Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αληθεύει ότι ο επόπτης Τομαράς που ακύρωσε το καθαρό γκολ του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην Κέρκυρα, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 20 ημερών επειδή στο συγκεκριμένο παιχνίδι… δεν φορούσε παπούτσια της χορηγού εταιρίας;

Στον Ηρακλή έχει χαθεί κάθε μέτρο. Και σε αυτά που λέγονται και σε αυτά που γράφονται. Η νέα διοίκηση επαναλαμβάνει συνεχώς ότι παρέλαβε χρέη από τον Δημήτρη Χούλη και προσπαθεί να βάλει σε μία τάξη την ΠΑΕ.

Κανείς δεν λέει ότι η κατάσταση στα οικονομικά της εταιρείας ήταν καλή, αλλά οι μοναδικοί που δεν δικαιούνται να ομιλούν για χρέη είναι οι σημερινοί διοικούντες. Γιατί αν κληρονόμησαν ένα συγκεκριμένο ποσό χρεών από την προηγούμενη διοίκηση, πέρσι κληροδότησαν στους διαδόχους τους τον ίδιο αριθμό χρεών… εις την δεκάτη.

Ούτε για την τακτοποίηση των χρεών προς το δημόσιο έχουν το δικαίωμα να πανηγυρίζουν. Γιατί τα βεβαιωμένα χρέη που θα υπαχθούν στη ρύθμιση, είναι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2005.

Ένα μήνα δηλαδή μετά την αποχώρηση του Γιώργου Σπανουδάκη. Ουσιαστικά δηλαδή η νυν διοίκηση θα ρυθμίσει χρέη που η ίδια δημιούργησε τα περασμένα χρόνια.