Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Εκλογικός πυρετός στο ΑΠΘ. Ένας ακόμη υποψήφιος -ο έκτος μέχρι στιγμής- προστέθηκε χθες στους διεκδικητές της πρυτανείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε ο καθηγητής Φυσικής, Στέργιος Λογοθετίδης, χωρίς να αποκαλύψει τους συνυποψήφιούς του.

Ανταγωνιστές του στην εκλογική μάχη για την πρυτανεία -όπως ήδη έχει γράψει η "Μ" τις προηγούμενες μέρες- παραμένουν οι:

Ανέστης Φιλιππίδης, κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών, ο οποίος δεν έχει ολοκληρώσει το συνδυασμό του.

Χριστογεώργης Καλτσίκης, νυν αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, με υποψήφιους αντιπρυτάνεις τους καθηγητές Σταύρο Μπαλογιάννη, Χρυσούλα Σαατσόγλου-Παλιαδέλη και Μηνάς Αρσενάκης.

Αναστάσιος Μάνθος, της Ιατρικής σχολής, με υποψήφιους αντιπρυτάνεις τους καθηγητές Αθανασία Τσατσάκου, Ανδρέα Γιαννακουδάκη και Σταύρο Πανά.

Δημήτρης Κισκίνης, καθηγητής Ιατρικής με υποψήφιους αντιπρυτάνεις τους Γεράσιμο Μαρτζόπουλο, Δημήτρη Τολίκα και τρίτο πρόσωπο - έκπληξη, όπως αναφέρει. Αθανάσιος Σακαντάμης, καθηγητής Ιατρικής, ο οποίος δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το ψηφοδέλτιό του.

Πρόθεση να διεκδικήσει την πρυτανεία εξέφρασε και ο καθηγητής του Πολυτεχνείου, Βασίλης Παπαγεωργίου, ο οποίος προτίθεται να προσφύγει στο ΣτΕ για την τροπολογία του υπουργείου Παιδείας, σχετικά με την τετραετή θητεία, που για την ώρα τον καθιστά εκτός μάχης.

Σ.Γ.