Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( η θλιβερή ιστορία επαναλαμβάνεται :: 18/1/2006 18:35:33) 

Η θλιβερή ιστορία επαναλαμβάνεται Το πνεύμα του τόνου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ

Πιστεύαμε ότι "τα είχαμε δει σχεδόν όλα" στην ποδοσφαιρική Θεσσαλονίκη.

8 του Μάρτη!

ΑΣΚΗΣΗ

Τουλάχιστον μέχρι χθες το απόγευμα, τη στιγμή, δηλαδή, που η ΠΑΕ Ηρακλής έσπευσε να… προλάβει και ανακοίνωσε πρώτη με κάθε επισημότητα ότι πούλησε τον Παντελή Καπετάνο στην ΑΕΚ!

ΕΥΑ ΚΟΤΑΜΑΝΙΔΟΥ

Να συμπληρωθεί ο πίνακας:

Συνήθως γίνεται το αντίθετο.

Τζόζεφιν, Σίλβια, Έμελιν, Τερέζα, Αλεξάνδρα, Καλλιόπη, Καλλιρρόη, Σωτηρία, Ελένη, Αθηνά, Αύρα, Μαρία, Χρύσα… σ' εσάς που πρωτοξεκινήσατε σε δύσβατα μονοπάτια άχαρων καιρών, που σας χλεύασαν και δεν υποχωρήσατε αλλά συνεχίσατε με δύναμη, πίστη και ελπίδα, σ' εσάς Τούλα, Άννα, Δήμητρα, Έλλη, Σοφία, Καίτη… που παλέψατε σκληρά χωρίς ανταμοιβή, σ' όσες ακόμα παλεύουν για ένα δίκαιο αύριο, σ' εσάς αδελφές της Άπω Ανατολής που η ζωή σας δόθηκε περισσότερο σαν κατάρα παρά σαν δώρο, σ' εσάς γυναίκες όπου γης, μορφωμένες ή όχι, πετυχημένες η μη, ευτυχισμένες, δυστυχείς, μάνες, σύζυγοι, αδελφές, πετάει η σκέψη μου σήμερα 8 του Μάρτη, που χαράσσονται αυτές οι γραμμές, και είναι υποτίθεται η "δική" σας μέρα, η "μέρα της γυναίκας"!

αριθμός εργατών L - συνολικό προϊόν TP - μέσο προϊόν AP - οριακό προϊόν MP 0 – 0 - - - - 1 – 10 - ; - ; 2 - ; - 15 - ; 3 - ; - 30 - ; 4 - ; - ; - 40 5 - ; - ; - 50 6 – 200 - ; - ; 7 – 200 - ; - ; 8 – 180 - ; - ;

Για ευνόητους λόγους.

Δεν θα σας πω "χρόνια πολλά" ούτε θα σας προσφέρω νοητά λουλούδια και γλυκά! ΗΤΑΝ, πράγματι, πρωτόγνωρη εμπειρία: μια ποδοσφαιρική εταιρεία να ανακοινώνει, με φανερά… πανηγυρική διάθεση, ότι παραχωρεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της, συμπληρώνοντας με κυνισμό ότι έτσι εξυπηρετεί τα συμφέροντά της.

Μια μόνο ευχή: καλό κουράγιο, καλή συνέχεια και επιτυχία στον δίκαιο σκοπό σας.

Τουλάχιστον, σε αυτό το σκέλος φαίνεται ειλικρινής.

Οι αιώνες κύλησαν μέσα στην υποταγή, στη σκλαβιά, στην αμορφωσιά.

Με την μεταγραφή του ο Καπετάνος θα φέρει στο ταμείο της ένα ποσό που θα αγγίζει τα 400.000 ευρώ.

Πολλά κερδήθηκαν, πολλά χάθηκαν.

Ποιος από τους… γαλαντόμους παράγοντές της θα εξασφάλιζε την εισροή ενός τέτοιου ποσού;

Από τις δυναμικές σουφραζέτες, τις αποφασισμένες απεργούσες εργάτριες, από το "σφυρί, δρεπάνι και ψήφος στο φουστάνι" του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος το 1920, περάσαμε στο "κουζίνα, παιδιά, εκκλησία" του Μεταξά το 1936, ώσπου να φτάσουμε στην πρώτη βουλευτίνα του 1953.

Η τακτική και οι λόγοι που επικαλέστηκε, όμως, δεν πείθουν κανέναν και την αφήνουν την εταιρεία εκτεθειμένη.

Πόσα ακόμα μένουν να γίνουν;

ΕΙΝΑΙ ηλίου φαεινότερο, ότι η διοίκηση Σπανουδάκη δεν είχε, ούτε έχει τις οικονομικές δυνατότητες να προχωρήσει.

Πάμπολλα!

Ακόμη αναμένονται τα περίπου δυο εκατομμύρια ευρώ που θα έβαζε με το "καλημέρα".

Η Δύση ανάσανε, αλλά η Ανατολή στενάζει!

Η συνταγή της πώλησης παικτών, οπότε, γνωστή και δοκιμασμένη.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα όμως είναι αναπαλλοτρίωτα, ζητούν άμεση παγκόσμια εφαρμογή για να 'χει νόημα η "γιορτή"!

Το ζεστό ενδιαφέρον της ΑΕΚ βούτυρο στο ψωμί, την ώρα που οι φήμες για εμπλοκή του ΠΑΟΚ ανέβασαν την αγοραστική αξία του "προϊόντος".

ΟΣΟ για τις δηλώσεις του Καπετάνου, οι οποίες αποτέλεσαν το κλειδί για να ανοίξει την πόρτα της εξόδου, επιτρέψτε μας να έχουμε τις αμφιβολίες μας, για το πόσο… αυθόρμητες ήταν, από τη στιγμή που βόλευαν όλες τις πλευρές. Εκτός από εκείνη της ομάδας (το αγωνιστικό κομμάτι), αυτήν που έκτισε με κόπο και μεράκι ο Κωφίδης και κέρδισε την εκτίμηση φίλων και αντιπάλων, γιατί πολύ απλά έδειξε διάθεση να παίζει ποδόσφαιρο.

ΥΓ: Η θλιβερή ιστορία επαναλαμβάνεται, λοιπόν, στον Ηρακλή: Κωφίδης, Κωστής, Κωνσταντινίδης, Στολτίδης, Ανατολάκης, Κωνσταντίνου κι έπεται συνέχεια… Το καλοκαίρι θα είναι και η σειρά του Λαγού! Κι εις ανώτερα, εκεί στη Μίκρα.