Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( διαιτητες :: 26/3/2006 23:37:58) 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

ΛΑΡΙΣΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-0 Γιάννης Τσαχειλίδης Πειραιά Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Πειραιώτη διαιτητή, ο οποίος ήταν συνεχώς κοντά στις φάσεις και όλες οι υποδείξεις του ήταν σωστές. Εκτέθηκε όμως από τον πρώτο βοηθό του, Κωστάκο, στη φάση του Ερέρα που βγήκε από κανονική θέση πριν σκοράρει.

ΠΑΟΚ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-1 Βασίλης Αργυρόπουλος Καστοριάς Στο ντεμπούτο του στην Α΄ εθνική, όταν ξεπέρασε το άγχος, πήρε τις σωστές αποφάσεις. Τα δύο πέναλτι που υπέδειξε ήταν σωστά, το λάθος του ήταν ότι ανέκοπτε τον ρυθμό με περιττά σφυρίγματα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ 0-0 Λάζαρος Πολατιάν Πέλλας Ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και σωστά απέβαλε τον Σαγανά, έστω κι αν οι δύο κάρτες που δέχτηκε ο επιθετικός του Αιγάλεω ήταν σε διάστημα τεσσάρων λεπτών.

ΟΦΗ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-1 Ρωμανός Κοντογιαννίδης Ξάνθης Δεν έκανε το μεγάλο λάθος, ωστόσο υπήρξαν σφυρίγματα που κρίθηκαν υπερβολικά. Δεν ήταν οφσάιντ ο Μπρέσκα, στη μεγάλη ευκαιρία του Πανιωνίου, που σωστά δεν σφυρίχθηκε, ενώ ήταν κανονικό το μαρκάρισμα του Σηφάκη στον επιθετικό του Πανιωνίου στην ίδια φάση.

ΙΩΝΙΚΟΣ- ΞΑΝΘΗ 0-0 Κύρος Βασάρας Θεσσαλονίκης Κακώς διαμαρτύρεται ο Ιωνικός για ένα πέσιμο του Μακόρ από μαρκάρισμα του Άντζα, αφού βγήκε πρώτος στη μπάλα και απέκρουσε κανονικά. Σε μία-δύο περιπτώσεις που υποδείχθηκαν σε θέσεις οφσάιντ οι επιθετικοί του Ιωνικού ήταν οριακές και δεν θεωρούνται από αυτές που καθορίζουν αποτελέσματα.

ΑΕΚ-ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ 2-0 Δημήτρης Δέτσης Αθήνας Μία φάση όλη κι όλη στο ματς που στάθηκε αρκετή για να σχολιαστεί αρνητικά η διαιτησία του. Η ανατροπή του Ζούλιο Ζέζαρ ήταν οφθαλμοφανής και κακώς δεν δόθηκε το πέναλτι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1 Αναστάσιος Κάκος Κέρκυρας Δεν τιμώρησε την ενέργεια του Κόλτση, όταν βρήκε τον Παπαδόπουλο εντός περιοχής και για να εξιλεωθεί ερμήνευσε ως πέναλτι την εναέρια διεκδίκηση του Ορφανού με τον Γκούμα, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Πέραν αυτού ήταν φειδωλός και στις κάρτες.