Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( επαφες για τον κεντρικο αμυντικο του πανσερραϊκου :: 11/1/2006 22:05:27) 

Μετά τον Αραμπατζή και ο Μελλίσης αναμένεται να ακολουθήσει τη διαδρομή Σέρρες-Τούμπα.

Άμυνα σε δέκα μέτωπα

Λύση

ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ

Εισοδηματική ενίσχυση σε χαμηλοσυνταξιούχους - εάν χρειαστεί

1. Η ένταση του ρεύματος που διαρρέει το κύκλωμα θα υπολογιστεί από τη σχέση: [pic]

Μελίσσης ο επόμενος

ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗΣ

Με αντικατάσταση έχουμε: [pic]

Ο 23χρονος Χρήστος Μελίσσης θα είναι εκτός απροόπτου η επόμενη μεταγραφή του ΠΑΟΚ.

Σε εισοδηματική ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων θα προχωρήσει η κυβέρνηση στην περίπτωση που δυσκολέψει η κατάσταση στην οικονομία, λόγω του επικείμενου πολέμου στο Ιράκ.

2. Η τάση στα άκρα του αντιστάτη θα υπολογιστεί από τον νόμο του Ohm [pic]

Ο κεντρικός αμυντικός του Πανσερραϊκού βρίσκεται από το καλοκαίρι στο στόχαστρο του Δικεφάλου, αλλά τότε, όπως και με την περίτπωση του Αραμπατζή, προτιμήθηκε να μείνει στις Σέρρες για να βοηθήσει την τοπική ομάδα στην προσπάθειά της να επιστρέψει στην Α' εθνική και να εξεταστεί η περίπτωσή του είτε τον Ιανουάριο, είτε το προσεχές καλοκαίρι, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του. Αυτό ανέφερε χθες ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Ν. Χριστοδουλάκης, αμέσως μετά το έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο για την οικονομία, ανακοινώνοντας παράλληλα την εντατικοποίηση των κυβερνητικών προσπαθειών σε δέκα μέτωπα, με στόχο τη διαφύλαξη της ανάπτυξης και τη συγκράτηση του πληθωρισμού, που απειλούνται από τον επερχόμενο πόλεμο στο Ιράκ.

3. Η πολική τάση της πηγής θα υπολογιστεί από τη σχέση [pic].

Με δεδομένα τα προβλήματα που προέκυψαν στον ΠΑΟΚ στο κέντρο της άμυνας, με το σοβαρό τραυματισμό του Μέγκαχεντ, τα… τερτίπια του Ουντέζε και το ντεφορμάρισμα του Χασιώτη στα τελευταία παιχνίδια, ο Κωστίκος σε συνεργασία με τη διοίκηση αποφάσισαν να κινηθούν τώρα για τη μεταγραφή του Μελίσση.

Ειδικότερα, όπως είπε ο υπουργός, θα επιχειρηθεί:

Με αντικατάσταση έχουμε: [pic].

ΜΕΤΑΞΥ του Γιάννη Γούμενου και του Πέτρου Θεοδωρίδη έχει γίνει μια συζήτηση, ο μεγαλόμετοχος του Πανσερραϊκού θέλει να τον δώσει τώρα για να πάρει και κάποια ανταλλάγματα, αφού το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

1. εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά και ειδικότερα στα τρόφιμα, στην εστίαση και την ψυχαγωγία.

Παρατηρούμε ότι η πολική τάση της πηγής ισούται με την τάση στα άκρα του αντιστάτη, πράγμα αναμενόμενο, αφού τα καλώδια σύνδεσης θεωρούνται χωρίς αντίσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Σέρρες, θα δοθούν και έμψυχα ανταλλάγματα και υποψήφιος για να μετακομίσει στον Πανσερραϊκό είναι ο Πέτρος Κοντέων, που μετά από μια καλή σεζόν στη Β' εθνική με τη Νίκη Βόλου, δεν είχε φέτος ευκαιρίες να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Ήδη από χθες μεικτά συνεργεία του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και του υπουργείου Ανάπτυξης πραγματοποιούν ελέγχους στην αγορά για την τιμολόγηση των προϊόντων και τον εντοπισμό τής φοροδιαφυγής.

4. Η ηλεκτρική ισχύς της πηγής θα υπολογιστεί από τη σχέση: Ρ = ΕΙ.

"Δεν θέλουμε να την πατήσουμε όμως με τον Αραμπατζή, που τον χάσαμε χωρίς να πάρουμε τίποτα, γιατί είναι καλύτερο να τον δώσουμε τώρα τον Μελίσση.

Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και θα κορυφωθούν το Πάσχα.

Με αντικατάσταση έχουμε Ρ= 20 x 1 = 20W.

Θέλουμε κάποιους παίκτες, έτοιμους να μας βοηθήσουν στο πρωτάθλημα" είπε χθες ο Πέτρος Θεοδωρίδης, επισημαίνοντας ότι "για τον παίκτη έχουν ενδιαφερθεί κι άλλες ομάδες".

2.συγκράτηση των αυξήσεων στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ.

5. Η θερμική ισχύς που δαπανάται στην πηγή είναι [pic].

Ο ΜΕΛΙΣΣΗΣ, που δήλωνε άγνοια για την ενδεχόμενη μεταγραφή του, έκλεισε πριν από ένα μήνα τα 23 του χρόνια (γεννήθηκε στις 1/12/1982) είναι καθαρόαιμος κεντρικός αμυντικός, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νάουσα και το καλοκαίρι του 2001 μετακόμισε στις Σέρρες.

Οι αυξήσεις που θα πραγματοποιηθούν φέτος δεν θα ξεπερνούν τον πληθωρισμό.

Με αντικατάσταση έχουμε [pic].

Με εξαίρεση την πρώτη χρονιά (8 συμμετοχές), οι υπόλοιπες τέσσερις είναι "γεμάτες" από συμμετοχές.

Επιπλέον, ο κ. Χριστοδουλάκης τόνισε, σχολιάζοντας τις αυξήσεις τελών από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ότι μερίδιο ευθύνης για τη συγκράτηση του πληθωρισμού έχουν και οι δήμαρχοι.

6. Η θερμική ισχύς που δαπανάται στον αντιστάτη είναι [pic].

3. εντατικοποίηση των ελέγχων για την πάταξη του λαθρεμπορίου, την απόκρυψη καυσίμων και την αισχροκέρδεια στην αγορά καυσίμων, με στόχο την εξασφάλιση ενεργειακής επάρκειας στην οικονομία.

Με αντικατάσταση έχουμε: [pic].

4. αποτροπή πιθανών αυξήσεων στα μεταφορικά τέλη. Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας, δεν δικαιολογείται καμιά αύξηση στα τιμολόγια των μεταφορών.

5. στήριξη του τουρισμού μέσω της καλύτερης προβολής της χώρας στο εξωτερικό.

6. στήριξη των εξαγωγών με τη συμβολή του Εθνικού Συμβουλίου Εξαγωγών, που συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα.

7. την πιστή τήρηση του προϋπολογισμού προκειμένου, εφόσον καταστεί αναγκαίο, να υπάρξουν περιθώρια για εισοδηματικές ενισχύσεις σε οικονομικά ευπαθείς ομάδες, όπως οι χαμηλοσυνταξιούχοι.

8. επιτάχυνση της απορρόφησης κοινοτικών ευρώ από το τρίτο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης. Στόχος είναι η εισροή 400 εκατομμυρίων ευρώ κάθε μήνα. 9. επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων.

10. εντατικοποίηση των προγραμμάτων ενίσχυσης της απασχόλησης, με την ταχύτερη εισαγωγή στο Δημόσιο του θεσμού της μερικής απασχόλησης.

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών εμφανίστηκε αισιόδοξος, υποστηρίζοντας ότι ο στόχος για ανάπτυξη 3,8% το 2003 μπορεί να επιτευχθεί και τόνισε ότι επιδιώκεται η επιβράδυνση του δομικού πληθωρισμού στο 3%, από 3,6% που ήταν το 2002. Παράλληλα, επεσήμανε ότι η αντιμετώπιση της τρέχουσας αρνητικής οικονομικής συγκυρίας δεν πρέπει να γίνει ούτε με πολιτικές περικοπής των δαπανών, όπως είναι οι κοινωνικές δαπάνες, αλλά ούτε και με χαλάρωση της δημοσιονομικής πολιτικής. Η αντιμετώπιση των πιέσεων στην ελληνική οικονομία θα πρέπει να γίνει μέσω της διατήρησης των ρυθμών ανάπτυξης και της καταπολέμησης των πληθωριστικών πιέσεων. Ο κ. Χριστοδουλάκης εμφανίστηκε αντίθετος στη λήψη μέτρων παρέμβασης στις αγορές, όπως είναι η μείωση των φόρων στα καύσιμα, αφού πολλές φορές, όπως επεσήμανε, οδηγούν στα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, και οι απόψεις που κατέθεσε στο Υπουργικό Συμβούλιο ο υπουργός Ανάπτυξης. Ο κ. Τζοχατζόπουλος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι η εφαρμογή των πολιτικών, που έχουν δρομολογηθεί, αρκεί για την αντιμετώπιση των πιέσεων.

ΈΒΕΡΤ

Χειρισμοί και όχι συγκυρία

Ευθύνες στην κυβέρνηση για την κακή κατάσταση της οικονομίας ρίχνει ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιλτιάδης Έβερτ. Όπως δήλωσε χθες, «η κυβέρνηση προσπαθεί να δικαιολογήσει τις ευθύνες της για την κακή οικονομική κατάσταση, επικαλούμενη την άνοδο της τιμής του πετρελαίου, εξαιτίας της κρίσης στο Ιράκ, και τις ανατιμήσεις στα οπωροκηπευτικά, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών». Και προσέθεσε ότι «τα προβλήματα της οικονομίας είναι το αποτέλεσμα των κακών χειρισμών της κυβέρνησης, ιδίως τα τελευταία δύο χρόνια». Παράλληλα, προειδοποιεί για μεγάλα «κανόνια» από επιχειρήσεις που επιβιώνουν μετά βίας μέσω της στήριξης των τραπεζών.