Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αστυνομικά :: Σύντομη είδηση

( ανήλικος με αδυναμία στα πολυτελή ιχ ) 

Ανήλικος με αδυναμία στα πολυτελή ΙΧ

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός 17χρονου που έκλεψε πολυτελές επιβατικό αυτοκίνητο εξαπέλυσαν προχθές το βράδυ αστυνομικοί της Βέροιας στο κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για έναν ανήλικο Αλβανό, ο οποίος περίπου στις εννιά το βράδυ έκλεψε με αντικλείδι ένα σταθμευμένο επιβατικό αυτοκίνητο, μάρκας "Μερσέντες", ιδιοκτησίας του εμπόρου Δημήτρη Κουκούδη. Για διάστημα μίας ώρας ο νεαρός κλέφτης περιφερόταν με το αυτοκίνητο σε κεντρικούς δρόμους. Ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν το νεαρό διαρρήκτη και σε σήμα τους να σταματήσει αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη στο κέντρο της πόλης μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Τελικά στις 10.30 το βράδυ οι αστυνομικοί κατάφεραν να σταματήσουν το αυτοκίνητο του δράστη και να τον συλλάβουν. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για υποθέσεις κλοπών, ενώ ερευνάται τυχόν συμμετοχή του σε σπείρα διαρρηκτών.