Η ηλεκτρονική Φάρμα των Ζώων

Επίπεδο: Β1 Δεξιότητα: Κατανόηση Προφορικού Λόγου
Επικοινωνιακή γλωσσική δραστηριότητα:

Κατανόηση Προφορικού Λόγου

Τι πρέπει να ξέρει και τι μπορεί να κάνει ο εξεταζόμενος:

Να κατανοεί κείμενα αγγελίας και να κρατάει καθοδηγούμενες σημειώσεις.

Τύπος εξεταστικού ερωτήματος: σημειώσεις
Πεδίο:
Προσωπικό Επαγγελματικό
Δημόσιο Εκπαιδευτικό
Θέμα:
1. Γλώσσα
2. Εκπαίδευση
3. Ελεύθερος χρόνος, Διασκέδαση
4. Επαγγελματική ζωή
5. Καθημερινή ζωή
6. Καιρός
7. Κοινωνικοπολιτική δομή
8. Προσωπικά στοιχεία
9. Σπίτι, κατοικία, περιβάλλον
10. Σχέσεις με άλλους ανθρώπους
11. Ταξίδια
12. Τόποι
13. Φαγητό και ποτό
14. Ψώνια
15. Υγεία και σωματική φροντίδα
16. Υπηρεσίες
Είδος κειμένου:
Άρθρο Λαογραφικό
Αφήγηση Λογοτεχνικό
Βιογραφικό Ομιλία
Διαφήμιση Περιγραφικό
Δοκίμιο Συνέντευξη
Επιστολή Συνταγή
Θεατρικό Συζήτηση
Ιστορικό Άλλο
Επίπεδο ύφους:
Φιλικό Τυπικό
Ενδιάμεσο  

Κείμενο

Η ηλεκτρονική Φάρμα των Ζώων

Γατόφιλοι όλου του κόσμου ενωθείτε! Πιάστε το ποντίκι στα χέρια σας και βρείτε… τη γάτα που σας αξίζει! Αν είστε έτοιμοι και έχετε σκεφτεί πολύ σοβαρά τις υποχρεώσεις, μπείτε στην ηλεκτρονική Φάρμα των Ζώων και βρείτε το άλλο σας μισό. Κάθε φωτογραφία κρύβει μέσα της έναν τετράποδο χαρακτήρα. Κάνοντας ένα κλικ στη φωτογραφία, θα ανακαλύψετε όλες τις γατόφατσες που περιμένουν να γίνουν δικές σας! Αν έχετε ήδη μια γατούλα που ψάχνει να βρει σπίτι, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο . Βάλτε μια φωτογραφία του ζώου και γράψτε μας τα στοιχεία σας.

Αν χάσατε το αγαπημένο σας τετράποδο, μη χάνετε τις ελπίδες και την ψυχραιμία σας! Η ηλεκτρονική έκδοση της Φάρμας των Ζώων δημιουργήθηκε, για να σας βοηθήσει να το κρατήσετε πάλι στην αγκαλιά σας. Στείλτε ένα μήνυμα στο . Στείλτε οπωσδήποτε τη φωτογραφία του χαμένου σας τετράποδου, για να βοηθήσετε όσους το δουν να το αναγνωρίσουν και να σας ειδοποιήσουν! Eπίσης, μπορείτε να αφήσετε μήνυμα στον τηλεφωνητή της Φάρμας στο τηλέφωνο 210-9296413, για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Μπορεί οι σκύλοι να μη συγκινούνται από τα ποντίκια. Στην ηλεκτρονική έκδοση της Φάρμας των Ζώων όμως, ένα ποντίκι μπορεί να τους εξασφαλίσει μια οικογένεια κι ένα σπιτικό. Όσο για εσάς, αυτό το ποντίκι μπορεί να σας φέρει κοντά στον σύντροφο της ζωής σας! Αρκεί ένα "κλικ" στη φωτογραφία του σκύλου και ένας καινούριος τετράποδος φίλος θα σας κλείσει το μάτι! Δείτε όλες τις μουσούδες που ψάχνουν για νέους γονείς και βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει!