Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( βολεϊ: ο παοκ αποχαιρετησε το φαϊναλ εϊτ του κυπελλου ελλαδας :: 30/3/2006 22:15:57) 

Ο Ντάντε Αμαράλ κάρφωνε στην πλευρά του ΠΑΟΚ, ενώ ο Χρύσανθος Κυριαζής και οι συμπαίκτες του αποδεικνύονταν ανήμποροι να αντιδράσουν.

ΒΟΛΕΪ: Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΕΪΤ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χωρίς αντίσταση

Εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ

Η τρίτη φετινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό δεν αποδείχθηκε φαρμακερή για τον Δικέφαλο, που γνώρισε και πάλι την ήττα με 0-3 σετ (21-25, 17-25, 20-25), αποχαιρετώντας έτσι πρόωρα το φάιναλ έιτ του Κυπέλλου Ελλάδας, στην Αμαλιάδα.

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΧΑΛΑ,

Ο ΠΑΟΚ ήταν εκτός τόπου και χρόνου με εξαίρεση το πρώτο μισό του α' σετ, όπου ακολουθούσε σε κοντινή απόσταση το σκορ, αλλά μετά παραδόθηκε άνευ όρων. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο μοναδικός παίκτης που επέπλευσε, ήταν ο νεοαποκτηθείς Ισπανός διαγώνιος Σαουσέδο, με 17 πόντους. Από εκεί και πέρα το απόλυτο χάος, με το Δικέφαλο να έχει προβλήματα σε υποδοχή, επίθεση, μπλόκ αλλά και στην ανάπτυξη, ενώ την ίδια ώρα ο Μπογκογιέφσκι προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα στο τρίτο σετ όταν έριξε στη μάχη τον Κρουζάγεφ. Και όλα αυτά ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε σπουδαίο βόλεϊ, αλλά απλά ήταν υποφερτός και εκμεταλλεύτηκε την ανυπαρξία του αντιπάλου του. Στο δεύτερο χθεσινό προημιτελικό, ο Ολυμπιακός συνάντησε μόνο στο τρίτο σετ αντίσταση από την Ορεστιάδα, που άργησε πάρα πολύ να μπει στον ρυθμό του αγώνα κι έχασε φυσιολογικά με 3-0 σετ (25-17, 25-14, 25-21).

ΤΑ "ΕΣΠΑΣΑΝ" ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ: Όταν πριν από μια εβδομάδα η ΕΟΠΕ απηύθυνε έκκληση σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να δεχθούν ένας εκ των δύο να αγωνιστούν την Παρασκευή και όχι την Πέμπτη, αλλά κι οι δύο απάντησαν αρνητικά, κάποιοι ήξεραν τι θα επακολουθούσε και δικαιώθηκαν χθες το βράδυ. Οι οπαδοί του ΠΑΟ παρέμειναν στο γήπεδο μετά το τέλος του δικού τους αγώνα, ενώ κάποιοι του Ολυμπιακού προσπάθησαν να μπουν με 'ντου' χωρίς εισιτήρια.

Κι όταν ολοκληρώθηκε η είσοδος τους, άρχισε κι η ανταλλαγή φωτοβολίδων με αποτέλεσμα την ολιγόλεπτη διακοπή του ματς. Τελικά στο τέλος του πρώτου σετ η αστυνομία αποφάσισε να βγάλει έξω τους πράσινους ("έχουν εισιτήριο και μπορούν να κάτσουν", έλεγαν οι αστυνομικοί) και τα πνεύματα ηρέμησαν.

ΠΟΙΝΗ ενός μηνός επιβλήθηκε στο Βραζιλιάνο πασαδόρο Κάρλος Μορένο, ο οποίος είχε βρεθεί να έχει κάνει χρήση της διεγερτικής ουσίας "ισομεθεπτόν". Ο παίκτης τιμωρήθηκε με τη μικρότερη δυνατή ποινή, προκαλώντας αρκετά ερωτηματικά.