Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΑΕΚ: Συμπτώματα ίωσης παρουσίασε ο Έμερσον στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα. Εξάλλου, η διάγνωση του τραυματισμού του Δέλλα έδειξε ότι ο διεθνής αμυντικός έχει υποστεί ελαφρύ τράβηγμα και ήδη ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Το… μπαλάκι στο ΥΠΕΧΩΔΕ έριξαν τόσο ο δήμαρχος Αθηναίων, Θεόδωρος Μπεχράκης όσο και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Βαρδινογιάννης, για το γηπεδικό. Θλάση υπέστη στη χθεσινή προπόνηση ο Βύντρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το καθοριστικό ραντεβού του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Ριβάλντο. Εκτός απρόοπτου, θα επιτευχθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και αύριο θα πέσουν οι τελικές υπογραφές.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Ντόε, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Σπανό.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Διαφύλαξη του κύρους και της αξιοπρέπειας μέχρι το τέλος της σεζόν, ζήτησε ο Νίκος Σαλευρής, από τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συναντήθηκε χθες με τον Αντώνη Μανίκα προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν την ομάδα ενόψει και του αγώνα με τον ΟΦΗ.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Σε χθεσινό φιλικό οι Νικαιώτες επικράτησαν με 1-0 επί της Εθνικής Ελπίδων με γκολ του Περόνε.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: H δευτεροβάθμια επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση του Λάγιος Ντέταρι κατά της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Υποχρεώνει τη σερραϊκή ΠΑΕ να καταβάλει στον Ούγγρο τεχνικό 5.000 ευρώ με το νόμιμο τόκο.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Την πρώτη του προπόνηση με τον Μακεδονικό πραγματοποίησε χθες ο Γιώργος Μύρτσος, ενώ νωρίτερα οι προκάτοχοί του, Κερμενίδης και Ντρόγμπι, αποχαιρέτησαν τους παίκτες.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΩΣΕΩΝ: Η Πύδνα Κίτρους που επικράτησε στον τελικό του ΓΑΣ Σβορώνου (2-1) αναδείχθηκε κυπελλούχος στην ΕΠΣ Πιερίας, ενώ η Γαλατινή έκανε την έκπληξη στην Κοζάνη. Κέρδισε άνετα (3-0) τον Τιτάν Σερβίων που θεωρούταν το φαβορί και κατέκτησε το τρόπαιο της τοπικής ένωσης.