Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο τοτι σκεφτεται το παγκοσμιο κυπελλο :: 20/2/2006 19:25:45) 

Ο γιατρός της Ρόμα, Μάριο Μπρότζι.

Ο ΤΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Χειρουργείο και ελπίδα

Σε επιτυχημένη επέμβαση στον αστράγαλο υποβλήθηκε ο Φραντσέσκο Τότι, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Έμπολι. "Ελπίζω να προλάβω το Μουντιάλ", δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο αρχηγός της Ρόμα και ηγέτης της εθνικής Ιταλίας, που υπολογίζεται να μείνει εκτός δράσης για 2-3 μήνες.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ήταν και η επέμβαση στον Άλαν Σμιθ. Ο Άγγλος διεθνής μέσος, που υπέστη διπλό κάταγμα (σε κνήμη και αστράγαλο) εναντίον της Λίβερπουλ ξεχνά σε κάθε περίπτωση το Μουντιάλ, αφού δεν θα επιστρέψει πριν από το 2007.

"ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ" στην αυριανή αναμέτρηση Τσέλσι - Μπαρτσελόνα ο Ρομάν Αμπραμόβιτς, με την πρόταση ύψους 60 εκατ. ευρώ προς τους Καταλανούς για τον Σαμουέλ Ετό! Πάντως στην Μπάρτσα, που ταξίδεψε στην Αγγλία χωρίς τον Ζιουλί, δηλώνουν ενήμεροι για τις… αγγλικές τακτικές. Μάλιστα, ο Ντέκο πέρασε στην "αντεπίθεση", δηλώνοντας πως "πολυτιμότερος παίκτης της Τσέλσι είναι ο… παλιός μου προπονητής στην Πόρτο, Ζοζέ Μουρίνιο, που παλεύει για τη νίκη μέχρι θανάτου".

Η ΚΛΗΡΩΣΗ των προημιτελικών του κυπέλλου Αγγλίας δεν έβγαλε νέο πρόωρο τελικό. Τα ζευγάρια (20 ως 23 Μαρτίου): Τσάρλτον - Μίντλεσμπρο, Άστον Βίλα / Μάντσεστερ Σίτι - Μπόλτον / Γουέστ Χαμ, Τσέλσι - Νιουκάστλ, Μπέρμιγχαμ - Λίβερπουλ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ… Οι αυξημένες ανάγκες για αγοραίο έρωτα στη διάρκεια του Μουντιάλ 2006 αναγκάζουν τη Γερμανία να προβεί σε… εισαγωγές: σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η Παγκόσμια Οργάνωση κατά της Εκμετάλλευσης των Γυναικών, περί τις 50.000 γυναίκες που ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα -στην πλειοψηφία τους από τη Νότια Αμερική και την Καραϊβική- θα βρίσκονται στη Γερμανία το ερχόμενο καλοκαίρι.

"ΜΑΧΙΜΟΣ" είναι ξανά ο Μίροσλαβ Κλόζε: ο επιθετικός της Βέρντερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον ώμο και θα αγωνιστεί αύριο εναντίον της Γιουβέντους.

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Βιγιαρεάλ στη Γλασκόβη για την αναμέτρηση με τη Ρέιντζερς συμπεριλήφθηκε μετά από 20 μέρες απουσίας ο Χουάν Ρικέλμε.