Parallel Search

Search

Go
Show

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( καυστικη ανακοινωση του συνδεσμου φιλων παοκ "θυρα 4" :: 27/2/2006 21:00:47) 

ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ "ΘΥΡΑ 4"

ΕΡΕΥΝΑ

Ανακεφαλαίωση

Ρεσιτάλ πνευματικής αναπηρίας

1,7 δισ. οι παχύσαρκοι!

Στα ταυτόχρονα προγράμματα η ύπαρξη δεδομένων που χρησιμοποιούν από κοινού πολλές διεργασίες (και τουλάχιστον μια από αυτές γράφει στα δεδομένα), εισάγει το ζήτημα της ακεραιότητας των δεδομένων αυτών.

Θέση για όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας, πήρε με ανακοίνωσή της η Θύρα 4:

Οι ειδικοί ζητούν να γίνει μια νέα εκτίμηση για το πώς μετρώνται οι διαταραχές που σχετίζονται με το βάρος στους Ασιάτες, γεγονός που θα μπορούσε να αυξήσει τον αριθμό των παχύσαρκων σε όλο τον κόσμο σε 1,7 δισ. Το τμήμα κώδικα μιας διεργασίας το οποίο διαβάζει ή γράφει χρησιμοποιούν από κοινού χρησιμοποιούμενα δεδομένα ονομάζεται κρίσιμο τμήμα.

"Η αρχή έγινε το μεσημέρι στην εκδήλωση-οπερέτα του ΑΣ ΠΑΟΚ. Ο νέος αριθμός, που είναι 50% μεγαλύτερος από τη σημερινή εκτίμηση, βασίζεται στην πρόταση να μειωθεί το όριο για τους Ασιάτες, λόγω της ειδικής ευαισθησίας τους.

Από μια ομάδα διεργασιών που χρησιμοποιούν από κοινού δεδομένα μόνο μια μπορεί να εκτελεί ανά πάσα στιγμή το κρίσιμο τμήμα της.

Ο Γούμενος πήρε το μικρόφωνο και δηλώνοντας συγκινημένος που είναι κομμάτι της οικογένειας του ΠΑΟΚ (γελάνε και οι τυφλοί) πρόσφερε δωρεάν 4.500 εισιτήρια. Σύμφωνα με τον καθηγητή Φίλιπ Τζέιμς, τον πρόεδρο της Διεθνούς Δύναμης για την Παχυσαρκία (IOTF) που εδρεύει στο Λονδίνο, ο δείκτης της σωματικής μάζας (ΒΜΙ) βασίζεται σε δυτικά κριτήρια και πρέπει να προσαρμοστεί για τους Ασιάτες.

Αν για κάποιο λόγο όλες οι διεργασίες της ομάδας εμποδίζονται να εκτελέσουν το κρίσιμο τμήμα τους, τότε έχουμε μια περίπτωση αδιεξόδου.

Το ρεπορτάζ έξω από το γήπεδο λεει ότι οι πόρτες των 4 και 4Α μείνανε ανοιχτές σε όλο το παιχνίδι και όποιος ήθελε μπαινόβγαινε κουβαλώντας εντός του γηπέδου ό,τι γούσταρε. Για τη Δύση, ένας δείκτης 23-24 θεωρείται φυσιολογικός. Ερωτήσεις

ΜΕΤΑ το παιχνίδι με την Ξάνθη διαβάζαμε για κάμερες, αυξημένη αστυνόμευση.

Για τους Ασιάτες, τα στοιχεία δείχνουν ότι ο κίνδυνος από διαταραχές που σχετίζονται με την παχυσαρκία, όπως η υψηλή πίεση, η χοληστερόλη και η ανάπτυξη διαβήτη αυξάνεται αν ο δείκτης τους είναι πάνω από 23. - Τι είναι το κρίσιμο τμήμα;

Στην Τούμπα παίχτηκε το έργο "η χαρά του τζαμπατζή", επί 90' οι πόρτες ήταν ορθάνοιχτες και τα βόδια έβγαιναν έξω, έπαιρναν τσιμέντα και τα πετούσαν εντός αγωνιστικού χώρου.

Περίγραψε το κρίσιμο τμήμα στο πρόβλημα των τραπεζικών αναλήψεων.

Ανενόχλητοι.

- Πότε έχουμε αμοιβαίο αποκλεισμό μεταξύ δύο διεργασιών;

ΠΕΝΗΝΤΑ διμοιρίες στην Τούμπα και οι θύρες 4 και 4Α ξέφραγο αμπέλι.

- Εξήγησε τη λύση του Peterson για τον αμοιβαίο αποκλεισμό.

Πενήντα βόδια εξασφάλισαν για άλλη μια φορά άλλοθι στους πραγματικούς καταστροφείς του ΠΑΟΚ. Και η διοίκηση της λαμαρίνας βγάζει ανακοίνωση κατά της αστυνομίας όταν η ίδια αφήνει τις πόρτες ανοιχτές και οι σεκιουριτάδες της προτρέπουν όσους είναι έξω από την Τούμπα να μπουν μέσα δωρεάν. Αθλητικός εισαγγελέας υπάρχει ή δεν υπάρχει;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ κατά του Μπριάκου, τι να πει κανείς; Όταν μέσω των Κασσιμάτηδων είσαι σε ανοιχτή γραμμή με τους Μητρόπουλους και τον Λούβαρη, όταν αυτοξεφτιλίζεσαι με τον χειρότερο τρόπο στην υπόθεση Σπάθα-Βούλγαρη, όταν σε εκπροσωπεί στην ίδια υπόθεση ο Λίβας, είναι κωμικό να ασχολείσαι με τη διαιτησία.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ προχωράει με γοργούς ρυθμούς η συνεργασία του Γούμενου με τον πρώην αντιπρόεδρο και δεύτερο σε ψήφους στις εκλογές του Ολυμπιακού, χορηγό των εκδρομών της Θ7, Γλου και την puma.

ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ να θυμηθούμε χειρότερες μέρες για τον ΠΑΟΚ. Και "εγκληματικότερη" διοίκηση στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Και την ίδια στιγμή να μην υπάρχει ούτε μια επίσημη φωνή αντίδρασης από τα θεσμοθετημένα όργανα του συλλόγου και τους "επώνυμους" ΠΑΟΚτσήδες. Ξένα σώματα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ οδηγούν την ομάδα στην καταστροφή και το ίδιο πρωί τους τιμάει η διοίκηση του Κατσαρή.

ΑΜΕΣΩΣ μετά το παιχνίδι αρχίζει το γνωστό ρεσιτάλ πνευματικής αναπηρίας. Αποφασίζουν οι σύνδεσμοι να απέχουν; Αυτοί φταίνε που δεν ήταν μέσα στην Τούμπα να την προστατέψουν από τα 50 ηλίθια βόδια. Δεν κάνουν αποχή; Αν πέσει μέσα στο γήπεδο έστω και ένα αναπτήρας θα πρέπει να εκτελεστούν για παραδειγματισμό. Δεν "τραβάει" αγωνιστικά η ομάδα; Φταίνε οι σύνδεσμοι. Ξεφτιλίζεται διοικητικά ο ΠΑΟΚ; Φταίνε οι σύνδεσμοι. Κάνουν φτερά εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία του ΠΑΟΚ; Φταίνει οι σύνδεσμοι. Γιατί εδώ που καταντήσαμε στη Θεσσαλονίκη, για ό,τι γίνεται ή δεν γίνεται στον ΠΑΟΚ, φταίνε οι σύνδεσμοι. Όλοι οι άλλοι μπορούν να "εγκληματούν" σε βάρος του ΠΑΟΚ και να σφυρίζουν αδιάφορα".