Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ηρακλης σε μια κλωστη κρεμεται η παρουσια του τη δευτερα :: 30/3/2006 20:08:06) 

Ο Παναγιώτης Λαγός επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί εναντίον τη Δευτέρα, γνωρίζοντας το τι θα επακολουθήσει σε ενδεχόμενη απουσία του.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΡΕΜΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Αγωνία για Λαγό

Το σαββατοκύριακο θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις

Στον Ολυμπιακό τον θεωρούν "κλεισμένο", στον Ηρακλή δηλώνουν βέβαιοι ότι θα παραμείνει τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο. Ο Παναγιώτης Λαγός είναι το πρόσωπο του ντέρμπι της Δευτέρας, αλλά ούτε ο ίδιος δεν ξέρει αν θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Από τις αρχές του Μάρτη ο νεαρός μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση. Οι ενοχλήσεις έγιναν εντονότερες μετά τον αγώνα με τη Λάρισα και από τη Δευτέρα υποβάλλεται σε θεραπείες. Τα μέλη του ιατρικού επιτελείου αποφεύγουν τις προβλέψεις και τονίζουν ότι τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το Σαββατοκύριακο, όταν ο Λαγός θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα συμμετοχής, καθώς γνωρίζει το τι θα επακολουθήσει σε ενδεχόμενη απουσία του από το ντέρμπι.

ΑΓΩΝΑΣ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ως μία μεγάλη πρόκληση αντιμετωπίζουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Κάτι που φάνηκε στις δηλώσεις του Μπαρκ Σεγκιρί: "Δεν σκεφτόμαστε την ισοπαλία. Μόνο τη νίκη. Πέρσι ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα στην έδρα μας και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος να θέλουμε τη νίκη. Θα γίνει μεγάλη μάχη. Λένε ότι Ολυμπιακός και Ηρακλής παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Θα φανεί τη Δευτέρα ποιος από τους δύο παίζει το καλύτερο. Το διάστημα που είμαι στην Ελλάδα, έχω δει πολλά με τους διαιτητές. Πολλές ομάδες που παίζουν με τον Ολυμπιακό αδικούνται. Εύχομαι τη Δευτέρα ο διαιτητής να κάνει καλά τη δουλειά του". Ο Γαλλοαλγερινός αμυντικός μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας, καθώς και το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του: "Δίκαια είμαστε στην τέταρτη θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη θέση που έχουμε και θα είμαι ακόμη περισσότερο αν καταφέρουμε να βγούμε στην Ευρώπη. Αισθάνομαι πολύ καλά στον Ηρακλή. Για το συμβόλαιο θα μιλήσουμε στο τέλος της περιόδου".