Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αστυνομικά :: Σύντομη είδηση

( τώρα καλείται να πληρώσει μια κλίση ) 

ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΙΝ 16 ΧΡΟΝΙΑ

Τώρα καλείται να πληρώσει μια κλίση

Σε μεγάλους μπελάδες έχει βάλει η γραφειοκρατία, που επικρατεί στους δημόσιους οργανισμούς, ένα 45χρονο καθηγητή στη Θεσσαλονίκη, καθώς κλήθηκε να πληρώσει κλίση και τέλη κυκλοφορίας για αυτοκίνητα, που είχε πουλήσει μέχρι και 16 χρόνια πριν.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Τσολακίδη, καθηγητή γυμνασίου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος προχθές κλήθηκε να πληρώσει μια κλίση, επειδή προ ενός έτους πέρασε από τα διόδια της Λάρισας, χωρίς να πληρώσει. Μόνο, που ο κ. Τσολακίδης το εν λόγω αυτοκίνητο το έχει πουλήσει εδώ και δεκαέξι χρόνια. Τώρα, όμως, όχι μόνο πρέπει να πληρώσει το ποσό της κλίσης, αλλά κινδυνεύει να του επιβληθεί και πρόστιμο, που αναλογεί σε 50 φορές την αξία του προστίμου, δηλαδή περίπου 500.000 δραχμές, αν δεν πληρώσει έγκαιρα το χρέος του.

Όμως, η περιπέτειά του δεν φαίνεται να έχει τέλος. Χθες, έλαβε ειδοποίηση από την τροχαία να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας για ένα αυτοκίνητο, που πούλησε πριν από δύο χρόνια.

Φαίνεται πως κανείς δεν ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες για τις μεταβιβάσεις των αυτοκινήτων σε άλλα πρόσωπα. Ωστόσο, ο ίδιος υποστηρίζει ότι για τις μεταβιβάσεις και των δύο αυτοκινήτων ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.