Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( σταντ μπάι και για ντράγκσιτς στον ηρακλή :: 20/3/2006 21:31:11) 

Ο Αντουάν Γκιλέσπι κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρώτης προπόνησης του με τον Ηρακλή.

Υποδέχονται τον Παρεζάνοβιτς

Σταντ μπάι και για Ντράγκσιτς στον Ηρακλή

Τον Έρβιν Ντράγκσιτς περίμεναν σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό σήμερα στη Θεσσαλονίκη οι άνθρωποι του Ηρακλή αλλά τον Μίλαν Παρεζάνοβιτς θα υποδεχτούν. Ο Γιούρι Ζντοβτς θα περιμένει σήμερα την τελική γνωμοδότηση του ΕΣΑΚΕ στο ερώτημα αν μπορεί να φέρει και τρίτο παίκτη. Το καθεστώς που επικρατεί με τις αντικαταστάσεις έχει μπερδέψει τους πάντες και φυσικά τον Σλοβένο προπονητή. Εφόσον ο ΕΣΑΚΕ ανάψει το πράσινο φως τότε οι "κυανόλευκοι" θα φέρουν εκτός από τον Παρεζάνοβιτς και τον Ντράγκσιτς. Αν τελικά γίνει γνωστό πως ο Ηρακλής δικαιούται να κάνει δυο αλλαγές, τότε θα αφιχθεί μόνο ο πρώτος. Πραγματικός μύλος, δηλαδή.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ του προπόνηση με τους "κυανόλευκους" έκανε χθες ο νεοαποκτηθείς Αντουάν Γκιλέσπι. Απών ήταν ο Μάικ Κινγκ, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ σφράγισε χθες για νομικούς λόγους την επιταγή (δεν έληξε) που του είχε δοθεί από πέρυσι για το σύνολο του φετινού ποσού. Ο 33χρονος παίκτης, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν θα συνεχίσει στον Ηρακλή, είναι απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των διοικούντων της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη. "Η ομάδα έδειξε με τη στάση της πως δεν θέλει να βρεθεί μια λύση ώστε να παραμείνω στην ομάδα", δήλωσε χθες. Σήμερα θα εκδικαστεί στην ΕΕΟΔΑΚ η προσφυγή που έχει καταθέσει.

ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ έσοδα είναι τελικά 20.680 ευρώ, αυτά που μπήκαν στο ταμείο της ΚΑΕ από τον κυριακάτικο αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με το Αιγάλεω. Αυτά τα χρήματα αλλά και άλλα έσοδα θα μοιραστούν στους παίκτες λογικά μέσα στην εβδομάδα.

Ν.ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ