Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( το γουεμπλεϊ δεν ειναι ετοιμο για το κυπελλο αγγλιας :: 21/2/2006 19:59:57) 

Η μακέτα του νέου "Γουέμπλεϊ".

ΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΪ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ

Οριστικά στο Κάρντιφ ο τελικός

Ο κίνδυνος να μην είναι έτοιμο το νέο "Γουέμπλεϊ" ως τις 13 Μαΐου οδήγησε την αγγλική ομοσπονδία στην οριστική απόφαση να διεξαχθεί για έναν ακόμη χρόνο ο τελικός στο Κάρντιφ. Έτσι το "Μιλένιουμ" θα είναι και φέτος έδρα του τελικού, που από το 2001 που κατεδαφίστηκε το ιστορικό στάδιο φιλοξενεί τους τελικούς του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού. Η κατασκευάστρια εταιρεία "Multiplex" θα αποζημιώνει την ομοσπονδία με 1,5 εκατ. ευρώ για κάθε εβδομάδα καθυστέρησης!

ΜΙΛΑΝ ΚΑΛΕΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ! Η δημόσια τοποθέτηση του Ρονάλντο περί πρόθεσης αποχώρησής του από τη Ρεάλ το καλοκαίρι άνοιξε ήδη τις πρώτες "πόρτες", στο Μιλάνο. Όχι μόνο από την παλιά του ομάδα, Ίντερ, όπου ο πρόεδρος Μάσιμο Μοράτι είναι πάντα έτοιμος να στρώσει… κόκκινο χαλί, αλλά και από τη Μίλαν!

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" θα κινηθεί για την απόκτησή του, γιατί από φέτος ακολουθεί τα πρότυπα των Μάντσεστερ, Ρεάλ κάνοντας "άνοιγμα" στην ασιατική αγορά. Καθώς ο Βραζιλιάνος είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Άπω Ανατολή, η παρουσία του δεν θα έχει μόνο αγωνιστικά, αλλά και εμπορικά οφέλη. Εξάλλου, σε γκάλοπ της ισπανικής εφημερίδας "Marca", το 67% των οπαδών της Ρεάλ επιθυμεί την πώληση του Ρονάλντο το καλοκαίρι. Η "βασίλισσα", πάντως, θα ήθελε πολύ την ανταλλαγή του "φαινομένου" με τον Αντριάνο της Ίντερ…

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ μετρά πλέον ο Γκαμπριέλ Χάιντζε για την επιστροφή του. Ο Αργεντινός αμυντικός της Μάντσεστερ ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστών) που τον κράτησε πέντε μήνες εκτός κι ως τον Μάρτιο θα τεθεί στη διάθεση του Φέργκιουσον, προλαβαίνοντας και το μεγάλο ραντεβού του Μουντιάλ.

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ προπονητή σχετιζόμενη με το σκάνδαλο στημένων αγώνων στο Βέλγιο, καθώς η Λα Λουβιέρ "χώρισε" με τον Ζιλμπέρ Μποντάρ.