Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( εκτος αποστολης ο αιγυπτιος :: 19/3/2006 22:58:03) 

Η αναγκαστική απουσία του Σικαμπάλα ανατρέπει τα πλάνα του Ντουμιτρέσκου.

Δίλημμα επιλογής

ΑΣΚΗΣΗ

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ

Είναι εύκολο να απορρίψει κανείς την αντίθεση της Ρωσίας στην αμερικανική στρατιωτική δράση εναντίον του Ιράκ ως ένα πολιτικό και διπλωματικό παιχνίδι. Δίδεται ο πίνακας που δείχνει το Α.Ε.Π κατά τα έτη 1990-1994

Νοκ άουτ ο Σικαμπάλα!

Η στάση του "δύσκολου" τις διεθνείς υποθέσεις κάνει - αυτό είναι αλήθεια - καλή εντύπωση σε ένα ρωσικό λαό που νοσταλγεί τα χαμένα του μεγαλεία.

ΕΤΟΣ - Α.Ε.Π - ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ 1990 – 850 - 100 1991 – 910 - 130 1992 – 1000 - 170 1993 – 1200 - 180 1994 – 2000 - 200

Ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου έψαχνε όλη την εβδομάδα το αντίδοτο στην απουσία του τιμωρημένου Θόδωρου Ζαγοράκη.

Και το Κρεμλίνο χαίρεται πάντα να υπενθυμίζει τόσο στους Ευρωπαίους όσο και στους Αμερικανούς πως δεν είναι μια τελειωμένη διπλωματική δύναμη.

Ζητείται να υπολογισθούν α) το Α.Ε.Π σε σταθερές τιμές του έτους 1990 β) το Α.Ε.Π σε σταθερές τιμές του έτους 1992 γ) ποια η πραγματική και ποια η ποσοστιαία μεταβολή του Α.Ε.Π μεταξύ των ετών 1990 και 1994 σε σταθερές τιμές του 1992 Από χθες ψάχνει και αυτόν, που θα αντικαταστήσει τον μοναδικό παίκτη, που σκοράρει για τον ΠΑΟΚ, από τη μέρα που ο Ρουμάνος έπιασε δουλειά στην Τούμπα!

Η αντίσταση της Ρωσίας, ωστόσο, αποδεικνύει παράλληλα την αποτυχία της κυβέρνησης Μπους να θέσει τη διπλωματική βάση για την επιχείρηση εναντίον του Ιράκ.

Ο Σικαμπάλα τέθηκε νοκ άουτ, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κατά τη χθεσινή τελευταία προπόνηση, πριν η αποστολή να πετάξει στην Αθήνα.

Αν ο Πούτιν είχε αντιμετωπιστεί από τις ΗΠΑ ως αληθινός εταίρος, θα είχε ίσως αποφύγει το τρομερό δίλημμα της επιλογής ανάμεσα στην Ευρώπη και την Αμερική.

Ετσι, αναγκάστηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη, ανατρέποντας τα σχέδια του Ντουμιτρέσκου.

Και ο Σαντάμ Χουσεΐν θα είχε λάβει ενδεχομένως ένα ισχυρότερο μήνυμα.

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΟ σημαντικές απουσίες και τη σχετική "λειψανδρία", ο 37χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είχε κανένα πρόβλημα να δείξει ότι δεν υπολογίζει δύο από τους πιο έμπειρους παίκτες. Εκτός του Μαλαδένη, που αποκλείστηκε και πάλι από την αποστολή, ο Ντουμιτρέσκου άφησε στη Θεσσαλονίκη και τον Εγκωμίτη, ενώ πριν τον τραυματισμό του Σικαμπάλα, σχεδίασε να αφήσει εκτός ενδεκάδας και τον Μίετσελ. Ενδεικτικό της εκτίμησης που έχει ο Ρουμάνος προς τους Μαλαδένη και Εγκωμίτη, είναι το γεγονός ότι πήρε εξαρχής στην αποστολή τον νεαρό Μαλεζά (που έπαθε ένα ελαφρύ διάστρεμμα την Τρίτη) και αντικατέστησε τον Σικαμπάλα με τον 18χρονο Μουμίν, που έχει μόνο λίγα λεπτά συμμετοχής επί Κωστίκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ, που προτίθεται να παρατάξει, ο Ντουμιτρέσκου υπολόγιζε ούτως ή άλλως, να κάνει αρκετές αλλαγές. Στην αμυντική γραμμή, ο Καρυπίδης επιστρέφει στα δεξιά για να χωρέσει ο Ουντέζε με τον Χασιώτη στο κέντρο της άμυνας και ο Κωνσταντινίδης αριστερά, ενώ μετά τον τραυματισμό του Σικαμπάλα, "παίζεται" αν θα επιμείνει στο 4-3-3 ή θα γυρίσει στο 4-4-2. Αν επιλέξει τελικά να ξεκινήσει τον Μίετσελ, τότε θα παίξει 4-3-3 με τους Σαλπιγγίδη και Φουτσίνι στην επίθεση μαζί με τον Πολωνό. Διαφορετικά, το πιο πιθανό είναι να γυρίσει σε 4-4-2, αφού δεν έχει παίκτη με επιθετικές αρετές στην αριστερή πλευρά. Σ' αυτή την περίπτωση, η τετράδα του κέντρου θα είναι πιθανότατα Φουτσίνι, Ηλιάδης, Μπαλάφας και Χαραλάμπους και θα παίξει ως δεύτερος επιθετικός, δίπλα στον Σαλπιγγίδη, ο Χριστοδουλόπουλος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βαγγελής, Γιασεμάκης, Αραμπατζής, Μουμίν, Μαλεζάς και Τοχούρογλου.