Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ρεπορτάζ :: Σύντομη είδηση

( αρχαιρεσίες συλλόγου διευθυντών ξενοδοχείων :: 3/2/2006 21:19:30) 

Εκδήλωση συνταξιούχων σιδηροδρομικών Την ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας πραγματοποίησαν σε αίθουσα του εργατικού κέντρου Θεσσαλονίκης οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί του σωματείου η "Αναγέννηση". Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο διευθυντής Μακεδονίας-Θράκης Ζαχαρίας Λάτσιος, ο πρόεδρος του ΣΣΒΕ Γιώργος Οργαντζής, ο πολιτευτής Χρήστος Καζαντζίδης, ο πρόεδρος των φίλων σιδηροδρόμου Ευθύμιος Κοντόπουλος και πολλοί συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί.

Αγιασμός και κοπή πίτας του ομίλου Πλαίσιο Ο όμιλος Πλαίσιο πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό και την κοπή βασιλόπιτας με την παρουσία του γενικού διευθυντού του ομίλου Νικολάου Μπαλτατζή, του διευθυντού πωλήσεων ζώνης Β. Ελλάδος Αθανασίου Μητσοκάπα και των στελεχών της. Ο κ. Μπαλτατζής εκ μέρους του ομίλου ευχήθηκε υγεία και ευημερία στους συνεργάτες και τους ευχαρίστησε για τις πετυχημένες προσπάθειες που έκαναν, έτσι ώστε να υπάρχουν τα θετικά αποτελέσματα το 2005. Παράλληλα, ζήτησε να συνεχίσουν τις προσπάθειες για την υλοποίηση του στόχου στο πρόγραμμα δράσης για το 2006.

Επιθεώρηση μηχανολογικού εξοπλισμού Το νέο μηχανολογικό εξοπλισμό, με τον οποίο ενισχύθηκαν οι υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης, επιθεώρησαν χθες ο δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βαγγέλης Δημητρίου. Πρόκειται για ένα στόλο 16 οχημάτων, συνολικής αξίας 980.000 ευρώ. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος συνεχάρη το προσωπικό του δήμου Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι "δίνει τον καλύτερο εαυτό του για την αντιμετώπιση των καθημερινών λειτουργικών αναγκών της πόλης". Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας επεσήμανε ότι τα οχήματα που διαθέτουν οι υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης, σύγχρονα και λειτουργικά στο σύνολό τους, ξεπερνούν τα 500.

Εκθεση ζωγραφικής του Διγενή Έκθεση του γνωστού Θεσσαλονικιού ζωγράφου Αθανάσιου Διγενή με θέμα "Αγιογραφία με κάρβουνο" παρουσιάζεται στην αίθουσα του βιβλιοπωλείου Μαλλιάρης Παιδεία. Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν από την αντιδήμαρχο Κυκλοφορίας & Οδικών Έργων Λίτσα Κολοβού.

Η τοπική λιμένος ΝΔ έκοψε την πίτα της Μέσα σε ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα η τοπική οργάνωση της ΝΔ λιμένος Θεσσαλονίκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε αίθουσα του λιμανιού. Τους καλεσμένους υποδέχθηκε ο πρόεδρος της οργάνωσης Μοσχάς Αλέξανδρος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, οι βουλευτές Σ. Παπαθεμελής, Αν. Σπηλιόπουλος, Στ. Καλαφάτης, Κ. Γκιουλέκας, Θ. Καράογλου, Δ. Γαλαμάτης, οι πολιτευτές Αγγ. Κολοκοτρώνης, Χρ. Καζαντζίδης, Π. Κοκόρης, ο έπαρχος Λαγκαδά Σ. Αναστασιάδης, ο διοικητής της ΥΠΑ Δ. Σταμάτης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σ. Καπετανόπουλος και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Ευαγ. Δημητρίου.

Αφιέρωμα στον λογοτέχνη Γ. Ιωάννου Εκδήλωση - αφιέρωμα στον Θεσσαλονικιό λογοτέχνη, Γιώργο Ιωάννου διοργανώνουν το ερχόμενο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου η Καλλιτεχνική Ομάδα Πεύκων "Θεάτρου Δρώμενα" και η λογοτεχνική ομάδα "Ιδεοκύματα". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις οκτώ το βράδυ στο αμφιθέατρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκων (Λ. Δημοκρατίας 59).

Ετήσιος χορός του Συλλόγου Κερκυραίων Τον ετήσιο χορό τους πραγματοποιούν απόψε τα μέλη του Συλλόγου Κερκυραίων και Φίλων της Κέρκυρας Βορείου Ελλάδος "Οι Φαίακες". Ο χορός θα γίνει στις 9 το βράδυ στο κοσμικό κέντρο "ΕΡΩΣ" (οδός Α. Παπανδρέου 265, τέρμα Νεάπολης). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κερκυραϊκούς χορούς και τραγούδια από το μουσικοχορευτικό τμήμα του συλλόγου.

Αρχαιρεσίες Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Στην ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, εξελεγκτικής επιτροπής και εκλεκτόρων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων προχώρησε ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης. Ειδικότερα, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Νικολαΐδης, αντιπρόεδρος ο Αντώνης Αθανάσιος, γενικός γραμματέας ο Παναγιώτης Ζελελίδης, ταμίας ο Γεώργιος Καμπούρης και μέλη οι: Σταύρος Σβαρνάς, Ιωάννης Γραβαριάς και Δημήτριος Τριγώνης.

Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Χαράλαμπος Παζαΐτης, Ιωάννης Παντανέλας και Βασίλειος Λιάπτσης.

Πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής είναι η Δώρα Σταθοπούλου και μέλος ο Αθανάσιος Άλλος, ενώ αναπληρωματικό μέλος ο Δημήτριος Χρηστάκης.

Επιπλέον εκλέκτορες στην ΠΟΔΙΞ αναδείχτηκαν οι: Παναγιώτης Νικολαΐδης, Αντώνης Αθανάσιος και Γεώργιος Καμπούρης, ενώ αναπληρωματικό μέλος ο Ιωάννης Γραβαριάς.