Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αστυνομικά :: Σύντομη είδηση

( άρχισε χθες η κατάθεση της μητέρας φωτιάδου ) 

Άρχισε χθες η κατάθεση της μητέρας Φωτιάδου

Άρχισε χθες και συνεχίζεται σήμερα η μαραθώνια κατάθεση της 44χρονης Ελένης Φωτιάδου στον ανακριτή για τον θάνατο της κόρης της, Παρασκευής, 20 χρόνων, που βρέθηκε νεκρή στην περιοχή της Σταυρούπολης στις 12 Ιουνίου 1998, ύστερα από χρήση χασίς και ηρωίνης.

Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται το πόρισμα της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, που αποτελείται από τρεις ιατροδικαστές, μετά την εκταφή του πτώματος της άτυχης 20χρονης κοπέλας που έγινε προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου, έπειτα από καταγγελίες της μητέρας ότι η κόρη της έπεσε θύμα δολοφονίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η μητέρα της 20χρονης είχε καταγγείλει ότι για να βρει τους δολοφόνους της κόρης της αναγκάστηκε να γίνει η ίδια πόρνη και αστυνομικός, πήγε στα στέκια των τοξικομανών όπου έζησε μαζί τους και τελικά … ανακάλυψε την αλήθεια.

Βέβαια τόσο ο ιατροδικαστής όσο και η ασφάλεια Θεσσαλονίκης τόνισαν ότι μετά από έρευνες διαπίστωσαν ότι ο θάνατος της κοπέλας οφειλόταν καθαρά σε χρήση ηρωίνης, κάτι που όπως δημοσίευσε η "Μ" αναμένεται να καταγραφεί και στο πόρισμα της εξέτασης μετά την εκταφή.