Ενότητες

Κατηγορίες

Ημερολόγιο

ΚΔΤΤΠΠΣ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Βρες
π.χ. (2006, 2006-10, 2006-10-11)

Ενημερωτικό Δελτίο

Κανάλι RSS

Ενημέρωση

  • Έναρξη εγγραφών στο Πρόγραμμα «Διαδρομές στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας» για διδάσκοντες στην Ελλάδα και το εξωτερικό

    Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας ανακοινώνει τη νέα περίοδο του εξ αποστάσεως επιμορφωτικού προγράμματος «Διαδρομές στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης Γλώσσας» για διδάσκοντες/ουσες στην Ελλάδα και το εξωτερικό (http://diadromes.greek-language.gr). Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 και διαρκούν 9 μήνες. Αιτήσεις εγγραφής γίνονται δεκτές από 23/04/2024 μέχρι και 05/09/2024 στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.greek-language.gr/routes.

    Το πρόγραμμα αποτελείται από τις παρακάτω οκτώ ενότητες, οι οποίες καλύπτουν όλες τις θεματικές περιοχές που ενδιαφέρουν τον/τη διδάσκοντα/ουσα την ελληνική ως δεύτερη/ξένη γλώσσα:

    1. Σχεδιασμός και διαχείριση μαθήματος, διδασκαλία των τεσσάρων δεξιοτήτων

    2. Διδασκαλία της γραμματικής, του λεξιλογίου και της προφοράς

    3. Διδασκαλία ξένης γλώσσας μέσω Η/Υ (Computer Assisted Language Learning)

    4. Γλωσσική διδασκαλία σε παιδιά

    5. Όψεις της γλώσσας (Ποικιλομορφία της γλώσσας, κειμενικά είδη και λογοτεχνικός λόγος)

    6. Διγλωσσία: Η γλώσσα και η σκέψη στον δίγλωσσο ομιλητή

    7. Όταν οι πολιτισμοί συνομιλούν στο σχολείο: ζητήματα διαπολιτισμικής εκπαίδευσης

    8. Αξιολόγηση της επίδοσης των μαθητών

    Το πρόγραμμα, που από την πρώτη χρονιά εφαρμογής του, το 2007, τιμήθηκε με το Ευρωπαϊκό Σήμα Γλωσσών, διαρκώς επικαιροποιείται και βελτιώνεται, ενώ προσφέρει ευελιξία στην παρακολούθησή του, καθώς υλοποιείται εξ ολοκλήρου από απόσταση με ασύγχρονη διδασκαλία. Οι επιμορφούμενοι/ες σε κάθε ενότητα έχουν πρόσβαση επί 24ώρου βάσεως στο υλικό και σε φόρα συζητήσεων για άμεση επικοινωνία με τους/τις διδάσκοντες/διδάσκουσες καθώς και τους/τις επιμορφούμενους/επιμορφούμενες, προκειμένου να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων και εποικοδομητικός διάλογος.

    Πραγματοποιούνται 2 τηλεσεμινάρια σε κάθε ενότητα, σε πραγματικό χρόνο, για τη ζωντανή επικοινωνία με την ομάδα διδασκαλίας.

    Μοναδικά στοιχεία του προγράμματος:

    - Τρεις, τουλάχιστον, εξειδικευμένοι/ες διδάσκοντες/ουσες σε κάθε ενότητα, με πολύχρονη πείρα στον τομέα τους, διδάσκουν, επιβλέπουν και απαντούν άμεσα στις ερωτήσεις των επιμορφούμενων.

    - Η διδασκαλία αξιοποιεί αρχές της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

    - Οι επιμορφούμενοι/ες εκπονούν εργασία σε κάθε ενότητα με την καθοδήγηση και υποστήριξη των διδασκόντων/διδασκουσών.

    - Από το 2022–2023 λειτουργεί διαδικτυακή κοινότητα εκπαιδευτικών στην οποία εντάσσονται οι απόφοιτοι/ες. Η καινοτομία αυτή ανταποκρίνεται στις σύγχρονες επιστημονικές αναζητήσεις, οι οποίες δεν θεωρούν την εκπαίδευση εκπαιδευτικών ως μια άπαξ ενέργεια που ολοκληρώνεται με τον κύκλο κάποιων μαθημάτων. Το περιβάλλον της διαδικτυακής κοινότητας ανταποκρίνεται στην ανάγκη αυτή, παρέχοντας τη δυνατότητα για συνεχή συνεργασία και ενημέρωση στο μέλλον.

    Στο πρόγραμμα μπορεί να συμμετέχει κάθε εμπλεκόμενος/η στη ή/και ενδιαφερόμενος/η για τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αρκεί να είναι απόφοιτος/η ελληνικής φιλολογίας, ξένων φιλολογιών, παιδαγωγικών τμημάτων, θεολογικών σχολών ή άλλων πανεπιστημιακών τμημάτων ελληνικών ή ισότιμων ξένων πανεπιστημίων. Υπό όρους γίνονται δεκτοί/ές υποψήφιοι/ες που δεν έχουν ολοκληρώσει σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

    Το Πρόγραμμα «Διαδρομές στη διδασκαλία της νέας ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας»

    α) αποτελεί αναγνωρισμένο επιμορφωτικό πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και οδηγεί στην απόκτηση αναγνωρισμένης από το ελληνικό κράτος διδακτικής επάρκειας για τη διδασκαλία της ελληνικής στην αλλοδαπή (Υ.Α. Φ.815.2/306/40937/Ζ1, ΦΕΚ τ. Β΄ 862/8.4.2014),

    β) παρέχει πιστοποιημένη εξειδίκευση στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας και ανταποκρίνεται στα συνεκτιμώμενα προσόντα της πρόσφατης ρύθμισης για τη στελέχωση των Δομών Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων (ΔΥΕΠ) από μόνιμους εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 3 (δ) της Κ.Υ.Α. αριθμ. 152360/ΓΔ4/19.9.2016 (ΦΕΚ 3049/Β/23.9.2016),

    γ) μοριοδοτείται ως προσόν για την επιλογή των στελεχών της εκπαίδευσης (νόμος υπ’ αριθμ. 4823/2021. ΦΕΚ 136/Α/3-8-2021).

    Για κάθε σχετική πληροφορία, όπως την εγγραφή στο πρόγραμμα και το κόστος, σας παραπέμπουμε στην ιστοσελίδα των εγγραφών: www.greek-language.gr/routes.

    Στοιχεία επικοινωνίας:

    Συντονίστριες του προγράμματος «Διαδρομές» : Αθανασία Μαργώνη, Ευδοξία Μητρούση

    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : diadromes@greeklanguage.gr

    Skype : Διαδρομές - Routes

    Τηλ. : (0030) 2310 805 507 & 488 560

    (ώρες πληροφόρησης: 9.00-15.00 καθημερινά-εργάσιμες ημέρες)

    Δείτε στα συνημμένα το Δελτίο Τύπου στα ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά και ρωσικά

  • Ενημέρωση για τη λειτουργία της ιστοσελίδας της Πύλης για την Ελληνική Γλώσσα

    Η Πύλη για την Ελληνική Γλώσσα δέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα επίθεση από κακόβουλο λογισμικό. Το ζήτημα αντιμετωπίστηκε άμεσα και η λειτουργικότητα της ιστοσελίδας επανήλθε την Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024.

    Όσοι χρήστες της ιστοσελίδας αντιμετωπίζουν ακόμη προβλήματα θα πρέπει να καθαρίσουν την προσωρινή μνήμη του φυλλομετρητή τους.

    Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για τη διαδικασία καθαρισμού της προσωρινής μνήμης ανάλογα με τον φυλλομετρητή που χρησιμοποιείτε μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://its.uiowa.edu/support/article/719

  • Διαδικτυακή Διάλεξη για την Ιστορία της Ελληνικής Γλώσσας: Χ. Καρβούνης, Το γλωσσικό ζήτημα: εμμονή, αναγκαιότητα ή νεωτερικότητα. Η περίπτωση των ελληνικών και τα ευρωπαϊκά παράλληλα (24/6/24)

    Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή διάλεξη του κ. Χρήστου Καρβούνη, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Μάιντς, Γερμανία, με θέμα: «Το γλωσσικό ζήτημα: εμμονή, αναγκαιότητα ή νεωτερικότητα. Η περίπτωση των ελληνικών και τα ευρωπαϊκά παράλληλα».

    Η διάλεξη θα μεταδοθεί στις 18.00 (ώρα Ελλάδας) στον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/@greeklanguagecentre/live

    ενώ το βίντεο της διάλεξης θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΚΕΓ: https://www.youtube.com/@greeklanguagecentre/playlists.

    Η διάλεξη είναι μέρος του νέου κύκλου των 10 ετήσιων διαδικτυακών διαλέξεων, μέσω των οποίων το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας υλοποιεί πενταετές μνημόνιο συνεργασίας για την ελληνομάθεια μεταξύ των Υπουργείων Παιδείας της Ελλάδας και της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι διαλέξεις αυτές εντάσσονται στη γενικότερη θεματική της ιστορίας της ελληνικής γλώσσας και εξειδικεύονται στις επιμέρους υποθεματικές περιοχές: (α) Ιστορία της γλώσσας, (β) Λεξικογραφία και (γ) Κοινωνιογλωσσικές πτυχές της ιστορίας της ελληνικής γλώσσας (π.χ. διάλεκτοι, επαφές με άλλες γλώσσες, η ελληνική γλώσσα της διασποράς κτλ.).

    Για το πρόγραμμα των διαλέξεων, βλ. συνημμένο

ταξινόμηση βάσει :: Ημ. Δημιουργίας . Ημ. Ενημέρωσης
  • Νεοελληνική Λογοτεχνία :: Τύπος

    10ο Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Τήνου (24-27/7/2024)

    Δέκα χρόνια κλείνει φέτος το Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Τήνου (ΔΛΦΤ), το οποίο διοργανώνεται όπως κάθε καλοκαίρι με την παρουσία εγνωσμένης αξίας συγγραφέων από
    την Ελλάδα και το εξωτερικό, και θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως 27 Ιουλίου 2024.

    Το μυθιστόρημα, το διήγημα, η ποίηση βρίσκονται στο επίκεντρο των εκδηλώσεων για τέσσερις ημέρες στην ''καρδιά'' της Τήνου: φέτος η Χώρα, ο Αρνάδος και το Βωλάξ υποδέχονται 15 λογοτέχνες από 6 χώρες, μ’ ένα πρόγραμμα γεμάτο λέξεις, εικόνες, ιδέες και νοήματα.

    Το Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Τήνου είναι ετήσια λογοτεχνική γιορτή που διοργανώνεται από το σωματείο Κοινωνία των (δε)κάτων. Ξεκίνησε το 2010 με στόχο να καταστεί η Τήνος
    ένα σημείο αναφοράς και τόπος συνάντησης της σύγχρονης λογοτεχνίας στην Ελλάδα και
    στον κόσμο.

    H διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Τήνου, το Ιερό Ίδρυμα της Παναγίας Ευαγγελίστριας και το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού.

    24 Ιούλ 2024 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0

  • Νέα Ελληνική :: Ανακοινώσεις

    Επετειακή εκπαιδευτική δράση με αφορμή την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Βιβλιοθήκη της Βουλής (26/7/2024)

    Με αφορμή τη συμπλήρωση πενήντα χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, η Βιβλιοθήκη της Βουλής διοργανώνει επετειακή εκπαιδευτική δράση, την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024, στη Βιβλιοθήκη (Μέγαρο Κοινοβουλίου,2ος όροφος), ώρα 10.30 π.μ.

    Η δράση, συνδυασμός προγράμματος πληροφοριακής παιδείας και αρχειακού εργαστηρίου, διοργανώνεται από το Τμήμα Κοινοβουλευτικών Αρχείων, με στόχο την εξοικείωση του κοινού με τις πρωτογενείς και δευτερογενείς πηγές και την ενημέρωση σχετικά με τους τρόπους και τα διαθέσιμα εργαλεία έρευνας, με σημείο αναφοράς την πρώτη περίοδο της Μεταπολίτευσης.

    Οι επισκέπτες και οι επισκέπτριες θα έχουν την ευκαιρία να περιεργαστούν πρωτότυπα αρχειακά και βιβλιακά τεκμήρια, ώστε να αποκτήσουν εικόνα των τεκταινόμενων στη Βουλή κατά την περίοδο εκείνη.

    22 Ιούλ 2024 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0

  • Νεοελληνική Λογοτεχνία :: Τύπος

    ''Τα βιβλία αλλάζουν χέρια και χαιρόμαστε!'', Εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων (22/7/2024)

    Εκατοντάδες βιβλία θα χαρίσει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με τίτλο: ''Τα βιβλία αλλάζουν χέρια και χαιρόμαστε!'', τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 και ώρα 3μ.μ. έως 9μ.μ. στο χώρο του αναγνωστηρίου της Βιβλιοθήκης. (Υψηλαντών 30)

    Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων δέχεται καθημερινά δωρεές βιβλίων ποικίλου περιεχομένου από συμπολίτες μας. Τα πολλαπλά αντίτυπα δωρίζονται σε άλλες βιβλιοθήκες του Νομού μας, σε Σχολικές Βιβλιοθήκες και στις Ανταλλακτικές Βιβλιοθήκες.

    Φέτος, διοργανώνεται δεύτερη φορά, η προσφορά στο αναγνωστικό κοινό, εκατοντάδων τίτλων βιβλίων από τα πολλαπλά αντίτυπα δωρεών!

    Σας περιμένουμε να διαλέξετε αυτά που επιθυμείτε!

    19 Ιούλ 2024 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0

  • Νέα Ελληνική :: Τύπος

    Έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο (26/7-18/8/2024)

    Από την Παρασκευή 26 Ιουλίου έως και την Κυριακή 18 Αυγούστου 2024, θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο η καθιερωμένη έκθεση Βιβλίου, στην πλατεία Ωνάση, καθημερινά, 19.00 - 24.00.

    Μια έκθεση θεσμός και μια πρόκληση για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του βιβλίου,
    να ενημερωθούν για την ελληνική και παγκόσμια βιβλιογραφία στη σκιά του Παλαμιδιού.

    Στην έκθεση παίρνουν μέρος πάνω από 80 εκδότες με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους και διαχρονικούς τίτλους, ο σύλλογος ατόμων με αναπηρία Ν. Αργολίδας, η Μητρόπολη Αργολίδας και η Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας.

    Στο περίπτερο της ΠΟΕΒ φιλοξενούνται βιβλία των μελών της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας, και κάθε συγγραφέα που ζει ή γεννήθηκε στην Αργολίδα όπως επίσης και βιβλία που αναφέρονται στο Ναύπλιο

    19 Ιούλ 2024 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0

  • Νέα Ελληνική :: Ανακοινώσεις

    Κύκλος εκδηλώσεων με τίτλο: ''Κάθε Τετάρτη στο Εϋνάρδειο με ένα βιβλίo'' από την Καποδιστριακή Δημόσια Βιβλιοθήκη της Αίγινας (31/7-28/8/2024)

    Για τέταρτη χρονιά φέτος, η Καποδιστριακή Δημόσια Βιβλιοθήκη της Αίγινας διοργανώνει τον κύκλο εκδηλώσεων με τίτλο: ''Κάθε Τετάρτη στο Εϋνάρδειο με ένα βιβλίο'', τις Τετάρτες από 31 Ιουλίου έως 28 Αυγούστου 2024, στις 9 το βράδυ.

    Πρόκειται για έναν κύκλο με φανατικούς φίλους, που έχει γίνει πια θεσμός του αιγινήτικου καλοκαιριού στον μαγευτικό κήπο του Εϋναρδείου, Μητροπόλεως 10 στην Αίγινα.
    Φέτος, οι Τετάρτες της Καποδιστριακής Βιβλιοθήκης επικεντρώνονται σε ένα θέμα που έχει αποδειχθεί πολύ δημοφιλές τα προηγούμενα χρόνια: στην ανίχνευση του παρελθόντος, όπως ζωντανεύει μέσα από τα βιβλία, κι έχει τίτλο: ''Το παρελθόν ζωντανεύει μέσα από άγνωστα αρχεία'',

    17 Ιούλ 2024 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0

  • Νέα Ελληνική :: Γλωσσολογία :: Ανακοινώσεις :: Ηλεκτρονικές & Έντυπες Εκδόσεις

    Νέα έκδοση του Ινστιτούτου ΝΕ Σπουδών, ΑΠΘ: Μ. Σετάτος, Μελέτες για τη γλώσσα και τα σημεία 1

    Διαβάζουμε στον ιστότοπο του Ιινστιτούτου Νεοελληνικών Σπουδών:

    Ο τόμος αυτός περιέχει 21 αδημοσίευτα κείμενα του Μιχάλη Σετάτου, ομότιμου καθηγητή Γλωσσολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και για 44 χρόνια μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Νεοελληνικών Σπουδών. Η δημοσίευση αυτή γίνεται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης, στις 3 Ιουλίου 2024, επτά χρόνων από τον θάνατό του.

    16 Ιούλ 2024 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0

  • Νέα Ελληνική :: Τύπος

    4η Έκθεση Βιβλίου ''Στράτης Μυριβήλης'' στη Μυτιλήνη (14-21/7/2024)

    Για τέταρτη χρονιά πραγματοποιείται στην πόλη της Μυτιλήνης η έκθεση βιβλίου ''Στράτης Μυριβήλης'' από τις 15 -21 Ιουλίου και ώρες 19:00 με 23:00, στον υπαίθριο χώρο δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

    Στην έκθεση συμμετέχουν όλα τα βιβλιοπωλεία του νησιού, στηρίζεται από τον Δήμο Μυτιλήνης, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, και είναι ενταγμένη στο Λεσβιακό Καλοκαίρι. Κάθε απόγευμα οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και μια διαφορετική δράση, συναυλίες, γνωριμία με συγγραφείς, αφιερώματα, εκπαιδευτικές δράσεις, με ελεύθερη είσοδο.

    16 Ιούλ 2024 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0

  • Νέα Ελληνική :: Γλωσσολογία :: Διδασκαλία της Ελληνικής :: Ανακοινώσεις :: Συνέδρια & Ημερίδες :: Ηλεκτρονικές & Έντυπες Εκδόσεις

    «Μικρό εγχειρίδιο» διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας για τους εκπαιδευτικούς της ομογένειας στις ΗΠΑ

    Ένα «Μικρό Εγχειρίδιο» διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας για τους εκπαιδευτικούς της ομογένειας στις ΗΠΑ είναι ο πρώτος καρπός της πρόσφατης πραγματοποίησης του Διεθνούς Θερινού Πανεπιστημίου «Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και ΜΜΕ» στη Βοστώνη, με θέμα τη διάδοση και τη διδασκαλία της ελληνικής στη διασπορά. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό τομίδιο το οποίο περιλαμβάνει ορισμένες καλές διδακτικές πρακτικές που βασίζονται σε εισηγήσεις που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών του προγράμματος. Το ηλεκτρονικό υλικό που παραδόθηκε ήδη για διανομή στο Maliotis Cultural Center at Hellenic Holy Cross, επιμελήθηκαν η Καθηγήτρια Γλωσσολογίας και Ελληνικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και επιστημονικώς υπεύθυνη του Διεθνούς Θερινού Πανεπιστημίου κ. Νικολέττα Τσιτσανούδη Μαλλίδη και η υποψήφια Διδάκτωρ Γλωσσολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου κ. Μαρίνα Παπαδοπούλου. Είναι μία παραγωγή του Εργαστηρίου Μελέτης Κοινωνικών Θεμάτων, ΜΜΕ και Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

    16 Ιούλ 2024 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0

  • Διδασκαλία της Ελληνικής :: Ανακοινώσεις

    Διεθνές Θερινό Σεμινάριο με θέμα: ''Τεχνητή Νοημοσύνη στη Διδασκαλία και Μάθηση'', Παν/μιο Ιωαννίνων (10,11/7/2024)

    Το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών & Εκπαίδευσης από Απόσταση της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Kaleidoscope Learning, The Learning Ideas Conference, συνδιοργανώνουν στις 10 και 11 Ιουλίου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο Κάρολος Παπούλιας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το θερινό σεμινάριο με τίτλο:
    ''Τεχνητή Νοημοσύνη στη Διδασκαλία και Μάθηση''.

    09 Ιούλ 2024 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0

  • Νέα Ελληνική :: Ανακοινώσεις

    7ο Θερινό Βιβλιοστάσιο 2024

    Από την Παρασκευή 19 Ιουλίου έως και την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024,στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης θα πραγματοποιηθεί το 7ο Θερινό Βιβλιοστάσιο.

    Μια μεγάλη γιορτή βιβλίου στο κέντρο της Αθήνας, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία
    να αγοράσει βιβλία από ανεξάρτητους, μικρούς εκδοτικούς οίκους, και να παρακολουθήσει συζητήσεις για βιβλία και λογοτεχνία.

    Ώρες λειτουργίας:
    Παρασκευή 19/7, 15:00 – 23:00 || Σάββατο 20 & Κυριακή 21/7, 11:00 – 23:00

    Είσοδος ελεύθερη

    08 Ιούλ 2024 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0

< Προηγούμενο   [1] 2 3 4 5 ...948   Επόμενο >