Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Γιάννης Λοβέρδος.

γιατί…

α. Εξωτερική πολιτική

κους

σχηματίζονται «σακούλες» και μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια;

Με την ανταλλαγή των πληθυσμών εξέλιπε η κυριότερη πηγή προστριβών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Ο Γιάννης Λοβέρδος επιστρέφει στην πρωινή ενημέρωση.

Χ.Ν.Ι.

Οι καλές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών διατηρήθηκαν τρεις τουλάχιστον δεκαετίες. Από τη Δευτέρα στις 7 το πρωί θα παρουσιάζει το νέο ενημερωτικό μαγκαζίνο του Alter, το οποίο θα έχει διάρκεια δυόμισι ώρες και θα αντλεί τη θεματολογία του από την πολιτική και την οικονομία, ενώ ιδιαίτερο βάρος θα δίνει σε θέματα που απασχολούν καθημερινά τον πολίτη κους «Έγραψε» πάλι η Ζωή Κρονάκη της ΕΤ3.

Οι αιτίες που προκαλούν τις «σακούλες» και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια είναι πολλές, αλλά οι πιο πιθανές είναι τρεις:

Ιδού η χθεσινή της ατάκα:

Μία είναι η κατακράτηση υγρών, εξαιτίας της οποίας προκαλείται πρήξιμο στη συγκεκριμένη περιοχή, κάνοντας ορατές τις «σκιές».

Πάμε να πάρουμε μια γεύση από την έκθεση του Πασχάλη Τσαρουχά.

Κατακράτηση υγρών προκαλείται από προβλήματα καρδιάς, του θυρεοειδή, των νεφρών, του συκωτιού και από υψηλή πίεση του αίματος.

Και μας άφησε όλους άφωνους

Μια άλλη αιτία είναι η κληρονομικότητα.

κους

Να έχουμε δηλαδή τον τύπο του δέρματος από έναν από τους δύο γονείς, ο οποίος είναι επιρρεπής στις «σακούλες» ή τους μαύρους κύκλους, γύρω από τα μάτια.

822.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου «Αποδείξεις», που ασχολήθηκε με τις απάτες στα νυχτερινά κέντρα, τα ποτά-μπόμπες και τα μολυσμένα από ούρα φιστίκια

Η γήρανση είναι η τρίτη αιτία, καθώς με την πάροδο του χρόνου το δέρμα γύρω από τα μάτια λεπταίνει και χαλαρώνει.

κους

Υπάρχουν όμως και φαρμακευτικές ουσίες, όπως η κορτιζόνη, που μπορούν να προκαλέσουν πρήξιμο ή κύκλους κάτω από τα μάτια.

Μπορεί η Έλλη Στάη να είχε το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένο τον πρώην υφυπουργό Χρήστο Μαρκογιαννάκη, ωστόσο ο Νίκος Χατζηνικολάου και οι ειδήσεις του ALPHA σκαρφάλωσαν στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού.

Τα βλέφαρα είναι οι πιο λεπτές και πιο μαλακές περιοχές του δέρματος.

Τηλεθέαση 26,1% πέτυχε το δελτίο του ALPHA, έναντι 21,7% που έπιασαν «Τα νέα του ΑΝΤ1»

Το πάχος τους είναι μόλις 0,5 χιλιοστά, όταν του δέρματος είναι δύο χιλιοστά.

κους

Το λεπτό δέρμα στο χαμηλότερο επίπεδο του βλεφάρου μπορεί να επιτρέψει στο σκούρο κόκκινο ή πορφυρό εσωτερικό του να γίνει ορατό.

Θολό παραμένει το τοπίο στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη.

Εάν το συσσωρευμένο υγρό διατηρηθεί, οι σακούλες δεν αποκλείεται να γίνουν μεγαλύτερες.

Γρηγόρης, Ελεονώρα και Ελένη δίνουν μάχη στήθος με στήθος, μιας και τη μια μέρα είναι η πρώτη η Μενεγάκη, την επόμενη ο Αρναούτογλου και την τρίτη η Μελέτη

Η υπερβολική αύξηση της μυϊκής μάζας γύρω από τα μάτια είναι μια άλλη κοινή αιτία.

κους

Παρατηρείται ιδιαιτέρως σε ανθρώπους που είτε πάσχουν από στραβισμό, είτε χαμογελούν πολύ συχνά.

Αλλαγές στην εφημερίδα Κέρδος όπου τη διεύθυνση της εφημερίδας ανέλαβε ο Δημήτρης Ευαγγελοδήμος μέχρι πρότινος αρχισυντάκτης του Οικονομικού τμήματος στην εφημερίδα "Βήμα της Κυριακής". Η ιδιοκτησία της εφημερίδας κατά την ανακοίνωση των αλλαγών διέψευσε τα σενάρια περί πώλησης της επιχείρησης. κους Οι σταθμοί ΑΝΤ1 και MEGA πήραν το 60% των διαφημιστικών εσόδων της τηλεοπτικής αγοράς για το 2005. Καθένα από τα δύο κανάλια πήρε από 30% (235 εκατ. ευρώ) του συνολικού ποσού των 785 εκατ. Ο ALPHA έβαλε στα ταμεία του 110 εκατ. (14%), το STAR 102 εκατ. (13%) και το ALTER 71 εκατ. (9%). Η ΝΕΤ πήρε το 3% της πίτας, δηλαδή 24 εκατ. ευρώ κους Η Ελεονώρα Μελέτη θα παρουσιάσει τελικά το σαββατιάτικο σόου του ΑΝΤ1 από τις 28 του μήνα κους Τα χαρμόσυνα νέα συνεχίζονται: Έγκυες για δεύτερη φορά η Γιολάντα Διαμαντή, η Νόνη Δούνια αλλά και η γνωστή ηθοποιός Ντορέτα Παπαδημηρίου. Το πρώτο της παιδί στον κόσμο θα φέρει, όπως μαθαίνουμε, και η Ορθούλα Παπαδάκου κους Η Τατιάνα Στεφανίδου ξεκαθάρισε μέσα από την εκπομπή της πως δεν πρόκειται να παρουσιάσει το «Fame Story 4». Αυτή τη φορά, όπως είπε, θα απολαμβάνει το «Fame» από το σπίτι παρέα με τα παιδιά της