Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( με τεσσερις νικες ο αρης επιστρεφει 100% στη φυσικη του θεση :: 26/3/2006 20:25:27) 

Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν το γκολ της ισοφάρισης στην Πάτρα. Με τέσσερις νίκες θα πανηγυρίσουν την επιστροφή στην Α' εθνική.

ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΑΡΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ 100% ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ

Ο χρυσός αριθμός 58

Πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν, η διαφορά του Άρη από την τέταρτη θέση περιορίστηκε στους τρεις βαθμούς. Ή μάλλον στους… τρεισήμισι, αφού η ισοβαθμία με τον τέταρτο της βαθμολογίας Θρασύβουλο ευνοεί τους "κίτρινους"

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Την ίδια ώρα, μειώθηκε στους δύο βαθμούς η διαφορά από τη δεύτερη θέση της κατάταξης. Η μοναδική απειλή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μπήκε πάλι στο κόλπο με τη νίκη της επί της Κέρκυρας. Έχει 43 βαθμούς και ταξιδεύει τώρα στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη (48 βαθμούς) σε παιχνίδι… φωτιά, αφού και οι δύο ενδιαφέρονται για αποτέλεσμα.

Στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές το πρόγραμμα του είναι Θρασύβουλος - Προοδευτική, Νίκη Βόλου - Θρασύβουλος, Θρασύβουλος - Πανηλειακός και Θρασύβουλος - Παναχαϊκή. Αν κάνει μόνο νίκες θα φτάσει τους 58 βαθμούς. Σ' αυτή την περίπτωση όμως θα μπει σε περιπέτειες και ο Εργοτέλης! Το πρόγραμμα των Κρητικών στο φινάλε είναι δύσκολο με τρεις εκτός έδρας αγώνες σε σύνολο τεσσάρων: Πανσερραϊκός - Εργοτέλης, Εργοτέλης - Καστοριά, Βέροια - Εργοτέλης, Καλαμάτα - Εργοτέλης.

Ο ΆΡΗΣ (46 βαθμούς) έχει τρία παιχνίδια στην έδρα του: Υποδέχεται τον Ηλυσιακό το Σάββατο, τον Εθνικό Αστέρα την 28η αγωνιστική και κλείνει τη σεζόν στο Χαριλάου απέναντι στην Κέρκυρα. Εκτός έδρας, οι δυο αποστολές του, είναι απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου (27η) που έχει εμπλακεί σε σοβαρές περιπέτειες υποβιβασμού και στο -εκτός απροόπτου αδιάφορο- Χαϊδάρι την προτελευταία αγωνιστική.

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, σήμερα ο Άρης θέλει δώδεκα βαθμούς. Μόνο νίκες στα τρία παιχνίδια της έδρας του και ένα "διπλό" σε δυο εξόδους, συγκομιδή που μπορεί να μειωθεί αν ο διώκτης του στη βαθμολογία ηττηθεί ή πάρει ένα βαθμό στο Παγκρήτιο την προσεχή αγωνιστική. Οι 58 βαθμοί τον οδηγούν 100% πίσω στη φυσική του θέση.