Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( παοκ: δυο βδομαδες εκτος δρασης ο κωστας βασιλειαδης :: 30/3/2006 20:54:33) 

Ο Κώστας Βασιλειάδης δεν θα μπορέσει να φωνάξει παρών στο προσκλητήριο του Σούλη Μαρκόπουλου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ: ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Αρχηγός εκτός μάχης

Συνεχίζονται τα προβλήματα ενόψει του Ολυμπιακού

Νέο πρόβλημα προέκυψε χθες για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Κώστας Βασιλειάδης θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δυο βδομάδες λόγω θλάσης. Εκτός μάχης με Ολυμπιακό, εκτός μάχης με Απόλλωνα Πατρών και βλέπουμε…

ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΧΑΣΤΑ,

Πάνω που ο Κώστας Βασιλειάδης είχε σχεδόν ολοκληρώσει τη θεραπεία του για το τραύμα στον τετρακέφαλο, η θλάση "μεταφέρθηκε" σε άλλο σημείο του ποδιού, λόγω της συμμετοχής του, όπως όλα δείχνουν, στο παιχνίδι με την Ολύμπια Λάρισας. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ παραπονέθηκε στο ημίχρονο του συγκεκριμένου αγώνα για πόνους, αλλά παρ' όλα αυτά έπαιξε κανονικά μέχρι το τέλος. "Δεν μπορείς να πεις ότι έγινε λάθος αλλά δεν μπορείς να πεις και ότι δεν έγινε" έλεγε χθες ο Σούλης Μαρκόπουλος για τη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ ο ίδιος ο Βασιλειάδης: "Πρέπει να κάνουμε έναν αγιασμό στην ομάδα αλλά ίσως πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με όσους είναι τραυματίες για να μην υπάρχουν υποτροπές".

ΑΠΟ ΕΚΕΙ και πέρα η ελλιπής προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε χθες με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη να παρουσιάζει ένα πρήξιμο στον αστράγαλο, ενώ Ζούγιοβιτς και Γεωργίτσης επανήλθαν μετά από απουσία δυο ημερών. Ο 28χρονος πλέι μέικερ θα εξεταστεί σήμερα από τον γιατρό της ομάδας αν και δεν εκφράζεται ιδιαίτερη ανησυχία. Ο Δικέφαλος θα κάνει σήμερα το απόγευμα μια τελευταία προπόνηση πριν αναχωρήσει το βράδυ για την Αθήνα.

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ με το παιχνίδι, ο Βασίλης Ξανθόπουλος δήλωνε χθες: "Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος που βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο δίμηνο, ενώ έχει και καλή ψυχολογία μετά την πρόκριση στους "8" της Ευρωλίγκας. Εμείς δεν προετοιμαστήκαμε καλά, λόγω των απουσιών. Δεν πρέπει να αγχωθούμε αλλά να προσπαθήσουμε να μην ακολουθήσουμε τον γρήγορο ρυθμό του Ολυμπιακού".

ΤΕΛΟΣ, όσον αφορά την προοπτική Ευρωλίγκας για τον ΠΑΟΚ, ο Σούλης Μαρκόπουλος σχολίαζε χθες: "Στο πίσω μέρος του μυαλού σου μπορεί να βρίσκεται και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάθε ομάδα προσπαθεί να πιάσει την καλύτερη θέση. Το θέμα είναι ότι εμείς έχουμε πολλά προβλήματα και είναι μάλλον ουτοπία να μιλάμε για κάτι τέτοιο".