Ενότητες
- Νέα Ελληνική (1046)
- Μεσαιωνική Ελληνική (555)
- Αρχαία Ελληνική (1107)
- Λεξικά και Λεξικογραφία (181)
- Γλωσσολογία (916)
- Νεοελληνική Λογοτεχνία (3810)
- Διδασκαλία της Ελληνικής (900)
- Πιστοποίηση Ελληνομάθειας (170)
Κατηγορίες
- Νέα για την Πύλη (89)
- Δραστηριότητες του ΚΕΓ (466)
- Ανακοινώσεις (8156)
- Συνέδρια & Ημερίδες (2198)
- Επιστημονικές Δημοσιεύσεις (40)
- Ερευνητικά Προγράμματα (49)
- Ηλεκτρονικές & Έντυπες Εκδόσεις (1146)
- Τύπος (820)
- Απόψεις (38)
Ημερολόγιο
< | Νοέ 2025 | > | ||||
Κ | Δ | Τ | Τ | Π | Π | Σ |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | ||||||
π.χ. (2006, 2006-10, 2006-10-11) |
Ενημερωτικό Δελτίο
Κανάλι RSS
- Ενσωματώστε το κανάλι Rss (RSS Feed) της Πύλης στην εφαρμογή Rss (RSS Reader) που χρησιμοποιείτε.
02 Νοέ. 2025
2 εγγραφές [1 - 2] |
-
Διδασκαλία της Ελληνικής :: Συνέδρια & Ημερίδες
6ο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο: ''Το εκπαιδευτικό παιχνίδι και η τέχνη στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό'', (1,2/11/2025)
Tο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του ΕΚΕΔΙΣΥ, το Εργαστήριο Ψυχοπαιδαγωγικών Εφαρμογών στην Προσχολική Αγωγή, Laboratory for Research on Early Childhood Psychopedagogy, Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, το Τμήμα Παιδαγωγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και το Greek Cultural Institute συνδιοργανώνουν στις 1 και 2 Νοεμβρίου 2025 το 6ο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο: ''Το εκπαιδευτικό παιχνίδι και η τέχνη στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό''.
Στόχος του Συνεδρίου είναι να διερευνηθούν οι δυνατότητες που προσφέρει το εκπαιδευτικό παιχνίδι και η τέχνη τόσο στην τυπική όσο και στη μη τυπική εκπαίδευση. Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει κεντρικές ομιλίες από ειδικούς επιστήμονες, εισηγήσεις και εργαστήρια.
Το Συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη της εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων, μουσειολόγους, μουσειοπαιδαγωγούς, βιβλιοθηκονόμους, φοιτητές, σπουδαστές, ερευνητές, εμψυχωτές ομάδων άτυπης εκπαίδευσης και σε όποιον/α ενδιαφέρεται για τις θεματικές του.
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά.
Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει:
α. Προφορικές ανακοινώσεις
β. Θεματικά Συμπόσια
γ. Εργαστήρια
δ. Αναρτημένες ανακοινώσεις, PostersΌσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος με σύγχρονη ή ασύγχρονη ανακοίνωση ή με εργαστήριο θα πρέπει να στείλουν τον τίτλο και την περίληψη της ανακοίνωσής τους (έως 300 λέξεις) μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα https://conferencedu.weebly.com/ έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2025.
-
Νέα Ελληνική :: Συνέδρια & Ημερίδες
Δύο Συνέδρια ΕΤΠΕ 2025: 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο ''Οι ΤΠΕ στην Εκπαίδευση'' και 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο ''Διδακτική της Πληροφορικής'', Παν/μιο Αιγαίου (31/10-2/11/2025)
Η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ) σε συνεργασία σε συνεργασία με τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης και Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού), σας προσκαλεί στα παρακάτω συνέδρια:
▪ 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή "Οι ΤΠΕ στην Εκπαίδευση"
▪ 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή "Διδακτική της Πληροφορικής"
που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στη Ρόδο, από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου 2025.