Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ το βράδυ ο "εφιάλτης" του Στοιχήματος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο επέστρεψε, με το ποντάρισμα σε τελικό να κυκλοφορεί σε διάφορες ιστοσελίδες του διαδικτύου. Ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός: "Αξίζουν διπλά συγχαρητήρια γιατί οι ποδοσφαιριστές δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα και έδωσαν την απάντηση σε αυτούς που προσπάθησαν να παίξουν παιχνίδι στην πλάτη τους".

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ του Ιωνικού, Νίκος Βακουφάρης, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την έκβαση του τελικού. "Τα παιδιά ήθελαν πάρα πολύ το τρόπαιο και έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις. Το τρόπαιο θα μας βοηθούσε σημαντικά για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ ο σκόρερ του τελικού Αντώνης Χατζηευαγγέλου, δήλωσε: "Ο τελικός είναι μια γιορτή και αξίζουν συγχαρητήρια στην Ένωση που έδειξε και πάλι ότι ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά της. Δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες και πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια. Χαρίζω το κύπελλο στην ομάδα, τον εαυτό μου και την οικογένειά μου".

ΠΟΛΛΟΙ έψαχναν να βρουν τον Διονύση Ψωμιάδη στις κερκίδες, όμως, μάταια. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΜ παρακολούθησε τον αγώνα από τον πάγκο του τέταρτου διαιτητή (ίσως για πρώτη φορά), λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση του.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ φορά η διοίκηση της ΕΠΣΜ όρισε εισιτήριο (5 ευρώ) σε τελικό κυπέλλου. Καλά έκανε, καθώς τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στο ταμείο για την ασφάλιση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

Η ΠΙΘΑΝΗ αναβολή των αγώνων του Σαββατοκύριακου λόγω της επίσχεσης εργασίας των υπαλλήλων της Ένωσης συζητήθηκε έντονα στις κερκίδες του γηπέδου. Πάντως, οι αγώνες θα γίνουν κανονικά.

ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ παρακολούθησαν, όπως κάθε χρόνο, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός και ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

ΠΑΡΩΝ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ήταν πολλά μέλη της κίτρινης οικογένειας με επικεφαλής τον Λάμπρο Σκόρδα, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα από τη συνηθισμένη θέση του.