Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( εγραψε ιστορια η γιουβεντους με 52 βαθμους σε εναν γυρο! :: 15/1/2006 21:06:18) 

ΙΤΑΛΙΑ

γιατί…

β) Οι Ισραηλίτες περνούν την Ερυθρά Θάλασσα

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο με την αναμνηστική πλακέτα στην οποία αναγράφονται τα 185 γκολ που είχε σημειώσει μέχρι και το παιχνίδι με την Ρετζίνα.

οι έγκυοι έχουν έντονη ερωτική επιθυμία;

Ο φαραώ όμως μετάνιωσε που άφησε τους Ισραηλίτες να φύγουν.

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΕ 52 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΥΡΟ!

Α.Π.

Έστειλε λοιπόν στρατό να τους σταματήσει και να τους οδηγήσει πίσω στην Αίγυπτο.

Ο Ντελ Πιέρο των ρεκόρ

Μια έρευνα Ισπανών επιστημόνων που δημοσιεύεται στο τρέχον τεύχος της επιθεώρησης «Revista Espanola de Pshychology» έρχεται να ανατρέψει τα συμπεράσματα προηγούμενων ερευνών.

Οι Αιγύπτιοι τους πρόλαβαν στην Ερυθρά Θάλασσα, όπου είχαν στρατοπεδεύσει.

Η βράβευση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Ρετζίνα, για την ανάδειξή του σε κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο στον αρχηγό της Γιουβέντους ώστε να επεκτείνει το ρεκόρ του.

Ούτε η λίμπιντο ούτε η σεξουαλική ικανοποίηση μειώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, λένε.

Τρόμος μεγάλος κατέλαβε τους Ισραηλίτες.

Ο 32χρονος άσος χάρισε στην "Κυρία" τη νίκη (1-0), ανεβάζοντας την προσωπική του συγκομιδή στα 186 γκολ και φτάνοντας τον Τζιαμπιέρο Μπονιπέρτι στην πέμπτη θέση της λίστας των παικτών με τις περισσότερες επίσημες συμμετοχές (460).

Και μπορεί συναισθήματα όπως η κατάθλιψη, το άγχος και τα νεύρα να ταλαιπωρούν τις γυναίκες τους πρώτους έξι μήνες της εγκυμοσύνης λόγω της αλλαγής στο σώμα τους, όμως, επειδή (σύμφωνα με τους επιστήμονες) η εγκυμοσύνη δεν είναι παρά μια διαδικασία προσαρμογής, όλα αλλάζουν μετά τον έκτο μήνα κι αυτό επειδή οι μέλλουσες μητέρες συνειδητοποιούν τη μελλοντική τους κατάσταση.

Τότε ο Μωυσής άπλωσε το χέρι του πάνω στη θάλασσα, και ο Κύριος, μ' έναν ισχυρότατο ανατολικό άνεμο… έκανε τα νερά να υποχωρήσουν.

Ρεκόρ έσπασε όμως και η Γιουβέντους, που έκλεισε τον α' γύρο με την πρωτοφανή συγκομιδή των 52 βαθμών και αισθάνεται από τώρα πρωταθλήτρια. Από τη στιγμή που προχωρά η εγκυμοσύνη, δηλαδή ανάμεσα στον έκτο και τον ένατο μήνα, η ερωτική επιθυμία των γυναικών αυξάνεται, έδειξαν οι έρευνες των ψυχολόγων του Πανεπιστημίου της Γρανάδας.

Έτσι η θάλασσα έγινε στεριά.

Την έδρα τους εκμεταλλεύτηκαν επίσης, έστω και δύσκολα, η Ίντερ, που νίκησε 3-2 την Κάλιαρι με δύο γκολ του Αντριάνο, αλλά και η Φιορεντίνα, η οποία λύγισε στις καθυστερήσεις την αντίσταση της Κιέβο (2-1), με ήρωα το Λούκα Τόνι.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι γυναίκες είναι ευτυχείς που θα αποκτήσουν παιδί και αισθάνονται πιο ελκυστικές απ' ό,τι στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Τα νερά χωρίστηκαν στα δύο και οι Ισραηλίτες πέρασαν από μέσα…

Ο πρώτος σκόρερ του καμπιονάτο, που όμως ήταν "άσφαιρος" από τις 27 Νοεμβρίου, έσπασε την κακοδαιμονία που τον κυνηγούσε και βρήκε δίχτυα δύο φορές, φτάνοντας τα 18 γκολ και φέρνοντας τη "βιόλα" ακόμα πιο κοντά στο Τσάμπιονς λιγκ.

Οι Αιγύπτιοι τους ακολούθησαν…

Την ίδια ώρα, εξάλλου, η Λιβόρνο σκόνταφτε απέναντι στη Σιένα, χάνοντας έδαφος στη μάχη για την τετράδα.

Όμως τα νερά ξαναγύρισαν και σκέπασαν … όλο το στρατό του φαραώ που καταδίωκε τους Ισραηλίτες…

Η 19η αγωνιστική: Λέτσε - Σαμπντόρια 0-3 (22', 45' Ντιάνα, 48' Μπατσάνι), Μεσίνα - Παλέρμο 0-0, Άσκολι - Έμπολι 3-1 (36' Φεράνι, 69' Μπιελάνοβιτς, 71' Ντομίτσι - 44' Αλμιρόν), Φιορεντίνα - Κιέβο 2-1 (35', 91' Τόνι - 70' Τζανκέτα), Ίντερ - Κάλιαρι 3-2 (10' Μάρτινς, 15', 58' πέν. Αντριάνο - 20' Εσπόζιτο, 81' Σουάσο), Γιουβέντους - Ρετζίνα 1-0 (45' Ντελ Πιέρο), Λιβόρνο - Σιένα 2-2 (24' Μορόνε, 54' Λουκαρέλι - 8' Λοκατέλι, 59' Κιέζα), Πάρμα - Λάτσιο 1-1 (39' Κοράντι - 5' Ρόκι), Ουντινέζε - Τρεβίζο 2-2 (13' Μότα, 72' Ντι Νατάλε - 33' Πίνγκα, 58' Ντελαφιόρε).

Εκείνη την ημέρα ο Κύριος γλίτωσε τους Ισραηλίτες από τη δύναμη των Αιγυπτίων… Τότε ο Μωυσής και οι Ισραηλίτες έψαλαν τον ύμνο αυτό:

Στον Κύριο θα ψάλω Κέρδισε νίκη λαμπρή και ένδοξη… Ο Κύριος είναι η δύναμή μου κι αυτόν υμνώ, εκείνος μ' έσωσε. Αυτός είναι ο Θεός μου και του πατέρα μου ο Θεός. Ποιος, Κύριε, απ' τους θεούς συγκρίνεται μ' εσένα;… Θα βασιλεύεις, Κύριε, παντοτινά στους αιώνες τους ατέλειωτους…

Έτσι άρχισε η πορεία των Ισραηλιτών προς τη Γη της Επαγγελίας.