Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( ο κατσαβακης μιλησε για το θετικο σερι :: 1/3/2006 20:35:23) 

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Απόλλωνα θα συνεχιστούν κατά τον Μάκη Κατσαβάκη.

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

Δραστηριότητα

Ο ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΕΡΙ

Η Ραχήλ

Χρησιμοποιώντας τιμές από τη σχέση (4) για τη θέση, κατασκευάστε πίνακες τιμών, και στη συνέχεια κατασκευάστε τα αντίστοιχα διαγράμματα ταχύτητας -χρόνου και επιτάχυνσης -χρόνου.

Τα καλά του βάθους

ΆΝΝΑ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ

(Υπόδειξη: Προσδιορίστε τιμές λόγων της μορφής [pic], για να προσεγγίσετε την ταχύτητα, και της μορφής [pic], για να προσεγγίσετε την επιτάχυνση).

Την ευκαιρία να δείξει ακόμα περισσότερα πράγματα, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, από τη στιγμή που ο Απόλλων Καλαμαριάς απέσπασε το βαθμό στο "Σίτι" και νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια όσον αφορά την παραμονή του, θεωρεί για την ομάδα του ο τεχνικός των "κοκκινόμαυρων" Μάκης Κατσαβάκης.

Μαζί με έναν ηγέτη της Τζιχάντ, ένα αγόρι δεκατριών χρόνων κι ένα μωρό κοριτσάκι, σκοτώθηκε και η Ραχήλ στη Γάζα.

Τι παρατηρείτε; "Διαφοροποιήθηκαν οι στόχοι μας και από μας εξαρτάται αν θα καταφέρουμε να πλασαριστούμε στην πρώτη οκτάδα" τόνισε χθες ο Σερραίος τεχνικός στον "ΕxtraSport" και απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την εξαιρετική πορεία, που έχουν τον τελευταίο καιρό:

Ακτιβίστρια Αμερικάνα, είκοσι τριών χρόνων, που το παράκανε στον ακτιβισμό.

Σχολιάστε τα διαγράμματα που κατασκευάσατε. "Όλοι έχουν συμβάλλει στη βελτίωση της ομάδας και περισσότερο οι παίκτες μου.

Έφτασε στο σημείο να πάει να ξαπλώσει μπροστά σε μια μπουλντόζα που ετοιμαζόταν να γκρεμίσει το σπίτι του ηγέτη της Χαμάς, ή του γείτονα του ηγέτη της Χαμάς, ή της θείας του γείτονα, δεν έχει μεγάλη σημασία.

Δεν προσπάθησα μόνο εγώ να αλλάξω την εικόνα της".

Η Ραχήλ, με το εβραϊκό όνομα λοιπόν, διότι στην Αμερική όπως ξέρετε δίνουν συχνά εβραϊκά ονόματα στα παιδιά τους, κι έχουν αδυναμία στο όμορφο όνομα Ραχήλ, που μεταφράζουμε Ρέιτσελ, σα να μην το έχουμε ξαναδεί, η Ραχήλ δεν το φανταζόταν ότι η μπουλντόζα δεν θα σταματούσε.

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ επιλογές που έχει στα χέρια του ο Κατσαβάκης του δίνουν τη δυνατότητα να ξεπερνά κάθε είδους προβλήματα.

Δεν είχε καταλάβει πως οι οδηγοί αυτών των οχημάτων που γκρεμίζουν σπίτια στους καταυλισμούς, έχουν ξεπεράσει πολλά πράγματα και όρια και δεν καταλαβαίνουν τι θα πει Αμερικανός υπήκοος που δεν πρέπει να σκοτωθεί με τους ντόπιους.

"Έχουμε βάλει βάθος στην ομάδα" σχολίασε ο Σερραίος τεχνικός και συνέχισε:

Κι έτσι τους έμπλεξε άσχημα τους ανθρώπους και τώρα θα πρέπει να ζητάνε συγγνώμη από τους γονείς της και την κυβέρνησή της και να λένε ότι επρόκειτο για ατύχημα.

"Σε μία περίοδο που είχαμε προβλήματα καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε λόγω των περισσοτέρων επιλογών που έχουμε".

Και στην πατρίδα της θα προβληματιστούν πολλοί για το πού σταματά η αξία της ζωής ενός Αμερικανού υπηκόου και πού αρχίζει η ευκολία με την οποία μια μπουλντόζα μπορεί να συνθλίψει άνθρωπο, ακόμα κι αν είναι Αμερικανός υπήκοος με όνομα εβραϊκό.

Η ξέφρενη πορεία του Απόλλωνα θα συνεχιστεί για τον Κατσαβάκη, ο οποίος προετοιμάζεται για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα:

Σα να τους βλέπω τώρα, αυτούς που την κατηγορούν ότι πήγε και μπλέχτηκε σε ιστορίες που δεν την αφορούσαν, και άλλους που σωπαίνουν, γιατί κάτι δεν κολλάει με όσα πιστεύουν για ελευθερίες και δημοκρατίες και άξονες του κακού.

"Την έχουμε αντιμετωπίσει τρεις φορές τη φετινή περίοδο και πλέον δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσά μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι διορθώνοντας τα λάθη μας και μελετώντας τον αντίπαλο να βρούμε τις αδυναμίες του…".