Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αποψε η γιορτη αθλητισμου :: 15/1/2006 21:40:11) 

ΑΠΟΨΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Η ανανέωση

Οι καλύτεροι της πόλης

Κινητά νέας γενιάς

Οι λογοτέχνες της Γενιάς του Τριάντα δηλώνουν ευθύς εξαρχής και με κάθε τρόπο, μέσα από τα κείμενά τους, την έντονη διαφοροποίησή τους από τους λογοτέχνες που προηγήθηκαν καθώς και την πεποίθηση πως φέρνουν κάτι καινούριο στο χώρο της λογοτεχνίας.

Οι πρώτοι των πρώτων της Θεσσαλονίκης για το 2005, θα τιμηθούν απόψε στο πλαίσιο της "γιορτής Αθλητισμού", που διοργανώνει για πέμπτη χρονιά ο δήμος, στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, στις 19.30.

ΕΥΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ

Μάλιστα η λέξη νέο παρουσιάζεται πολύ συχνά στους τίτλους άρθρων και των λογοτεχνικών περιοδικών, δίνοντας το στίγμα αυτής της γενιάς, ενώ γύρω από τους ποιητές και τους πεζογράφους υπάρχουν και αρκετοί κριτικοί της λογοτεχνίας που υποστηρίζουν και προβάλλουν τον ανανεωτικό χαρακτήρα που έχουν τα κείμενα των συγκεκριμένων δημιουργών.

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ πρωταθλητής της κολύμβησης Άρης Γρηγοριάδης, η βολεϊμπολίστρια Μαρία Τσιαρτσιάνη και ο Γ.Σ. Ηρακλής πρώτευσαν στις βασικές κατηγορίες της ψηφοφορίας, στην οποία συμμετείχαν 71 αθλητικοί συντάκτες της πόλης.

Όχι ένα αλλά τρία νέα κινητά τηλέφωνα λανσάρει στην ελληνική αγορά η Samsung.

Στον καρατέκα Κώστα Παπαδόπουλο θα απονεμηθεί το βραβείο ήθους, το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου αθλητή θα καταλήξει στον αρσιβαρίστα Βλαδίμηρο Λαζαρίδη, ενώ καλύτερος προπονητής ψηφίστηκε ο Χρυσάφης Βαγγελακάκης για τις επιτυχίες του Άρη Γρηγοριάδη.

Το Τ410 έχει έγχρωμη οθόνη TFT LCD 65.000 χρωμάτων, κατεβάζει αρχεία από το Ίντερνετ, παίζει βίντεο, διαθέτει πολυφωνικούς ήχους και υποστηρίζει τη λειτουργία EMS, που επιτρέπει την αποστολή μηνυμάτων με εικόνες, ήχο και κινούμενα σχέδια, έχει βάρος 80 γραμμάρια και ύψος 40 χιλιοστά.

Στις κατηγορίες των ΑΜΕΑ νικητές αναδείχθηκαν οι Χαράλαμπος Ταϊγανίδης (κολύμβηση), Μαρία Άλλα (στίβος), Μακεδόνες 2000 (σωματείο) και Δημήτρης Κουντουράς (προπονητής στίβου).

Θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

ΣΥΜΦΩΝΑ με τον δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο "ο δήμος Θεσσαλονίκης θα απονείμει στους αθλητές και τις αθλήτριές μας τα βραβεία "Μέγας Αλέξανδρος", που συνοδεύονται και από τα χρηματικά έπαθλα που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία, ως επιβράβευση και αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουν, αλλά και ως την ελάχιστη δυνατή ενίσχυση για τις αγωνιστικές τους προσπάθειες στο μέλλον".

Το S300 (φωτογραφία) υποστηρίζει την τεχνολογία GRPS, είναι triband, διαθέτει δύο έγχρωμες οθόνες, είναι συμβατό με την πλατφόρμα Java, η οποία εξασφαλίζει απεριόριστες χρήσεις του Διαδικτύου με multimedia εφαρμογές, υποστηρίζει τη λειτουργία EMS και έχει βάρος μόλις 70 γραμμάρια.

ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ "Μέγας Αλέξανδρος" θα τιμηθούν η Εθνική ομάδα για την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ στη Σερβία και ο Ηρακλής για το νταμπλ στο βόλεϊ.

Κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες.

Επίσης θα τιμηθούν δόξες του παρελθόντος, όπως οι Βασίλης Χατζηπαναγής, Σταύρος Σαράφης, Άγγελος Σπυρίδων (ποδόσφαιρο), Πέτρος Πετράκης, Ορέστης Αγγελίδης (μπάσκετ), Δημήτρης Κικιλής (στίβος), Άλκης Σκλαβούνος (κωπηλασία), Μαρία Αθανασιάδου (βόλεϊ), Παναγιώτης Αντωνόπουλος (πυγμαχία) και Νίκος Κυρίτσης (παράγοντας ΠΑΟΚ).

Τέλος, το V200 διαθέτει φωτογραφική κάμερα και δύο έγχρωμες οθόνες.

Η. ΤΑΤΑΛΑΣ

Η κάμερα είναι περιστρεφόμενη κατά 180 μοίρες, ενώ η οθόνη είναι TFT LCD 65.000 χρωμάτων, υψηλής ανάλυσης 128x160 pixel. Το μοντέλο είναι triband, χτυπά με 40 πολυφωνικούς τόνους, υποστηρίζει την τεχνολογία GRPS Class 8, που εξασφαλίζει πολύ μεγάλες ταχύτητες στο Ίντερνετ, προσφέρει επεξεργασία εικόνας, περιστροφή εικόνας, ρύθμιση φωτεινότητας, τετραπλό zoom κ.λπ. Κυκλοφορεί τον Απρίλιο.