Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ALTER, 23.45

Οι πύλες του ανεξήγητου

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στα σημάδια που έχουν αφήσει οι πρόγονοί μας σε όλο τον κόσμο.

TV100, 23.45

Ιδιαιτέρως… ιδιαίτερα

"Ο Φρέντυ Γερμανός ήταν το δικό μου τζακ ποτ στον έρωτα…". Αυτό αποκαλύπτει η ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου στην αποψινή εκπομπή που παρουσιάζει η Μαρία Σιώμου. Η τελευταία σύντροφος του αξέχαστου δημοσιογράφου θυμάται τις κινηματογραφικές συνεργασίες της, αναφέρεται με συγκίνηση στους μαθητές της στη σχολή χορού, τα αγαπημένα της "φιντανάκια", όπως τα αποκαλεί, και εξομολογείται τα καλλιτεχνικά της όνειρα και τις συγγραφικές δραστηριότητές της.

ALPHA, 14.00

Η μηχανή του χρόνου

Μετά το αφιέρωμα στη βασίλισσα Φρειδερίκη η "Μηχανή του χρόνου" συνεχίζει την έρευνά της για τα ιστορικά γεγονότα που συνδέονται με την εποχή της βασιλείας στην Ελλάδα. Σταθμός στην ιστορική αυτή διαδρομή είναι η 13η Δεκεμβρίου του 1967, όταν ο Κωνσταντίνος προσπάθησε ανεπιτυχώς να ανατρέψει τη χούντα.

ΝΕΤ, 13.00

Ζουμ στα πρόσωπα και τα γεγονότα

Ο πόλεμος των τραπεζών, το μέτωπο των εργασιακών σχέσεων, το ράλι του χρηματιστηρίου και οι νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές είναι τα θέματα για τα οποία συζητούν με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Χρήστος Πρωτόπαπας και γνωστοί δημοσιογράφοι.

MEGA, 14.50

Backstage

Την "Ντάλια" του "Παρά πέντε" Σμαράγδα Καρύδη να μιλά για την επιτυχία του ρόλου της και να φωτογραφίζεται για τις ανάγκες μηνιαίου περιοδικού θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στη σημερινή εκπομπή. Ακόμη θα δούμε τη Μαριέττα Χρουσαλά σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και τους συντελεστές της καθημερινής σειράς "Βέρα στο δεξί" να κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και να μιλούν για τις εξελίξεις της σειράς.