Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( με τη βοήθεια 200 ελλήνων :: 20/3/2006 21:17:35) 

Με τη βοήθεια 200 Ελλήνων

Περίπου διακόσιοι οπαδοί του Άρη θα βρεθούν απόψε στις κερκίδες του "Μιλένιουμ", ενισχύοντας την προσπάθεια του Ματζόν και των παικτών του, κατά της Χέμοφαρμ. Η διοίκηση έχει εξασφαλίσει 120 εισιτήρια, ενώ σχεδόν άλλα τόσα προμηθεύτηκαν Έλληνες φοιτητές, φίλοι των "κίτρινων", από το Βελιγράδι κι άλλες περιοχές, όπως το Νις. Τα εισιτήρια πάντως, μέχρι χθες το βράδυ δεν είχαν εξαντληθεί κι αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους φίλους του Άρη που θα θελήσουν να ταξιδέψουν μεμονωμένα. Ήδη το πρώτο λεωφορείο με εξασφαλισμένα εισιτήρια έφτασε χθες στο Βρσατς και σήμερα αναμένονται και οι υπόλοιποι.

Παρουσία και της διοίκησης

Με την αποστολή του Άρη ταξίδεψαν στη Σερβία και τα περισσότερα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο Θανάση Τζεβελέκη προκειμένου να συμπαρασταθούν στη δύσκολη προσπάθεια και έχοντας πάντοτε στο μυαλό τη μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής στον τελικό. Όλοι, βέβαια, προτίμησαν τους χαμηλούς τόνους, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της διπλής αναμέτρησης με τη Χέμοφαρμ.

"Πολιορκήθηκε" ο Πέτροβιτς

Ο Άρης προπονήθηκε χθες το βράδυ στο "Μιλένιουμ" που άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις τους παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής. Να σημειωθεί ότι η έδρα της Χέμοφαρμ φιλοξένησε αγώνες του πρόσφατου Ευρωμπάσκετ. Λόγω καταγωγής ο Βλάντο Πέτροβιτς ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των Σέρβων. Ο 29χρονος παίκτης δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις για τον σημερινό αγώνα από τους Σέρβους δημοσιογράφους που έδειξαν να γνωρίζουν αρκετά για τον Άρη.

Στην Ιερουσαλήμ ο β' ημιτελικός

Σήμερα διεξάγεται και ο άλλος ημιτελικός του ULEB Cup. Η Χαποέλ Ιερουσαλήμ υποδέχεται στις 6μ.μ. τη Ντιναμό Μόσχας του Λάζαρου Παπαδόπουλου και του Αντώνη Φώτση. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν και στην πρώτη φάση της διοργάνωσης και κάθε μια μετρά από μια εντός έδρας νίκη.