Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αποκαλυψη: ιδου το ιδιωτικο συμφωνητικο μεταξυ παε και επαλε :: 18/1/2006 20:22:04) 

Το ιδιωτικό συμφωνητικό της ΠΑΕ Ηρακλής- Επαλέ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΙΔΟΥ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΠΑΛΕ

Ελεύθερος με 250.000 ευρώ !

Τόσο καιρό η ΠΑΕ δεν αποδεχόταν την ύπαρξη ιδιωτικού συμφωνητικού, σύμφωνα με το οποίο ο Ζοέλ Επαλέ μένει ελεύθερος αν καταβάλει ένα σεβαστό ποσό. Η "Μ sports" φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπογράφηκε στις 20 Ιουλίου και αποκαλύπτει όλες τις πτυχές της συμφωνίας των δύο πλευρών.

ΤΗΝ ΠΑΕ εκπροσωπούσε τότε ο Χούλης, η υπογραφή του οποίου υπάρχει στο κάτω μέρος του συμφωνητικού, δίπλα από αυτές των Επαλέ και Μπανιώρα (εκπρόσωπος του παίκτη). Μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνήθηκε ότι… "Σε κάθε μεταγραφική περίοδο και κατά τη διάρκεια της ισχύος του συμβολαίου (μέχρι 30/6/2007), ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ζητήσει τη μεταγραφή του σε σύλλογο της Ελλάδας ή του εξωτερικού αρκεί να φέρει στην ΠΑΕ Ηρακλής το ποσό των 250.000 ευρώ καθαρά. Με την κατάθεση αυτού του ποσού ο ποδοσφαιριστής καθίσταται αυτομάτως ελεύθερος να μεταγραφεί σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο συμφωνητικό, που έπρεπε να έχει κατατεθεί σε όλους τους αρμόδιους ποδοσφαιρικούς φορείς.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ο παίκτης και έπειτα την επιθυμία της διοίκησης να μειώσει κατά 100.000 ευρώ τις αποδοχές του στον τρίτο χρόνο συνεργασίας, κοινοποίησε το έγγραφο στις 9 Ιανουαρίου στη ΦΙΦΑ, ζητώντας να αναγνωρίσει το ιδιωτικό συμφωνητικό. Εφόσον υπάρχει ομάδα που προσφέρει 250.000 ευρώ για να αγοράσει την ελευθέρας του παίκτη, τότε ο Επαλέ είναι αυτός που έχει το… πάνω χέρι στην υπόθεση. Αν η ΠΑΕ επιμείνει στη μείωση, τότε είναι πολύ πιθανό να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Όσον αφορά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Σπανουδάκης στηρίζεται στη "συμφωνία κυρίων" που έκανε με τον Γιάννη Γούμενο, σύμφωνα με την οποία η μία ομάδα δεν πρόκειται να… χτυπήσει παίκτη της άλλης, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης.

Δ.ΒΛ.