Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Προμεταγραφικό δελτίο. Σαλπιγγίδης και Λαγός θα είναι του χρόνου συμπαίκτες. Ο Παπάς θα αλλάξει ομάδα, αλλά δεν πρόκειται να μετακομίσει σε άλλο σπίτι και ο Κυργιάκος, το "αλάνι", θα περάσει μία βόλτα από Θεσσαλονίκη.

Προς το παρόν πιάνει το τάμα των παικτών του Αγροτικού Αστέρα. Όταν πέρασαν τον ΠΑΟΚ, πήγαν στην Κρήτη με καράβι. Στην Καισαριανή με τρένο και τώρα στην Αθήνα με λεωφορείο. Αν περάσουν στον τελικό, στο Παγκρήτιο θα πάνε κολυμπώντας.

Καλό το μπάσκετ και ο Ομπράντοβιτς, αλλά η μεγάλη καψούρα του Θανάση Γιαννακόπουλου είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Ο Θανασάκης γουστάρει τις δίμετρες και τους σκάει 10.000 ευρώ για κάθε μεγάλη νίκη. Τόσο πλήρωσε και στον Πετρέλη που πήγαν τα κορίτσια με το κύπελλο.

Στο Studio Galla πέρασε το ένα και μοναδικό βράδυ που έμεινε στη Θεσσαλονίκη ο αδελφός του Ροναλντίνιο. Ο λογαριασμός που έκοψε ο Φώτης στην παρέα του Βραζιλιάνου, αριθμούσε 650 δίσκους λουλούδια στη Βιβή, τη Βίκη και τη Χριστίνα.

Η Βιβή έχει πέραση στις παρέες των Αρειανών. Ο κορυφαίος λουλουδοπολεμιστής της πόλης είναι προσωπικός της θαυμαστής και άρρωστος Αρειανός.

Ωραία τύπισσα η Μαρία Μενούνος. Ακόμα καλύτερο το επίθετό της, αν αφαιρεθεί το "εν". Κανά δυο Γιουροβίζιον να διοργανώσουμε ακόμα και θα γεμίσουν τα βουνά καράβια.