Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( και στον επαλε προτεινε η διοικηση μειωση των αποδοχων του :: 15/1/2006 20:12:30) 

Ο Ζοέλ Επαλέ σε μια στιγμή απογοήτευσης κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ακράτητο.

Τo Κέμπριτζ εκδίδει την ελληνική γλωσσική ιστορία

Μερικές χρήσιμες ηλεκτρονικές διευθύνσεις στο διαδίκτυο:

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΛΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΙΜΠΛΗΣ

• ΥΠ.Ε.Π.Θ. http://www.ypepth.gr (Πληροφόρηση για διατάγματα, νομοθεσία, σπουδές, ανακοινώσεις που αφορούν την εκπαίδευση)

Άλλα έλεγαν, άλλα κάνουν

To Cambridge University Press υπέγραψε συμφωνία με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας για την έκδοση στα αγγλικά ενός μεγάλης αξίας έργου που πρωτοδημοσιεύθηκε στα ελληνικά το 2001.

• Πληροφόρηση για άτομα με αναπηρία υπάρχει στη διεύθυνση: http://dea.ypepth.gr

Στις προγραμματικές τους δηλώσεις, οι νέοι διοικούντες της ΠΑΕ υπόσχονταν καταβολή όλων των οφειλομένων στους ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για την «Ιστορία της ελληνικής γλώσσας: από τις αρχές έως την ύστερη αρχαιότητα», έναν τόμο 1.200 σελίδων που έτυχε εξαιρετικής υποδοχής από κριτική και κοινό.

• Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.) http://www.pi-schools.gr

Συμπλήρωσαν δύο εβδομάδες στα γραφεία της Μίκρας, αλλά μέχρι στιγμής έχουν μοιράσει… ψίχουλα στους παίκτες και όλοι τους εξακολουθούν να έχουν το δικαίωμα προσφυγής.

Το έργο, την επιμέλεια του οποίου είχε ο καθηγητής του Αριστοτελείου Α.-Φ. Χριστίδης, γράφτηκε από 45 Έλληνες και 30 ξένους επιστήμονες - ανάμεσά τους οι Α.-Φ. Χριστίδης, Δ. Μαρωνίτης, Γ. Βελουδής, Μ.Ζ. Κοπιδάκης, Ε. Σκοπετέα, Δ.Ι. Κυρτάτας, Ι.Ν. Καζάζης.

(Πληροφόρηση για εκδόσεις, μαθήματα, καινοτόμες δραστηριότητες, προγράμματα σπουδών, νομοθεσία, σπουδές, ανακοινώσεις, ευρωπαϊκά προγράμματα κτλ.)

Αντί λοιπόν να προστατεύσουν τον βασικό κορμό της ομάδας, κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να δημιουργήσουν πρόβλημα στο εσωτερικό της ομάδας. Την αρχική έκδοση είχε αναλάβει το Ίδρυμα Τριανταφυλλίδη με την οικονομική στήριξη του υπουργείου Παιδείας, στο οποίο υπάγεται το εδρεύον στη Θεσσαλονίκη ΚΕΓ.

Στο δίκτυο ΝΕΣΤΩΡ του τομέα Σ.Ε.Π. του Π.Ι. παρέχεται πληροφόρηση για θέματα σπουδών και εργασίας.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ υπάρχει και με τον Ζοέλ Επαλέ.

Σήμερα, το κόστος του μεταφραστικού έργου ανέλαβε το υπουργείο Πολιτισμού, ωστόσο το βάρος της έκδοσης (το 2004 στη Βρετανία) αλλά και της διακίνησής του σε παγκόσμια κλίμακα θα έχει το Cambridge University Press.

• Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) www.oeek.gr

Μπορεί στον Καμερουνέζο να οφείλεται η δόση του Οκτωβρίου (περίπου 50.000 ευρώ), ωστόσο προτού η διοίκηση τακτοποιήσει την οφειλή, έκρινε σκόπιμο να του γνωστοποιήσει την πρόθεσή της να μειώσει τις αποδοχές του παίκτη κατά 100.000 ευρώ. Στην Ελλάδα, η πρώτη έκδοση 2.200 αντιτύπων εξαντλήθηκε μέσα σε τρεις μήνες, ενώ έχουν γίνει ήδη δύο ακόμη ανατυπώσεις.

(Πληροφόρηση για τις διευθύνσεις, τους τομείς και τις ειδικότητες των δημοσίων ΙΕΚ).

Όχι από τη φετινή περίοδο, αλλά από την επόμενη. Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας συνεστήθη το 1994, με υπογραφή μάλιστα του σημερινού του προέδρου, Δημήτρη Φατούρου, τότε υπουργού Παιδείας.

• Ο.Α.Ε.Δ.. http:/ www. oaed.gr

Ο Επαλέ υπέγραψε για 2+1 χρόνια, ενώ έχει εκφράσει από την πρώτη στιγμή την διαφωνία του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Έχει εκδώσει περί τα 35 βιβλία για την ελληνική γλώσσα, ανάμεσα στα οποία και η Επιτομή του Λεξικού της Μεσαιωνικής Ελληνικής Δημώδους Γραμματείας του Εμμανουήλ Κριαρά.

(Πληροφόρηση για τη λειτουργία και τις παρεχόμενες σπουδές στον Ο.Α.Ε.Δ. κτλ.).

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Φάνη Κατεργιαννάκη.

• Παρατηρητήριο Απασχόλησης http:/ www. paep.org.gr

Ο διεθνής πορτιέρο δέχτηκε να ρίξει τις πάγιες αποδοχές του στα 250.000 ευρώ, αν και βάσει συμβολαίου θα εισέπραττε 270.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι του 2007.

(Πληροφόρηση για έρευνες, μελέτες και παροχή στατιστικών στοιχείων σε σχέση με την απασχόληση και την αγορά εργασίας κτλ.).

Απομένει η απάντηση της ΠΑΕ, η οποία εισέπραξε αρνητική απάντηση στην πρόταση που του κατέθεσε και η οποία κάνει λόγο για διαγραφή του πρώτου εξαμήνου συνεργασίας και υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου με συνολικές απολαβές ύψους 240.000 ευρώ.