Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Στο Ουέλιγκτον οι καταδύτες

Γα το Ουέλιγκτον της Νέας Ζηλανδίας, αναχωρούν αύριο τέσσερις καταδύτες μας, καθώς εκεί θα φιλοξενηθεί από τις 12 ως τις 16 Ιανουαρίου το Παγκόσμιο κύπελλο καταδύσεων. Την ελληνική αποστολή αποτελούν οι Νίκος Συρανίδης (1 μ., 3 μ., 3 μ. συγχρονισμένες), Θωμάς Μπίμης (1 μ., 3 μ., 3 μ. συγχρονισμένες), Μαρία Κωνσταντάτου (1 μ., 3 μ., σταθερά) και Σωτηρία Κουτσοπέτρου (3 μ.). Τους Έλληνες καταδύτες συνοδεύουν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος και ο έφορος καταδύσεων της ΕΚΟΦ Αιμίλιος Φυρίγος.

Απουσίες έχει η ΑΕΚ

Δεν έφταναν τα προβλήματα με τραυματισμούς και απουσίες που αντιμετώπιζε η ΑΕΚ, το προχθεσινό φιλικό με τη Στεάουα ήρθε να προσθέσει και άλλα. Είναι πλέον ανοικτό το ενδεχόμενο κόντρα στον Απόλλωνα, η ΑΕΚ να παραταχθεί χωρίς αρκετά βασικά της στελέχη.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ηλίας Ατματσίδης δεν θα δώσει το παρών στη Ριζούπολη, όπως και οι Κοπιτσής, Σαβέφκσι. Κατά μεγάλο ποσοστό θα λείψει και ο Μαλαδένης που έχει πρήξιμο στο δάχτυλο, ενώ από χθες θέμα τίθεται και με τον Ζουμπούλη. Ο ποδοσφαιριστής έχει αιμάτωμα στο γόνατο από το φιλικό με την Στεάουα και χθες δεν προπονήθηκε, τρέχοντας χαλαρά. Αντίθετα, ο Γκρέταρσον τίθεται από σήμερα στη διάθεση του Όλεγκ Μπλαχίν, ενώ ο Ισλανδός ποδοσφαιριστής δεν συναντήθηκε τελικά χθες με τον Στάθη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Στην διάθεση του Μπλαχίν από σήμερα είναι και ο Καψής που χθες έτρεξε μόνος του στην προπόνηση.

Οι φίλοι της ΑΕΚ, πάντως, αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στη Ριζούπολη, καθώς η διοίκηση υπολογίζει πάνω από 10.000 οπαδούς της ομάδας στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο Όλεγκ Μπλαχίν είναι αισιόδοξος για την έκβαση του συγκεκριμένου αγώνα, ενώ υποστηρίζει ότι σε πολύ σύντομο διάστημα, όταν και θα ενταχθούν πλήρως οι ξένοι στην ομάδα, η ΑΕΚ θα αποδίδει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο.