Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( 1 συλλογική ομοψυχία - 2 πραγματική γιορτή - 3 το τέταρτο ξεπούλημα - 4 γιατί είναι αρνητικό ο δουβής - 5 μαθαίνουν από τα λάθη τους - 6 υπόσχεση με χαμόγελο :: 21/2/2006 20:06:22) 

1 Συλλογική ομοψυχία

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν βρεθεί φέτος στο Αλεξάνδρειο για να παρακολουθήσουν αγώνες μπάσκετ. Σήμερα όμως θα είναι παρούσα στο Παλέ σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα και ο Νίκος Αναστόπουλος (φωτογραφία), που θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο Παλέ αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση. Μάλιστα ο "Αναστό" άλλαξε κατά μια ώρα το πρόγραμμα προπόνησης, ώστε να προλάβουν όλοι οι παίκτες να πάνε μαζί στο Παλέ, καθώς είναι γνωστό ότι προπονούνται χωρισμένοι σε δυο γκρουπ. "Δείγμα του ενωτικού κλίματος που επικρατεί μεταξύ των τμημάτων του συλλόγου αποτελεί το ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής ομάδας να προμηθευτεί εισιτήρια από την "κίτρινη" ΚΑΕ και να έρθει σύσσωμη στο Αλεξάνδρειο για να παρακολουθήσει την αυριανή (σ.σ. σημερινή) αναμέτρηση", ανέφερε χθες το σάιτ του μπασκετικού Άρη.

Γ. ΣΥΡ.

2 Πραγματική γιορτή

20.000 Βάσκοι κατέβηκαν στην πλατεία "Βίρτζεν Μπλάνκα" της Βιτόρια για να πανηγυρίσουν το κύπελλο Ισπανίας που κατέκτησε η Ταού. Πραγματική αποθέωση για τους παίκτες και τον Περάσοβιτς. Η γιορτή του μπάσκετ στην Ισπανία ολοκληρώθηκε όπως της άξιζε, γιατί πραγματικά από τέτοια γεγονότα προάγεται το άθλημα. Ας τα βλέπουν αυτοί που διοικούν το ελληνικό μπάσκετ.

Γ. ΣΥΡ.

3 Το τέταρτο ξεπούλημα

Περίπου 250 εισιτήρια είχαν μείνει απούλητα χθες το απόγευμα σε σύνολο 4.850 που εκδόθηκαν για το σημερινό ντέρμπι. Τα πιο ακριβά, αυτά που κοστολογούνται 25 ευρώ δεν έχουν πουληθεί ακόμα, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα διατεθούν και αυτά σήμερα πριν από το τζάμπολ, ώστε ο Άρης να κάνει το τέταρτο "ξεπούλημα" τη φετινή περίοδο!

Γ. ΣΥΡ.

4 Γιατί είναι αρνητικό ο Δουβής

Ο Νίκος Παναγόπουλος επικοινώνησε με τον Νίκο Δουβή και του πρότεινε να επιστρέψει στο πόσο που κατείχε πριν να αποχωρήσει τον Δεκέμβριο. Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο παλιός παίκτης του Ηρακλή δεν έχει ελεύθερο χρόνο, αλλά οι συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα.

5 Μαθαίνουν από τα λάθη τους

Ο Γιούρι Ζντοβτς (φωτογραφία) θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό να βλέπουν οι παίκτες τα λάθη τους για να μην τα επαναλάβουν. Γι' αυτό στο διάστημα αυτό της διακοπής του πρωταθλήματος οι παίκτες παρακολουθούν στο βίντεο στιγμιότυπα από τα τελευταία τους παιχνίδια και ο Σλοβένος κάνει τις απαραίτητες επισημάνσεις.

6 Υπόσχεση με χαμόγελο

Μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητό του χθες το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο πηγαίνοντας στην τελευταία προπόνηση του Άρη, κάποιοι φίλοι των "κίτρινων" είδαν τον αρχηγό της ομάδας Ράιαν Στακ και του ζήτησαν τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο σημερινό ντέρμπι. Πώς αντέδρασε ο Αμερικανός; Γέλασε και τους ευχαρίστησε μ' ένα νεύμα.

7 Ο Πρέλεβιτς επέστρεψε από την Ισπανία. Γεμάτος από εμπειρίες και χορτασμένος από καλό μπάσκετ.

Στη Λάρισα θα βρεθούν και πάλι μαζί στην ίδια παρέα δυο "κολλητοί" την περσινή χρονιά. Κασλ και Σχορτσιανίτης. Αυτά είναι τα καλά του Ολ σταρ γκέιμ.

Ο "Γκάγκα" ήταν τελικά πρώτος σε ψήφους του Ολ σταρ γκέιμ ή μήπως ένας άλλος Έλληνας;