Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΝΕΤ, 01.15

Στα άκρα

Ο συνταγματολόγος Δημήτρης Τσάτσος έρχεται "Στα άκρα" με τη Βίκυ Φλέσσα και μιλά για τις υποκλοπές, την αναθεώρηση του συντάγματος, την πολιτική, τον ανασχηματισμό και την μιντιοκρατία, σχολιάζοντας από το Α ως το Ω.

ALPHA, 13.00

Πέρα από τον ορίζοντα

Ο πρόεδρος του Ισραήλ Μοσέ Κατσάβ, σε μία πλούσια συνέντευξή του στον Πέτρο Γκάτζια και την Ντέμη Καραγιάννη, αναλύει την ισραηλινή πολιτική για τη νέα παλαιστινιακή κυβέρνηση της Χαμάς, κάνει λόγο για διπλωματικό αδιέξοδο στην υπόθεση του Ιράν και δηλώνει ικανοποιημένος από τις επαφές του στην Ελλάδα.

ΝΕΤ, 22.00

Στην υγειά μας

Στις μουσικές και τα τραγούδια της Μεσογείου θα μας ταξιδέψει η εκπομπή, με καπετάνιο τον Γιώργο Νταλάρα και συνοδούς τη μαγευτική Dulce Pontes από την Πορτογαλία και τον Στέφανο Κορκολή. Μαζί τους σ' αυτό το μελωδικό οδοιπορικό -που παραπέμπει στην ήδη δισκογραφημένη συνεργασία τους από τη συναυλία τους στο Ηρώδειο με τίτλο "30ός - 40ός παράλληλος" και παντρεύει το μπουζούκι με τα fados και τους ναπολιτάνικους ρυθμούς με το ρεμπέτικο- η Έλλη Πασπαλά και η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Χαλίλ και ο Μεχμέτ Μουσταφά, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Μιχάλης Τζουγανάκης και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

ALPHA, 21.00

Κοίτα τι έκανες

Τον Πέτρο Φιλιππίδη θα υποδεχθεί η Σεμίνα Διγενή στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής. Μαζί τους στην παρέα θα είναι και ο θίασος του θεατρικού έργου "Ψέμα στο ψέμα". Μεταξύ αυτών και οι Σάκης Μπουλάς, Παύλος Χαϊκάλης, Άβα Γαλανοπούλου και πολλοί ακόμη ηθοποιοί. Το μουσικό μέρος του "Κοίτα τι έκανες" θα ντύσει με παλιές και νέες επιτυχίες του ο Σταμάτης Γονίδης.