Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( ασπρόμαυρα :: 2/1/2006 21:45:52) 

ασπρόμαυρα

Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ περίοδος ξεκίνησε και μέχρι τις 31 του μήνα, έχουμε να ακούσουμε αρκετά. Μέχρι τώρα, ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει μια ντουζίνα παίκτες, αλλά προς το παρόν, πλην του Αραμπατζή, κανείς δεν εμφανίστηκε στην Τούμπα. Και πιθανότατα, με την απόκτηση του δεξιού μπακ, θα τελειώσουν και οι μεταγραφές, μια και σ' αυτήν τη φάση, τουλάχιστο, δεν συζητείται το ενδεχόμενο άλλης μεταγραφής.

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ πολύ θα ήθελαν να στείλουν και τον Πετκάκη στον ΠΑΟΚ, μια και το καλοκαίρι τον χάνουν χωρίς ευρώ, επειδή τελειώνει το συμβόλαιό του. Από εκεί διέρρευσε το υποτιθέμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά στην Τούμπα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, ότι δεν τους ενδιαφέρει ο αμυντικός του Απόλλωνα. Ειδικά τώρα, που θα έπρεπε να πληρώσουν και την ομάδα του, η οποία -θεωρούν, ότι τους έριξε στη μεταγραφή του Ηλιάδη, που τον πλήρωσαν παραπάνω απ' όσο περίμεναν.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, που έχουν την πρόταση της ΑΕΚ για 400.000 ευρώ, διέδιδαν χθες ότι ο ΠΑΟΚ τους ζήτησε τον Παντελή Καπετάνο (επιθετικός με 9 γκολ σε 3,5 χρόνια). Αν είχε ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή να διαθέσει 400.000 ευρώ για μια μεταγραφή, τον 22χρονο επιθετικό του Ηρακλή θα έπαιρνε, τη στιγμή που οι ανάγκες του είναι άλλες;

ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ το πήραν απόφαση και πλέον συνεργάζονται μόνο με ένα γραφείο μάνατζερ για τις μεταγραφές. Οι προτάσεις όλων των υπολοίπων πηγαίνουν όπως έρχονται (όσες καταφέρνουν να φτάσουν) στον κάλαθο των αχρήστων. Να σκεφτεί κανείς ότι ακόμη και κάποιον που θεωρείται ειδικός στην Τσεχία, τον παρέκαμψαν και προσπαθούν να φέρουν παίκτη, μέσω άλλου, που προφανώς δεν έχει ξανακάνει δουλειές εκεί.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ η προτίμηση σ' έναν συγκεκριμένο γραφείο, από το οποίο μάλιστα έχουν και (δικαιολογημένα) παράπονα γιατί αρκετές φορές, παίκτες του έχουν προκαλέσει αναταραχή με διάφορους τρόπους στην ομάδα; Αυτή είναι, πραγματικά, μια πολύ καλή ερώτηση. Η απάντηση είναι δύσκολη…