Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( ηρακλης 6,1 :: 26/3/2006 17:23:10) 

ΗΡΑΚΛΗΣ 6,1

ΑΜΥΝΑ 7,0

7 ΑΜΠΑΡΗΣ Δεν είχε την πίεση που θα περίμενε και ο ίδιος, ωστόσο σε όλες τις περιπτώσεις που χρειάστηκε να επέμβει ήταν σταθερός. 7 ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ Πρόσθεσε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του. Κυρίαρχος στη δεξιά πλευρά, ενώ ανάγκασε τον Δώνη να αποσύρει νωρίς τον Αλωνεύτη. 8 ΚΑΤΣΑΜΠΗΣ Διανύει περίοδο λαμπρής φόρμας και το απέδειξε στο Αλκαζάρ. Δεν έχασε ούτε μία προσωπική μονομαχία από τον Κυπαρίσση. 7 ΣΕΓΚΙΡΙ Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, ο Γαλλοαλγερινός θυμίζει τον παίκτη που θαυμάσαμε πέρσι. Πανέξυπνος, με ταχύτατες επεμβάσεις και ψύχραιμος με τη μπάλα στα πόδια. 6 ΔΡΟΥΓΑΣ Αμυντικά δεν είχε κανένα πρόβλημα, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις βοήθησε και επιθετικά την ομάδα.

ΚΕΝΤΡΟ 5,5

6 ΛΑΒΑΛ Ο Κωφίδης του έδωσε φανέλα βασικού και ο Νιγηριανός τον δικαίωσε σε απόλυτο βαθμό. Κράτησε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, μοίρασε παιχνίδι και γενικά είχε θετική παρουσία. 6 ΠΡΙΤΤΑΣ Αγωνίστηκε σε μία άγνωστη θέση, αυτή του δεξιού μέσου, αλλά ανταποκρίθηκε με επιτυχία στα καθήκοντά του. Αν ήταν λίγο πιο ψύχραιμος στη μεγάλη περιοχή… 6 ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ Το κοντέρ του έγραψε και πάλι πολλά χιλιόμετρα. Κάλυψε τρύπες και βοήθησε πολύ ανασταλτικά την ομάδα. 4 ΛΑΓΟΣ Στο πρώτο ημίχρονο ήταν… κρυμμένος, ενώ στο δεύτερο εκνευρίστηκε από το δυνατό παιχνίδι του Γκαλίτσιου.

ΕΠΙΘΕΣΗ 6

6 ΕΠΑΛΕ Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, ωστόσο προσπάθησε με ατομικές προσπάθειες να αλλάξει τον ρου του αγώνα. 6 ΕΡΕΡΑ Πέτυχε γκολ, αλλά ο Κωστάκος ανακάλυψε οφσάιντ. Θετική παρουσία από τον Αργεντινό.

6 ΑΛΛΑΓΕΣ Ο Παπαποστόλου πίεσε αρκετά τους αμυντικούς της Λάρισας στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε, ενώ ο Παπαζαχαρίας μπήκε στις καθυστερήσεις και δεν μπορεί να κριθεί η προσφορά του.

6 ΛΑΡΙΣΑ Δεν ήταν καλύτερη από τον Ηρακλή, ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο κυνήγησε περισσότερο το γκολ. Η γρήγορη είσοδος του Μπαχράμη, αντί του τραυματία Σπάσιτς, βοήθησε την ομάδα του Δώνη. Σπουδαία πάστα ποδοσφαιριστή ο Σέρμπαν, ο οποίος όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έφτασε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.