Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( μετα τον αγωνα με την ολυμπια οι εξελιξεις στον ηρακλη :: 13/2/2006 19:55:39) 

Η υπομονή των παικτών του Ηρακλή έχει εξαντληθεί.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Στέλνουν τελεσίγραφο

Προ των ευθυνών τους θα θέσουν τους διοικούντες του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ οι παίκτες του Ηρακλή, μετά τον υψίστης σημασίας αγώνα εναντίον της Ολύμπιας Λάρισας. Αν δεν βελτιωθούν άμεσα οι συνθήκες στη λειτουργία της ομάδας οι εξελίξεις θα είναι δραματικές.

του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Οι παίκτες του Ηρακλή έχουν φτάσει στα όριά τους και η υπομονή τους εξαντληθεί. Αισθάνονται απελπιστικά μόνοι δίχως τη συμπαράσταση κανενός και οι καταστάσεις που έχουν ζήσει φέτος, παλιοί και νέοι, δεν έχουν προηγούμενο. Το πιο περίεργο είναι ότι κανείς δεν επικαλείται την καθυστέρηση στις πληρωμές, αλλά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργεί η ομάδα. Με σημαντικότερο φυσικά, την απουσία ανθρώπων που θα ασχοληθούν με τα θέματα και τα προβλήματα των παικτών. Αύριο ή την Πέμπτη οι παίκτες θα ζητήσουν συνάντηση με τους διοικούντες του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ και δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τη συγκέντρωση της προσεχούς Δευτέρας όταν θα συγκεντρωθούν οι παράγοντες για να βρουν τις λύσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ θα απασχολήσουν όμως τους παίκτες μετά το αυριανό παιχνίδι με την Ολύμπια Λάρισας στο Ιβανώφειο, όπου η νίκη παραμένει η μοναδική επιλογή. Εφόσον οι "κυανόλευκοι" θέλουν να ελπίζουν σε παραμονή στην κατηγορία θα πρέπει να κερδίσουν τη θεσσαλική ομάδα. Πρόκειται για έναν ακόμη "τελικό" και περιθώρια ήττας δεν υπάρχουν γιατί τότε θα είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό.

ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ απαραίτητη είναι η στήριξη του κόσμου σ' αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα. Οι παίκτες κάνουν έκκληση στους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το Ιβανώφειο και να τους συμπαρασταθούν στη δύσκολη προσπάθεια.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση του Ηρακλή και παρότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του Σάσα Στεφάνοβιτς, που δεν προπονήθηκε χθες. Ο Σέρβος πήγε στο Ιβανώφειο φορώντας κολάρο και σήμερα θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας Πέτρο Γιαννακοβίτη. Από την προπόνηση απουσίασε και ο Θρασύβουλος Σφέικος, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς χωρίς όμως να είναι κάτι σοβαρό. Όσο για τον Μίρσα Κούρτοβιτς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και λογικά θα επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της διεξαγωγής του Ολ Σταρ γκέιμ το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο στη Λάρισα.

Ο ΒΟΥΚ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΤΣ δεν πείθει με τη μέχρι τώρα παρουσία του στις προπονήσεις της ομάδας και πολύ δύσκολα θα κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της.