Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( διαφορετικα συναισθηματα για κατσαβακη και κωστικο :: 9/1/2006 23:43:50) 

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΙΚΟ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συμπέρασμα:

Εκαστος στο είδος του

Τζόγκινγκ στα σύννεφα

Η τιμή του πηλίκου της δύναμης και του αντίστοιχου φορτίου-υποθέματος q σε κάθε σημείο Α του πεδίου είναι ανεξάρτητη από το μέγεθος του φορτίου q.

Με διαφορετικά συναισθήματα υποδέχτηκαν το χθεσινό αποτέλεσμα οι προπονητές των δύο ομάδων. Ο Μάκης Κατσαβάκης ήταν ευχαριστημένος, ενώ ο Γιώργος Κωστίκος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Εξαρτάται, όμως, από το μέγεθος του φορτίου-πηγή Q και από την απόσταση από το φορτίο-πηγή Q του σημείου Α και, μάλιστα, η τιμή του ελαττώνεται, όταν η απόσταση αυτή αυξάνεται.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ έχει μπει φέτος σε αεροπλάνο ο Γιώργος Παπανδρέου;

Αυτό το πηλίκο αποτελείτο μέτρο ενός διανύσματος (μην ξεχνάτε ότι η δύναμη είναι διάνυσμα), που αποτελεί χαρακτηριστικό μέγεθος για τα ηλεκτροστατικά πεδία.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε άδικο το τελικό αποτέλεσμα, θεωρώντας, ότι βάσει ευκαιριών, έπρεπε η ομάδα του να φτάσει στη νίκη:

Σήμερα το μεσημέρι, πάντως, ταξιδεύει τρίτη φορά για Αμερική.

Αυτό το διανυσματικό μέγεθος ονομάζεται ένταση του ηλεκτροστατικού πεδίου.

"Όταν βάζεις δύο γκολ εκτός έδρας, πρέπει να κερδίζεις.

Μια πρόχειρη επισκόπηση φανερώνει ότι, πριν καν περάσει το πρώτο δίμηνο της νέας χρονιάς, ο υπουργός Εξωτερικών έχει πάει, σε τυχαία και πιθανώς ελλιπή σειρά, ένα Κάιρο, μία Άγκυρα, τέσσερις Βρυξέλλες και μία Βηρυτό.

Αφού η ένταση είναι διανυσματικό μέγεθος, πρέπει να προσδιορίσουμε και τα επόμενα στοιχεία: σημείο εφαρμογής, κατεύθυνση.

Δεχόμαστε γκολ πολύ εύκολα.

Κίνα δεν πήγε, άλλα πήγε Νέα Υόρκη, όπου θα βρισκόταν ο Κινέζος ομόλογός του για τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας. Στον καθορισμό της κατεύθυνσης του διανύσματος της έντασης ρόλο παίζει μόνο το είδος του φορτίου-πηγή.

Για πρώτη φορά θα μιλήσω για συγκεκριμένο παίκτη.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ πως η «αεροπορική διπλωματία» αποτελεί μέρος της αίγλης των υπουργών Εξωτερικών στους μοντέρνους καιρούς.

Στην εικόνα 19 το φορτίο-πηγή είναι θετικό.

Ο Παπάς με την ταχύτητά του μας έκανε τη ζημιά.

Την ασκούν με πάθος οι Αμερικανοί που βλέπουν ως πεδίο τους τον κόσμο.

Βλέπετε ότι η κατεύθυνση της έντασης είναι η ίδια, μολονότι το φορτίο υπόθεμα στη μία περίπτωση είναι θετικό στην άλλη αρνητικό.

Μερική ευθύνη για την αμυντική αδράνεια φέρω και εγώ.

Ο διπλωμάτης γίνεται έτσι ιπτάμενος απεσταλμένος, που κινείται στον αφρό ή μάλλον πετάει στα σύννεφα της διεθνούς επικαιρότητας, κρατώντας ζωντανό τον ρυθμό, το «momentum», των εξελίξεων.

Να παρατηρήσετε ότι το διάνυσμα "φεύγει" από το θετικό φορτίο.

Ίσως έπρεπε να αλλάξω το δίδυμο στην αριστερή πλευρά.

Κάπως έτσι δεν πέτυχε το 1995 ο Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ τη Συμφωνία του Ντέιτον που έφερε ειρήνευση μεταξύ Σέρβων, Βοσνίων και Κροατών;

Εικ. 19 Τα φορτία Q και q είναι ετερώνυμα. Η δύναμη είναι ελκτική. Επειδή το φορτίο q είναι αρνητικό, το διάνυσμα της έντασης έχει αντίθετη κατεύθυνση με το διάνυσμα

Να κρατήσω στην άμυνα τον πιο γρήγορο Κωνσταντινίδη και να προωθηθεί ο Χαραλάμπους. ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ του αεροπλάνου, ο Γιώργος παύει να είναι επικεφαλής της διπλωματίας μιας μικρής χώρας. Στην εικόνα 20 το φορτίο-πηγή είναι αρνητικό. Όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Εξ ου και το ατέλειωτο αεροπορικό δρομολόγιο, οι χειραψίες, οι φωτογραφίες, οι τυπικές συνομιλίες, οι δηλώσεις στον Τύπο και τα πηγαινέλα με τις λιμουζίνες στα αεροδρόμια. Στην περίπτωση αυτή η ένταση σε κάποιο σημείο Α "έρχεται" προς το φορτίο-πηγή ανεξάρτητα από το είδος του φορτίου-υποθέματος. Χάνουμε πολλές ευκαιρίες.

ΒΕΒΑΙΩΣ, Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ διπλωματία του Γιώργου δεν έχει αποφέρει ώς τώρα σημαντική εξέλιξη ή μεγάλη συμφωνία.

Εικ. 20 Το φορτίο Q είναι αρνητικό. Το φορτίο q είναι θετικό. Η δύναμη είναι ελκτική. Επειδή το φορτίο q είναι θετικό, το διάνυσμα της έντασης έχει την ίδια κατεύθυνση με το διάνυσμα της δύναμης.

Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί.

Ωστόσο, τα ασταμάτητα ταξίδια δεν είναι τρέξιμο στο κενό ή τέλος πάντων τζόγκινγκ στον μηχανικό διάδρομο γυμναστηρίου ξενοδοχείου.

Παρατηρήστε προσεκτικά τις εικόνες 19 και 20. Θα διαπιστώσετε ότι όταν το φορτίο q είναι θετικό, τα διανύσματα της έντασης και της δύναμης έχουν την ίδια κατεύθυνση, ενώ όταν το φορτίο q είναι αρνητικό, τα διανύσματα αυτά έχουν αντίθετη κατεύθυνση.

Δεν πρέπει να δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ.

Αντιθέτως, συντηρούν την εικόνα ενός υπουργού Εξωτερικών που είναι μέσα στο διεθνές ύφασμα.

Όλα τα στοιχεία του διανύσματος της έντασης περιέχονται στον επόμενο γενικό ορισμό.

Από τον Αραμπατζή είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Και σε τελική ανάλυση, αν ο Γιώργος το έκανε στο παρελθόν, γιατί όχι φέτος, ως προεδρεύων των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εν όψει του πολέμου στο Ιράκ;

Εικ. 20 Το φορτίο Q είναι αρνητικό. Το φορτίο q είναι αρνητικό. Η δύναμη είναι απωστική. Επειδή το φορτίο q είναι αρνητικό, το διάνυσμα της έντασης έχει αντίθετη κατεύθυνση με το διάνυσμα της δύναμης.

Είχαμε πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας.

Η ένταση σε κάποιο σημείο Α ηλεκτροστατικού πεδίου είναι διανυσματικό μέγεθος με τα εξής στοιχεία:

Έλειπε ο Ουντέζε για 19 ημέρες, ο οποίος με την ταχύτητά του δίνει λύσεις.

α. Σημείο εφαρμογής το σημείο Α

Μπορούσε η Καλαμαριά να 'καθαρίσει' το παιχνίδι με τον Κλέιτον, ωστόσο βάσει ευκαιριών και εικόνας παιχνιδιού, αν μία ομάδα έπρεπε να πάρει το παιχνίδι, αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ".

β. Κατεύθυνση ίδια με την κατεύθυνση της δύναμης που ασκείται στο φορτίο q, αν αυτό είναι θετικό, και αντίθετη, αν αυτό είναι αρνητικό

Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ δήλωσε ότι νικητής από τη χθεσινή αναμέτρηση βγήκε το ποδόσφαιρο και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του:

γ. Μέτρο που δίνει ο τύπος Ε = F/q (2.2α)

"Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι με νικητή το ποδόσφαιρο.

Τα προηγούμενα μπορούν να αποδοθούν με τη διανυσματική σχέση Ε = F/q (2.2α)

Σε αθλητικά πλαίσια, αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων.

Η μονάδα έντασης στο SI προκύπτει από τη σχέση (2.2) και ισούται με 1N/C.

Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να μειώσει.

Εικ. 21 Q > 0. Το διάνυσμα της έντασης στο σημείο Α «φεύγει» από το Q.

Ήμασταν τυχεροί τότε, αλλά άτυχοι στα δύο γκολ που δεχτήκαμε σε δύο λεπτά.

Η μονάδα δεν έχει ιδιαίτερη ονομασία.

Θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι με τον Κλέιτον.

Η σχεδίαση του διανύσματος της έντασης σε ένα σημείο Α ηλεκτροστατικού πεδίου γίνεται σύμφωνα με τον κανόνα που φαίνεται στις εικόνες 21 και 22

Αν κάναμε το 3-0, τότε όλα θα είχαν τελειώσει.

Εικ. 22 Q < 0… Το διάνυσμα της έντασης στο σημείο Α "έρχεται" προς το Q.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πιέσαμε όσο έπρεπε.

Όταν το φορτίο-πηγή Q που δημιουργεί το πεδίο είναι θετικό, το διάνυσμα της έντασης "φεύγει" από αυτό.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο παθιασμένος και έφτασε στην ισοφάριση.

Όταν το φορτίο-πηγή Q που δημιουργεί το πεδίο είναι αρνητικό, το διάνυσμα της έντασης "έρχεται" προς αυτό.

Συγχαρητήρια στα παιδιά. Δούλεψαν σκληρά όλες αυτές τις ημέρες και μας περιμένει ακόμη περισσότερη δουλειά στο μέλλον για να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά και μακριά από περιπέτειες".