Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:

Χαμηλώνει τους τόνους ο Παράσχος εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - "Νοκ - άουτ" τέθηκε ο Τάκολα από την αναμέτρηση της Δευτέρας - Αμφίβολος ο Καράτζοφ που τραυματίσθηκε στη χθεσινή προπόνηση του Ηρακλή - Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός 0-3 για το κύπελλο

ΜΠΑΣΚΕΤ:

Το ΑΣΕΑΔ δεν έβγαλε απόφαση για τον Γουάιτ - Άκαρπες οι συζητήσεις στον Ηρακλή με τον Σάκοτα

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ:

Αρχίζει σήμερα στη Σταυρούπολη το διεθνές τουρνουά "Τόφαλος-Κακούσης".

Τα αποτελέσματα και η νικήτρια στήλη του 12ου έκτακτου διαγωνισμού ΠΡΟΠΟ, είναι:

1.Αθηναϊκός-Καλαμάτα0-0Χ 2.Ολυμπιακός-Ξάνθη3-11 3.Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός0-32 4.Αιολικός-ΑγερσανίΚλήρωση1 5.Ατρόμητος-Λεβαδειακός1-1Χ 6.Ναυπακτιακός-Κερατσίνι2-01 7.Παναιγιάλειος-ΕΑΡ1-01 8.Αετός Σκύδρας-ΑΟ Καρδίτσας2-11 9.Απόλλων Κρύας Βρύσης-Κοζάνη1-22 10.Καστοριά-Δόξα Δράμας3-11 11.Νάουσα-Αμπελόκηποι2-11 12.Ολυμπιακός Βόλου-Πρέβεζα5-01 13.Ποσειδών Μηχαν. -Κιλκισιακός2-01 Σ13.Παναργειακός-Αιγάλεω0-22

Βρέθηκαν:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΝΙΚΗΤΕΣΚΕΡΔΗ Σ13αρια159914.600 13αρια58895.535 12αρια63.731420 11αρια-ΤΖΑΚ ΠΟΤ

"Καμπάνα" στον Χιουζ

Ο βετεράνος Ουαλός μέσος της Σαουθάμπτον Μαρκ Χιουζ, ένας από τους πιο ήσυχους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την Πρέμιερ Λιγκ, δέχτηκε την τέταρτή του τιμωρία για τη φετινή σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, ο Χιουζ τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές αποκλεισμού από τα παιχνίδια της ομάδας του και καλείται να πληρώσει δύο χιλιάδες λίρες ως πρόστιμο. Ο 35χρονος πλέον παίκτης, αγωνίζεται ως μέσος στους "άγιους", ενώ η θέση στην οποία διέπρεψε αγωνιζόμενος σε ομάδες, όπως η Μάντσεστερ, η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν Μονάχου και η Τσέλσι, ήταν αυτή του επιθετικού, και αυτό το γεγονός δικαιολογεί κατά κάποιο τρόπο τις τιμωρίες που δέχεται.

"Πονοκέφαλος" για Βενγκέρ

Τους αντικαταστάτες των Άνταμς, Ντίξον και Κίον θα πρέπει να ψάχνει ο προπονητής της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ, καθώς οι τρεις διεθνείς αμυντικοί του παίκτες αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών, που αποκόμισαν στο φιλικό Αγγλίας- Γαλλίας. Ο Τόνι Άνταμς έσπασε τη μύτη του, ο Λι Ντίξον έπαθε μια ελαφριάς μορφής διάσειση, ενώ το σοβαρότερο πρόβλημα φαίνεται πως το έχει ο Μάρτιν Κίον που πιθανόν να απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για ένα περίπου μήνα. Ο Βενγκέρ τώρα καλείται να καλύψει, με τον καλύτερο τρόπο, τα κενά που δημιουργούνται, ώστε να μην υπάρξουν απώλειες στους προσεχείς αγώνες.

Ο Σοζέ στη Σκωτία

Στο σκοτσέζικο πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γάλλος διεθνής μέσος ποδοσφαιριστής, Φρανκ Σοζέ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής αθλητικής εφημερίδας "Εκίπ", ο 33χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο 18 μηνών με την Χιμπέρνιαν και αυτό που απομένει είναι να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Ο Σοζέ έχει 39 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, ενώ άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Σοσό το 1983 και κέρδισε το κύπελλο κυπελλούχων με τη Μαρσέιγ του 1993. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σοζέ αγωνίζεται στο εξωτερικό, καθώς την περίοδο 1993-94 δοκίμασε την τύχη του στο καμπιονάτο με τη φανέλα της Αταλάντα.