Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΝΕΤ, 00.00

Η άλλη όψη

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος μιλά για όλους και για όλα σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Μανόλη Κοττάκη. Αναφέρεται στη σχέση του με την ορθοδοξία, τη θρησκεία, τον έρωτα, στη δίαιτά του, πώς συναγωνίζεται τον Θόδωρο Πάγκαλο στην απώλεια κιλών, στη γνωριμία του με τη γυναίκα του, καθώς και στο ρυθμό του ζεϊμπέκικου και στην ταινία του Γούντι Άλεν που ο ίδιος προτείνει.

ΑΝΤ1, 00.30

Νύχτα θα φύγουμε

Η Ελένη Λουκά, η Στέλλα Μπεζεντάκου και η Σοφία Κίλια, πρώην παίκτρια του "Fame story4", φιλοξενούνται απόψε στον πύργο του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου.

ALPHA, 21.00

Πάμε πακέτο

Μια πολύ συγκινητική έκπληξη επιφυλάσσει η αποψινή εκπομπή, που ταξιδεύει μέχρι τη Βραζιλία, για να βρει τον παραλήπτη του πακέτου. Τρία ξαδέρφια που μεγάλωσαν μαζί στην Κρήτη αλλά τους χώρισε η ζωή συναντώνται ύστερα από 53 ολόκληρα χρόνια.

ALPHA, 23.50

Αποδείξεις

Τι μπορεί να φέρνουν στην Ελλάδα τα δεκάδες βυτία που συναντά κανείς σχεδόν καθημερινά στα χερσαία σύνορα της χώρας; Πόσο πιθανό είναι να καταναλώνουμε προϊόντα παρασκευασμένα με εισαγόμενες πρώτες ύλες, τα οποία όμως έχουν βαφτιστεί ελληνικά;

Ποιες μεγάλες βιομηχανίες, με εμπορικά και άλλου είδους τερτίπια, κερδοσκοπούν εις βάρος του δημοσίου και του καταναλωτή; Ποιος είναι ο ρόλος των αρχών σε αυτή την μεγάλη απάτη;

Καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζουμάκας, ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, ο δημοσιογράφος Χρίστος Βασιλόπουλος και η δημοσιογράφος Φωτεινή Πιπιλή.