Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( οι αλλοι αγωνες :: 19/3/2006 18:59:01) 

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 2-0

Δύο και λίγα ήταν

Σε μονόλογο για την πρωτοπόρο Κέρκυρα εξελίχθηκε το παιχνίδι της με τον Πανηλειακό (2-0). Η νησιώτικη ομάδα κατόρθωσε να αξιοποιήσει τη σαφή κυριαρχία της στο β' μέρος, σκοράροντας στο 66' με κεφαλιά του Ιωάννου (1-0) και στο 93' με πλασέ του Χατζή (2-0), χάνοντας παράλληλα πλήθος ευκαιριών για να αυξήσει το σκορ. Διαιτήτευσε ο Σιδέρης (Αθήνας)

ΚΕΡΚΥΡΑ: Βεζυρίδης, Τόσκας, Μοσχογιάνης, Σαρακατσάνος, Πετράς (46' Χατζής), Νταμπρόφσκι, Καγκιούζης, Φοφόνκα, Γήτας (61' Γκαρόζης), Ιωάννου, Ντα Σίλβα (85' Διαμαντής). ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Λαμπρόπουλος, Μπάμπιτς, Δημητρακόπουλος, Κακαζούκης (79' Λιοσάτος), Κολόκας, Κολοτούρος, Μεσέρδης, Μητρόφ, Μπρης, Καράμπελας (85' Ζαγοριανός), Πελέκης (68' Γέλοβατς).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1-0

Λύτρωση στην εκπνοή

O Eργοτέλης ήθελε περισσότερο τους βαθμούς από τη Νίκη Βόλου και την πήρε δύσκολα (1-0). Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες στο β' μέρος, κυρίως με τον Ογκουνσότο, που κατόρθωσε με κεφαλιά στο 63' να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Η νίκη Βόλου έπαιξε αμυντικά, αλλά στα τελευταία λεπτά προωθήθηκε και στο 90' ο Πόζα έσωσε τον Εργοτέλη, εξουδετερώνοντας την κεφαλιά του Ρουμελιώτη. Διαιτήτευσε ο Ιατράκης (Αθήνας).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πόζα, Σταυρακάκης, Κοιλιάρας (86' Γεωργόπουλος), Μελισσάς, Κένεντυ, Αργυράκης (92' Τζανετής), Παπαδόπουλος, Χάγκεν (90' Σκουλούδης), Σουτζής, Νατσέφσκι, Ογκουνσότο ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπακιρτζίδης, Τσορμπατζάκης, Ανδρουτσόπουλος (90' Κουκουλέκης), Παυλίδης, Τσάγγαρης, Γκάγκας (57' Μπρίτο), Μαρκομιχάλης (68' Λάλικ), Αβραμίδης, Μπλιθικιώτης, Σαϊτιώτης, Ρουμελιώτης.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-0

Μια κεφαλιά και… αντίο

Ανοιχτό παιχνίδι έγινε στον Κορυδαλλό, όπου η γηπεδούχος Προοδευτική πήρε τη νίκη με 1-0 και έσπρωξε την Παναχαϊκή προς τον υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά, είχαν δοκάρι στο 8' σε φάουλ του Γκαπιταούρι, αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός τους έπεσε. Η Προοδευτική ανέβασε την απόδοσή της στο β' μέρος και πήρε τη νίκη στο 73' με κεφαλιά του Ευθυμιάδη (1-0). Διαιτήτευσε ο Χαραλαμπίδης (Καβάλας).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Κόης, Ευθυμιάδης, Χανιώτης (89' Ρόβας), Τραορέ (46' Θάνος), Προβατίδης (46' Ζαχαρόπουλος), Σιδηρόπουλος, Κουτελιέρης, Σανόκο, Πλάτανος, Σέγγος, Βαρτζιώτης. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Παναγιώτου Γιάνκοβιτς, Αμανατίδης,Τζουλιάνο (28' Λισγάρας), Τελκίνσκι, Αργυρόπουλος, Γκάτσης, Νασιόπουλος (74' Τζανετάκης), Γκαπιταούρι, Λουμπαρδέας, Νικολάου.