Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( σχεδον πληρης ο παοκ :: 2/2/2006 20:25:27) 

Ο Τρι Σίμονς είναι ο μοναδικός παίκτης που απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Η κρίση της διαχείρισης

Βασικά στοιχεία του μαθήματος

ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗΣ Ο ΠΑΟΚ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ

- Με όσα συνέβησαν κατά τη Βάπτιση στον Ιορδάνη, για το πρόσωπο του Χριστού φανερώθηκε ότι:

Απών μόνο ο Σίμονς

Η κυβέρνηση συνεδρίασε και αποφάσισε:

- Ο Ιησούς είναι ο αγαπημένος Υιός του Θεού και ο αρχηγός του καινούριου κόσμου.

Μετά από μια προετοιμασία γεμάτη προβλήματα και πολλές απουσίες στις προπονήσεις της ομάδας, μόνο ο Τρέι Σίμονς απέμεινε στη λίστα του ιατρικού δελτίου του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχει λόγος να ληφθούν ειδικά μέτρα για την οικονομία, εν όψει πολέμου στο Ιράκ.

- Το έργο του θα είναι δύσκολο και θα θυσιαστεί γι' αυτό.

Ο 23χρονος Αμερικανός δεν πήρε μέρος ούτε χθες στην προπόνηση της ομάδας, καθώς συνεχίζει να το ταλαιπωρεί το πρόβλημα που έχει στο πέλμα.

Σωστό;

- Θα είναι συμπαραστάτης όλων των ανθρώπων, αμαρτωλών και δικαίων.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου εκφράζουν την αισιοδοξία ότι ο Σίμονς θα επιστρέψει σήμερα σε ρυθμούς προετοιμασίας και θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Σωστό.

- Όσα θα πει και θα πράξει θα είναι σύμφωνα με το θέλημα του Θεού.

Από την άλλη, στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου τέθηκε και πάλι από χθες ο Βασίλης Ξανθόπουλος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αυχένα, ενώ το ίδιο ίσχυσε και με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος ανάρρωσε πλήρως από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες μέρες.

Ως γνωστόν, η οικονομία είναι κλίμα. - Κατά τη Βάπτιση φανερώθηκε χειροπιαστά για πρώτη φορά στην ιστορία ο Θεός ως Αγία Τριάδα: Πατέρας, Υιός και Άγιο Πνεύμα.

ΜΕΣΑ ΣΤΑ προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει όλη την βδομάδα, ο Σούλης Μαρκόπουλος προσπάθησε να επικεντρώσει την προσοχή του και στην καλύτερη ενσωμάτωση του Στάνισλαβ Μακσάντσεφ, από τον οποίον άλλωστε περιμένει αρκετά στα προσεχή παιχνίδια.

Κι αν επιβαρύνεις το κλίμα, με ανησυχίες και πανικούς για επικείμενες κρίσεις, θα πέσει να σε πλακώσει.

- Με βάση όλα τα παραπάνω τη μέρα αυτή της Βάπτισης εγκαινιάζεται η Βασιλεία του Θεού, δηλ. η καινούρια ανθρωπότητα, και ο Ιησούς αρχίζει δημόσια την αποστολή και το έργο του για την πραγματοποίησή της.

"Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο.

Η πολιτική, όμως, τι είναι;

Δεν είμαστε ακόμα στη φόρμα που θα θέλαμε, αλλά προσπαθούμε καθημερινά.

Μην είναι οι κάμποι;

Η ΑΕΚ μαθαίνω, ότι είναι ομάδα Ευρωλίγκας, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει.

Μην είναι τ' άπαρτα ψηλά βουνά;

Εμείς θα πάμε για τη νίκη" δήλωνε χθες ο Καζάκος φόργουορντ του Δικεφάλου.

Μπα, κλίμα είναι κι αυτή η έρμη.

ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ Δεκεμβρίου πληρώθηκαν χθες οι παίκτες του ΠΑΟΚ ενώ τέλος, σήμερα πριν από την απογευματινή προπόνηση θα γίνει η κοπή της πίτας της ανδρικής ομάδας.

Μόνον που η πολιτική τρέφεται από τις κρίσεις - και οι κυβερνήσεις κερδίζουν από τη διαχείριση των κρίσεων.

Θ.ΧΑΣΤΑΣ

Στο Μέγαρο Μαξίμου γνωρίζουν πολύ καλά - και ας μην το ομολογούν - ότι και χωρίς το Ιράκ η πορεία της οικονομίας δεν είναι τέτοια που να επιτρέπει στην κυβέρνηση να προσδοκά εκλογικά οφέλη μεσοπρόθεσμα:

… προσδοκίες

Οι προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί εν όψει της ΟΝΕ όχι μόνο δεν εκπληρώθηκαν μέχρι τώρα, αλλά για τους περισσότερους διαψεύστηκαν - έως και οικτρά. Φοβούνται, λοιπόν, ότι αν εμφανιστούν τώρα να παρεμβαίνουν στην οικονομία, απλώς θα βγάλουν στην επιφάνεια τη συσσωρευμένη δυσαρέσκεια μηνών. Σωστό; Λάθος. Μία κυβέρνηση κρίνεται με εντελώς διαφορετικό τρόπο από τους πολίτες, όταν αντιμετωπίζει μία εξωγενή κρίση. Σε μία τέτοια κατάσταση, οι προσδοκίες αυτομάτως μεταβάλλονται - όπως και τα κριτήρια για την αξιολόγηση των πολιτικών. To ζητούμενο δεν είναι πια η ευμάρεια, αλλά η ασφάλεια - και τα εκλογικά ποσοστά υπακούουν τελικά στον νόμο της προσφοράς και της ζήτησης…

… το ισχυρό χαρτί

Ο κ. Κ. Σημίτης κέρδισε πολιτικά από τη διαχείριση του σεισμού της Αθήνας, ο κ. Γκ. Σρέντερ κέρδισε πολιτικά από τη διαχείριση των πλημμυρών της Γερμανίας. Ποια είναι η διαφορά σεισμών και πλημμυρών με την ελληνική οικονομία; Δεν μπορείς να υποκριθείς, παρά για μερικά δευτερόλεπτα, ότι δεν έγινε ο σεισμός, αλλά μπορείς να υποκρίνεσαι για πολύ καιρό ότι η οικονομία είναι το ισχυρό σου χαρτί. Σωστό; Σωστό…