Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ξαναρχιζει μετα απο 76 μερες το τσαμπιονς λιγκ :: 20/2/2006 19:05:57) 

επιμέλεια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΓΙΑΤΖΗΣ

ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 76 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Στερητικό σύνδρομο

Επιτέλους, ξαναρχίζει! Το στερητικό σύνδρομο για τους λάτρεις του… σεντονιού λαμβάνει τέλος απόψε. Μετά από 76 μέρες, το Τσάμπιονς λιγκ επιστρέφει στην ευρωπαϊκή καθημερινότητα με τις πρώτες τέσσερις αναμετρήσεις της φάσης των "16", όπου πλέον κάθε λάθος μετρά πανάκριβα.

Περιμένοντας τον αρχηγό! Ο Όλιβερ Καν παραμένει αμφίβολος και στη Βαυαρία "ιδρώνουν" με τη σκέψη, ότι στο παιχνίδι της χρονιάς θα αγωνιστούν με βασικό τον έφηβο Ρένσινγκ. Η Μίλαν, πάντως, που μετρά τέσσερις νίκες στις έξι αναμετρήσεις με την Μπάγερν στο παρελθόν, αμφιβάλλει για τον Σεφτσένκο, ενώ θα λείψουν οι Καφού και Μαλντίνι.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ: Οι… μεταγγίσεις έπιασαν τόπο στη Ρεάλ Μαδρίτης, που καλείται να πιστοποιήσει τη θεαματική της βελτίωση και την ευρωπαϊκή της παράδοση, αντιμετωπίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της την Άρσεναλ! Ο Ραούλ είναι πάλι "μάχιμος" για τη "βασίλισσα" κι αν χρησιμοποιηθεί θα φτάσει πρώτος την κορυφογραμμή των 100 συμμετοχών στο Τσάμπιονς λιγκ, ενώ αντίθετα οι "κανονιέρηδες" ξέμειναν από λύσεις. Απόντες είναι οι Κόουλ, Κάμπελ, Λαουρέν, Βαν Πέρσι, Αντεμπαγιόρ, όπως και ο Μπέργκαμπ, ο οποίος τραυματίστηκε πάνω που είχε αποφασίσει να οδηγήσει 2.000 χιλιόμετρα -ως γνωστό, αποφεύγει τις πτήσεις- για να βρεθεί στη Μαδρίτη!

"ΣΥΝΤΑΓΗ" ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ: Αφού απέκλεισε τη Γιουνάιτεντ στους ομίλους, η Μπενφίκα αναζητά και δεύτερο αγγλικό θαύμα απέναντι στη Λίβερπουλ. Οι κάτοχοι του τροπαίου ποντάρουν στην εξαιρετική τους παράδοση με τους Λουζιτανούς (πέντε νίκες σε έξι ματς, αλλά στη "χρυσή" τους εποχή, 1978-84), ενώ η Μπενφίκα στον παραλίγο παίκτη της… Λίβερπουλ, Σιμάο!

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΡΕΒΑΝΣ: Με νωπές τις μνήμες από τον περσινό επώδυνο -στα πέναλτι- αποκλεισμό της στα προημιτελικά, η Λιόν ψάχνει τη ρεβάνς από την Αϊντχόφεν. Η PSV καλείται να "σπάσει" το φετινό ευρωπαϊκό αήττητο των Γάλλων, που ταξίδεψαν στην Ολλανδία με σοβαρά αμυντικά προβλήματα (Κασάπα, Αμπιντάλ, Ρεβεγιέρ, Μονσορό).