Ενότητες

Κατηγορίες

Ημερολόγιο

ΚΔΤΤΠΠΣ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Βρες
π.χ. (2006, 2006-10, 2006-10-11)

Ενημερωτικό Δελτίο

Κανάλι RSS

7ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο «Ένταξη και Χρήση των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική Διαδικασία»: Πρόσκληση υποβολής εργασιών (16-18/9/22)

19 Ιαν. 2022 09:22

Το 7ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο «Ένταξη και Χρήση των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική Διαδικασία» είναι ένα εκ των επιστημονικών συνεδρίων της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ) που διεξάγονται ανά διετία. Διοργανώνεται από το Εργαστήριο Η/Υ και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Σκοπός του συνεδρίου είναι η αλληλεπίδραση και η επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη της εκπαιδευτικής, ερευνητικής και πανεπιστημιακής κοινότητας σχετικά με τις σύγχρονες παιδαγωγικές τάσεις και προοπτικές των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην εκπαίδευση και ειδικότερα σε μεθοδολογίες και καλές πρακτικές ενσωμάτωσής τους στη διδασκαλία και τη μάθηση.
Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά ζώσης στις 16-18 Σεπτεμβρίου 2022, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας.
Το συνέδριο απευθύνεται:
• Σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης που αξιοποιούν τις ΤΠΕ στη μαθησιακή διαδικασία
• Σε στελέχη της εκπαίδευσης που αξιοποιούν τις ΤΠΕ στον σχεδιασμό της εκπαιδευτικής πολιτικής
• Σε επιμορφωτές προγραμμάτων των ΤΠΕ στην εκπαίδευση
• Στην ερευνητική κοινότητα που ασχολείται με την παιδαγωγική αξιοποίηση των ΤΠΕ στη διδασκαλία και τη μάθηση
• Στην κοινότητα των επαγγελματιών που ασχολούνται με τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ψηφιακού υλικού και εφαρμογών για τη διδασκαλία και τη μάθηση
• Σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές που στο πλαίσιο των σπουδών τους ασχολούνται με τις ΤΠΕ στη μαθησιακή διαδικασία

Η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου καλεί όσους/όσες ενδιαφέρονται να υποβάλουν εισηγήσεις (Ερευνητικές Εργασίες, Εκπαιδευτικές Παρεμβάσεις, Αναρτημένες εργασίες / posters) ή Επιμορφωτικές δράσεις (Συνεδρίες στρογγυλής τράπεζας (Panels), Επιμορφωτικά Εργαστήρια (Tutorials))

Όλες οι εργασίες θα υποβληθούν μέσω του συστήματος υποβολής του Συνεδρίου EasyChair και θα αξιολογηθούν με το σύστημα διπλής ανώνυμης κρίσης. Οι εργασίες θα πρέπει να είναι γραμμένες στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά και όσες θα γίνουν δεκτές για παρουσίαση θα δημοσιευτούν στα Πρακτικά του Συνεδρίου. Για την προετοιμασία της τελικής εργασίας τους οι συγγραφείς θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το σχετικό υπόδειγμα εργασιών του Συνεδρίου (με μορφή MS Word, doc ή docx).
Για ενδεχόμενα προβλήματα κατά την ηλεκτρονική υποβολή εργασιών μπορείτε να απευθύνεστε στη διεύθυνση: (Θέμα: Υποβολή Εργασίας – 7ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο).

Για περισσότερες πληροφορίες, βλ. https://www.ocean.upatras.gr/7c/

19 Ιαν 2022 | Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας | Σχόλια 0