή, από λαό σε λαό. Δεν μπορούμε πια να ισχυριζόμαστε ότι δεν ξέρουμε ή δεν μας αφορά το ότι εκατομμύρια παιδιά ζουν μέσα σε άθλιες συνθήκες, χωρίς τη στοιχειώδη θαλπωρή*. Ότι πάνω από 800 εκατομμύρια συνανθρώπων μας υποσιτίζονται, ενώ άλλα 3 δισεκατομμύρια ζουν με λιγότερα από 2 ευρώ την ημέρα. Και μάλιστα ότι αρκετοί από αυτούς κινούνται δίπλα μας με ακόμη μικρότερο εισόδημα. Αναστάσιος Γιαννουλάτος, Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας

ΕΙΤΕ θα ξεπεραστούν οι ίδιες!