Ενότητες

Κατηγορίες

Ημερολόγιο

SMTWTFS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Go
π.χ. (2006, 2006-10, 2006-10-11)

Ενημερωτικό Δελτίο

Κανάλι RSS

Ενημέρωση

  • Διαδικτυακή Διάλεξη για την Ιστορία της Ελληνικής Γλώσσας: Δ. Κουτσογιάννης, Η διδασκαλία της ελληνικής στη διασπορά (9/12/24)

    Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2024, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή διάλεξη του κ. Δημήτρη Κουτσογιάννη, καθηγητή του ΑΠΘ και Αναπληρωτή Προέδρου του ΚΕΓ, με θέμα: «Η διδασκαλία της ελληνικής στη διασπορά».

    Η διάλεξη θα μεταδοθεί στις 18.00 (ώρα Ελλάδας) στον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/@greeklanguagecentre/live
    ενώ το βίντεο της διάλεξης θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΚΕΓ: https://www.youtube.com/@greeklanguagecentre/playlists.

    Η διάλεξη είναι μέρος του νέου κύκλου των 10 ετήσιων διαδικτυακών διαλέξεων, μέσω των οποίων το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας υλοποιεί πενταετές μνημόνιο συνεργασίας για την ελληνομάθεια μεταξύ των Υπουργείων Παιδείας της Ελλάδας και της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι διαλέξεις αυτές εντάσσονται στη γενικότερη θεματική της ιστορίας της ελληνικής γλώσσας και εξειδικεύονται στις επιμέρους υποθεματικές περιοχές: (α) Ιστορία της γλώσσας, (β) Λεξικογραφία και (γ) Κοινωνιογλωσσικές πτυχές της ιστορίας της ελληνικής γλώσσας (π.χ. διάλεκτοι, επαφές με άλλες γλώσσες, η ελληνική γλώσσα της διασποράς κτλ.).

    Για το πρόγραμμα των διαλέξεων, βλ. συνημμένο

  • «ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ» Mαθήματα νέας ελληνικής από απόσταση από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας για ενήλικες αρχάριους εκτός Ελλάδας

    Το ΚΕΓ προσφέρει μαθήματα νέας ελληνικής από απόσταση: για ενήλικες αρχάριους εκτός Ελλάδας.

    Το ΚΕΓ, με εικοσαετή και πλέον εμπειρία στα πεδία

    • της αξιολόγησης, αφού διενεργεί τις εξετάσεις Πιστοποίησης της Ελληνομάθειας,

    • της επιμόρφωσης διδασκόντων της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας, χάρη στο βραβευμένο και μακροβιότερο σχετικό επιμορφωτικό πρόγραμμα «Διαδρομές», και

    • της διδακτικής πρακτικής, με τη σειρά εγχειριδίων «ΚΛΙΚ στα ελληνικά»,

    επεκτείνει τη δράση του στην παροχή μαθημάτων νέας ελληνικής από απόσταση.

    Για αναλυτικές πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://greeklanguage.gr/en/learn-modern-greek-distance-learning-program/

    Παράταση προθεσμίας για τις αιτήσεις μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου

  • Ανακοίνωση από τη Δ.ΕΛ.ΕΞΩ: "Χαρτογραφήσεις" και Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Γλώσσας για το 2025 (Νοέ. 2024 - Μάιος 2025)

    Η διεθνής ομάδα ειδικού επιστημονικού ενδιαφέροντος Δ.ΕΛ.ΕΞΩ (Διδασκαλία της Ελληνικής στο Εξωτερικό) ανακοινώνει το πρόγραμμα των φετινών «Χαρτογραφήσεων» της ομάδας κατά τις οποίες αποτυπώνεται η διδασκαλία της Ελληνικής σε διαφορετικά συγκείμενα στο εξωτερικό, καθώς και την ημερομηνία και θεματική της διαδικτυακής ημερίδας που διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Γλώσσας για το 2025.

    «Χαρτογραφήσεις»

    Η επόμενη συνάντηση των «Χαρτογραφήσεων» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2024 και ώρα Ελλάδας 14:00 με 16:00.

    Στις 29 Νοεμβρίου, θα υπάρξουν τοποθετήσεις από την Άννα Χατζηπαναγιωτίδου σχετικά με την διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στην Ουκρανία και από τις Σταυρούλα Αυγουροπούλου Ντερτσένυι και Χριστίνα Πάρτιτς Κάκουκ σχετικά με την ελληνόγλωσση εκπαίδευση στην Ουγγαρία.

    Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom
    Meeting ID: 961 4649 2928
    Passcode: 023583

    Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Γλώσσας

    Η φετινή ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2025 από τις 15:00 μέχρι τις 18:30 (ώρα Ελλάδας) και θα έχει θέμα «Φωνές νέες ερευνητών για τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού στο εξωτερικό»

    Κύριος στόχος της ημερίδας θα είναι να αναδειχθούν σύγχρονες προσεγγίσεις και μορφές διδασκαλίας, εκμάθησης και χρήσης της ελληνικής γλώσσας όπως αυτές αναδεικνύονται σε διάφορα επίσημα και ανεπίσημα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα εκτός Ελλάδας και Κύπρου. Οι ερευνητικές εργασίες που θα παρουσιαστούν, βασίζονται σε τρέχοντα ερευνητικά προγράμματα και αποσκοπούν στο να φωτίσουν διαφορετικές πτυχές της γλωσσικής και πολιτισμικής εκπαίδευσης όπως αυτές μελετώνται από νέους/-ες ερευνητές/-ριες σε διάφορα στάδια της ακαδημαϊκής τους πορείας. Μέσα από την ημερίδα επιδιώκουμε να φέρουμε στο προσκήνιο τη δουλειά αυτών των ερευνητών/-ριών, προωθώντας παράλληλα τον διάλογο για την εξέλιξη της διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού στο διεθνές πλαίσιο. Το περιεχόμενο των παρουσιάσεων αναμένεται να συμβάλει στην κατανόηση των προκλήσεων και των ευκαιριών που παρουσιάζονται στον χώρο της εκπαίδευσης της ελληνικής γλώσσας εκτός συνόρων.
    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα θα ανακοινωθούν σύντομα.

9,690 items total [1 - 10]
Go
<< First < Previous Next > Last >>
ταξινόμηση βάσει :: Ημ. Δημιουργίας . Ημ. Ενημέρωσης
  • Νεοελληνική Λογοτεχνία :: Τύπος

    Χριστούγεννα στο Σπίτι του Ελύτη στην Πλάκα (21,22/12/2024)

    Μια σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων, θα πραγματοποιηθούν στο Σπίτι του Ελύτη στην Πλάκα στις 21 και 22 Δεκεμβρίου 2024.

    ''Μα πότε θα φτάσει αυτός ο Μάγος;''
    Ένα Χριστουγεννιάτικο Μουσικό Παραμύθι για παιδιά Δημοτικού. Ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο μουσικό παραμύθι όπου παρουσιάζει μια ανατρεπτική εκδοχή της ιστορίας των Μάγων με αμεσότητα και άφθονο χιούμορ. Το παραμύθι της Ιουλίτας Ηλιοπούλου συνδυάζεται με την πρωτότυπη μουσική και τα τραγούδια του Γιώργου Κουρουπού.

    Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, Ώρα: 17:00

    Μουσική και τραγούδια: Γιώργος Κουρουπός / Ζωγραφική: Γιάννης Κόττης
    Παραμύθι, αφήγηση: Ιουλίτα Ηλιοπούλου
    Δάφνη Πανουργιά, σοπράνο / Άγγελος Χονδρογιάννης, βαρύτονος
    Μαρία Παπαπετροπούλου, πιάνο / Θοδωρής Βαζάκας, κρουστά
    Νατάσσα Σπάλα, φλάουτο / Μαρίνα Σταλιμέρου, βιόλα

    Είσοδος ελεύθερη με απαραίτητη προκράτηση θέσης στο ή στο 210 3315461.
    Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

    Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου εορτασμού, θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση για το κοινό στις 12:00 και 13:00.
    Για τη συμμετοχή σας στην ξενάγηση είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσης στο 210 3315461 ή στο .
    Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

    11 Dec 2024 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0

  • Μεσαιωνική Ελληνική :: Ανακοινώσεις

    4η Διάλεξη του Κύκλου Διαλέξεων Neolatina Graeca, Παν/μιο Ιωαννίνων (13/12/2024)

    Ο Τομέας Κλασικής Φιλολογίας του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της Λατινικής Φιλολογίας, διοργανώνει σειρά διαδικτυακών διαλέξεων με τον τίτλο: ''Neolatina Graeca: η παραγωγή πρωτότυπης λατινικής λογοτεχνίας από Έλληνες λογίους (15ος αι. – 19ος αι.)''.

    H τέταρτη διάλεξη με ομιλητή τον Βασίλειο Παππά (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων) και θέμα:
    ''Carmina sola dabo: To Protrepticon et Pronosticon του Ιωάννη Γεμιστού'', θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 18.00.

    11 Dec 2024 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0

  • Νεοελληνική Λογοτεχνία :: Ανακοινώσεις

    Διαδικτυακή Παρουσίαση τόμου Πρακτικών Δ' Διεθνούς Συνεδρίου για τον Α. Παπαδιαμάντη: Η διαχρονία του Παπαδιαμάντη. Λογοτεχνία – ζωγραφική – θέατρο – κινηματογράφος – τηλεόραση - μουσική (12/12/24)

    Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των Πρακτικών του Δ ́ Διεθνούς Συνεδρίου για τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη με τίτλο, Η διαχρονία του Παπαδιαμάντη. Λογοτεχνία – ζωγραφική – θέατρο – κινηματογράφος – τηλεόραση - μουσική

    Για τον τόμο θα μιλήσουν οι:
    κ. Γεωργία Φαρίνου-Μαλαματάρη, ομότιμη καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας
    κ. Κωνσταντίνος Κυριακός, καθηγητής Ιστορίας του Θεάτρου και του Ελληνικού Κινηματογράφου
    κ. Παναγιώτης Βλαγκόπουλος, καθηγητής Μουσικολογίας με έμφαση στη Μουσική Ανάλυση
    κ. Κώστας Ιωαννίδης, αναπληρωτής καθηγητής Θεωρίας και Κριτικής της Τέχνης

    Συντονίζει η ομότιμη καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας και Πρόεδρος της Εταιρείας Παπαδιαμαντικών Σπουδών, κ. Ερασμία-Λουίζα Σταυροπούλου.

    Η διάλεξη είναι ανοικτή σε όλους και δωρεάν.

    11 Dec 2024 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0

  • Διδασκαλία της Ελληνικής :: Συνέδρια & Ημερίδες

    Συμπόσιο με τίτλο: ''Γέφυρες συνέργειας: Τα ανθρώπινα δικαιώματα ως θεμέλιο για την ένταξη των νεαρών προσφύγων'', ΕΑΠ (10/12/2024)

    Η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) & η Μονάδα Ένταξης και Υποστήριξης Ασυνόδευτων Ανηλίκων, η Γενική Γραμματεία Ευάλωτων Πολιτών και Θεσμικής Προστασίας του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου, και με την υποστήριξη της Διεθνούς Ένωσης για τη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και του SIRIUS Organization συνδιοργανώνουν Συμπόσιο με τίτλο: ''Γέφυρες συνέργειας: Τα ανθρώπινα δικαιώματα ως θεμέλιο για την ένταξη των νεαρών προσφύγων''.

    Το συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 3-6 μ.μ., και υπάρχει δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης.

    Συμμετέχουν, σε πάνελ, προσκεκλημένοι ομιλητές από το Δεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, τη UNICEF και τη Μονάδα Ένταξης & Υποστήριξης Ασυνόδευτων Ανηλίκων του ΥΜΑ. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους προσκεκλημένους και τους συμμετέχοντες/ουσες, σε τρεις άξονες: Εκπαίδευση και Συμπερίληψη, Μη διάκριση και Ανθρώπινα Δικαιώματα και Απασχόληση και Ίσες Ευκαιρίες, με rapporteurs φοιτήτριες του ΠΜΣ ''Γλωσσική Εκπαίδευση για Πρόσφυγες και Μετανάστες'' (L.R.M.) του ΕΑΠ.

    Για να παρακολουθήσετε το Συμπόσιο-Επιστημονική Ημερίδα, μπορείτε να συνδεθείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο Webex:

    https://hou.webex.com/hou/j.php?MTID=m99beef9b424524e2450ee3509acb58fb
    Αριθμός συνάντησης: 2780 810 2292
    Κωδικός πρόσβασης: eap2024

    Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης κατόπιν εγγραφής στην παρακάτω φόρμα: https://shorturl.at/UyEsc

    10 Dec 2024 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0

  • Διδασκαλία της Ελληνικής :: Συνέδρια & Ημερίδες

    Ημερίδα με τίτλο: ''Επαγγελματική και Γονική Εξουθένωση στο χώρο της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης'', Παν/μιο Θεσσαλίας (14/12/2024)

    Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + ''Burnout Free Early Childhood Intervention'' θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με τίτλο: ''Επαγγελματική και Γονική Εξουθένωση
    στο χώρο της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης'', το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2024, και ώρα
    16.30, στο Αμφιθέατρο ''Δ. ΣΑΡΑΤΣΗ'', Παν/μιο Θεσσαλίας, στον Βόλο.

    Γονείς, ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων μοιράζονται τις εμπειρίες τους, τις γνώσεις τους, και αναδεικνύουν τη βαρύτητα του παράγοντα της εξουθένωσης στο χώρο της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

    Για την εγγραφή σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο μέχρι και την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2024
    https://forms.gle/jRAq9NTQ1x3xr45j7

    10 Dec 2024 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0

  • Αρχαία Ελληνική :: Ανακοινώσεις

    Oμιλίες των κκ. Khadia HAYDARA, Constant ODAH και Philippe Abraham TINE, ΕΚΠΑ (11/12/2024)

    Στο πλαίσιο των ''Επιστημονικών Συναντήσεων'' που οργανώνει ο Τομέας Κλασικής Φιλολογίας του Τμ. Φιλολογίας του Ε.Κ.Π.Α., θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2024, ώρα 14.00–15.00, οι ομιλίες των κκ. Khadia HAYDARA, Constant ODAH και Philippe Abraham TINE, Καθηγητών-ερευνητών της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών (Faculté des Lettres et Sciences Humaines) του Université Cheikh Anta Diop de Dakar της Σενεγάλης.

    - Khadia HAYDARA (Philosophie ancienne) : ''Repenser les relations entre l’Égypte ancienne et
    la Grèce antique. Les racines égyptiennes de la psychologie platonicienne''

    - Constant ODAH (Philosophie ancienne): ''La physique d’Aristote et les
    cosmogonies égyptiennes''

    - Philippe Abraham TINE (Langues et Civilisations anciennes – Civilisation grecque) :
    ''La symbolique des Noms dans le théâtre d’Eschyle''

    Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα 209 του κτηρίου της Φιλοσοφικής Σχολής

    10 Dec 2024 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0

  • Νέα Ελληνική :: Συνέδρια & Ημερίδες

    Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα: ''Κυπριακό 1974-2024. Προσπάθειες, εξελίξεις, εκκρεμότητες'', Αθήνα (10,11/12/2024)

    Η Εταιρεία Σπουδών Νεοελληνικού Πολιτισμού της Σχολής Μωραΐτη διοργανώνει Συμπόσιο με θέμα: ''Κυπριακό 1974-2024. Προσπάθειες, εξελίξεις, εκκρεμότητες'', το οποίο θα πραγματοποιηθεί 10 και 11 Δεκεμβρίου 2024, στην αίθουσα ''Γιάννης Μαρίνος'' του Συλλόγου
    Οι Φίλοι της Μουσικής, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

    Την πρώτη ημέρα, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, τρεις έγκριτοι δημοσιογράφοι με εμπειρία σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και στο ζήτημα του Κυπριακού, οι Γιάννης Καρτάλης, Άλκης Κούρκουλας και Αλέξης Παπαχελάς, καθώς και ο Τάσος Γιαννίτσης, πολιτικός που διετέλεσε υπουργός σε κρίσιμη φάση του, θα τοποθετηθούν και έπειτα θα ανταλλάξουν τις απόψεις τους σχετικά με τα λάθη, τους εξαναγκασμούς, τις παραλείψεις, τις χαμένες ευκαιρίες, τις προοπτικές.

    Η δεύτερη μέρα, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, είναι αφιερωμένη στην κυπριακή κοινωνία και τον πολιτισμό. Ο κλινικός ψυχολόγος Μιχάλης Πέτρου, η διευθύντρια της Λεβεντείου Πινακοθήκης στη Λευκωσία Λουκία Λοΐζου Χατζηγαβριήλ, η ομότιμη καθηγήτρια νεοελληνικής φιλολογίας του ΑΠΘ Φραγκίσκη Αμπατζοπούλου και ο λογοτέχνης Ρήσος Χαρίσης θα μιλήσουν για τη δύσκολη ολοκλήρωση της διαδικασίας του πένθους, την επούλωση του συλλογικού τραύματος μετά την εισβολή, την επεξεργασία των δεινών μέσω της τέχνης.

    Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

    09 Dec 2024 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0

  • Ανακοινώσεις

    Διαδικτυακή διάλεξη από το Εργαστ. Μελέτης Κοιν. Θεμάτων, ΜΜΕ και Εκπαίδ. του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών (Παν/μιο Ιωαννίνων): Γ. Αναγνώστου, Περί της θεσμικής ενδυνάμωσης των σπουδών της διασποράς στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο (17/12/24)

    Η μονάδα "Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και ΜΜΕ" του Εργαστηρίου Μελέτης Κοινωνικών Θεμάτων, ΜΜΕ και Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει στο πλαίσιο του μαθήματος "Εισαγωγή στην Ελληνική Γλώσσα και Γλωσσολογία", διάλεξη του Καθηγητή της Έδρας Νεοελληνικών Σπουδών και Πολιτισμού "Μιλτιάδης Μαρινάκης" στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο κ. Γιώργου Αναγνώστου.

    Το θέμα της διάλεξης του κ. Αναγνώστου είναι το ακόλουθο: "Περί της θεσμικής ενδυνάμωσης των σπουδών της διασποράς στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο". Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 6 μ.μ. (Ελλάδος). Θα προσφερθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμα ΤΕΑΜS.

    Την ομιλία του Καθηγητή Γ. Αναγνώστου, θα προλογίσει η Κοσμήτωρ της Σχολής Επιστημών Αγωγής και διδάσκουσα του μαθήματος κ. Νικολέττα Τσιτσανούδη - Μαλλίδη.

    09 Dec 2024 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0

  • Νεοελληνική Λογοτεχνία :: Ανακοινώσεις

    Χριστουγεννιάτικο Book Fest στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Αθήνα (13-15/12/2024)

    Το χριστουγεννιάτικο Book Fest θα πραγματοποιηθεί στο Αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης,από 13 έως 15 Δεκεμβρίου 2024 και ώρες 10 π.μ. – 10 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο.

    Για όλο το τριήμερο του Book Fest διοργανώνονται δράσεις για παιδιά και για μεγάλους, εργαστήριο ζωγραφικής, εκπαιδευτικά παιχνίδια, παρουσιάσεις βιβλίων, παραστάσεις και
    μουσικά χάπενινγκς.

    09 Dec 2024 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0

  • Αρχαία Ελληνική :: Ανακοινώσεις

    Προβολή της τραγωδίας ''Πέρσαι'' του Αισχύλου στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής (11/12/2024)

    Στο πλαίσιο του μαθήματος ΑΕΦ 104 (διδ.Φ.Π. Μανακίδου) θα πραγματοποιηθεί προβολή της τραγωδίας'' Πέρσαι'' του Αισχύλου στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 6 μ.μ..

    Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και αποτελεί συνδράση του Εργαστηρίου ελληνικής ποίησης και έντεχνου λόγου (ΕΠΕΛ) του Τμήματος ελληνικής φιλολογίας με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κομοτηνής.

    09 Dec 2024 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0

< Previous   [1] 2 3 4 5 ...969   Next >