Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αλλαγή σελίδας :: 7/3/2006 19:43:54) 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αλλαγή σελίδας

Παρελθόν αποτελεί για τον Ατρόμητο το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ο Γιώργος Παράσχος ζήτησε από τους παίκτες να ξεχάσουν την επιτυχία της Κυριακής στο γήπεδο του Περιστερίου και να συγκεντρωθούν στην εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με το Αιγάλεω. Για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, δεν θα έχουν τη βοήθεια των οπαδών τους, καθώς στη σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα ασφαλείας, αποφασίστηκε να μην δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους του Ατρόμητου.

ΟΦΗ: Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ο Μύρων Σηφάκης δεν υπολογίζει Μπελεβώνη και Σφακιανάκη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Όσοι από τους παίκτες δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, συμμετείχαν στο φιλικό της ομάδας νέων με τον Άγιο Δημήτριο (2-0).

Δ' ΕΘΝΙΚΗ: Εξ αναβολής αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα (15.30): 1ος όμιλος: Θεαγένης-Προσοτσάνη. 2ος όμιλος: Κουφάλια-Επανομή, Αξιούπολη-Κρήνη. 3ος όμιλος: Πέρασμα-Καμβουνιακός, Μεσοποταμιά-Υψηλάντης. 4ος όμιλος: Φιλοκτήτης-Ρήγας Φεραίος. 5ος όμιλος: Κρόνος Αργ.-Πυρσός Ελευθερίου.