Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( απορριφθηκε προταση του αιγαλεω για την παραχωρηση του :: 30/1/2006 21:45:00) 

Ο Γιώργος Χατζάρας ήθελε τον Σανχούρχο και στο Αιγάλεω, όμως ο Άρης δεν ενέδωσε στην πρόταση του Αιγάλεω.

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ

Οχι για Σανχούρχο

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Ο Άρης προβληματίστηκε αναφορικά με την παραχώρηση του Φερνάντο Σανχούρχο στο Αιγάλεω και τελικά απέρριψε την πρόταση. Ο Αργεντινός θα συνεχίσει με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Το ενδιαφέρον της ομάδας του Γιώργου Χατζάρα (που φεύγοντας από τον Άρη δήλωνε ότι ο Σανχούρχο "καταστρέφει προπονητές" με το παιχνίδι του, αλλά εσχάτως επιθυμούσε διακαώς να μάθει αν ο παίκτης είναι σε καλή κλινική και φυσική κατάσταση) δεν είναι κάτι που προέκυψε χθες. Εδώ και περίπου ένα μήνα είχε μεταφερθεί στην ΠΑΕ Άρης η πρόθεση να γίνει συζήτηση για το ενδεχόμενο παραχώρησής του.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, σύμφωνα με πληροφορίες έγινε επίσημη πρόταση που προέβλεπε ανταλλάγματα σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο. Διακόσιες με διακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ και με ελεύθερη μεταγραφή έναν ποδοσφαιριστή. Το Αιγάλεω πρότεινε τον (μεσοαμυντικό) Στεφανίδη. Χθες, η ομάδα του "σίτι" επανήλθε και ζήτησε τελική απάντηση.

Στο μεσοδιάστημα, ο Άρης αναζητούσε πιθανό αντικαταστάτη του Σανχούρχο σε περίπτωση παραχώρησής του. Αυτός δεν θα ήταν ο Ντα Κόστα (δεν σχετίζεται η έλευσή του με το θέμα του Αργεντινού) αλλά ένας άλλος ποδοσφαιριστής, για τον οποίο ακούγεται έντονα ότι είναι μεγάλο όνομα και αδιαμφισβήτητης αξίας, που θα έπειθε άμεσα ότι η όλη κίνηση θα απέβαινε προς όφελος της ομάδας.

Η ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, πάντως ήταν δύσκολη. Με όλες τις ιδιομορφίες της περίπτωσης του Σανχούρχο (και σε ό,τι αφορά τον… ατίθασο του χαρακτήρα του) πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας. Και όλα αυτά σε ένα χρονικό σημείο που η ανάγκη για αποτελέσματα είναι καταλυτική και κάθε κίνηση που θα ανέτρεπε τις ισορροπίες στην ομάδα, δεν υπήρχαν εγγυήσεις πως θα επιτύχει, ακόμη και στην περίπτωση απόκτησης ποδοσφαιριστή με καλύτερο βιογραφικό από αυτό του Αργεντινού.

Ο Σανχούρχο κλήθηκε στην ΠΑΕ, για περίπου δυόμισι ώρες συζήτησε το ενδεχόμενο μετακίνησης και τελικά, αποφασίστηκε το απόγευμα πως θα συνεχίσει κανονικά τη συνεργασία του με τον Άρη, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο.